- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.241
maske artık basımı agrıtor 1saaten fazla takarsam butun gun bas agrısı cekıyorumNezle yada infuelenza gibi bununla yasamayıda öğreneceğiz zamanla .
Açık havada insanlardan mesefali olunca da mı takmak mecburi ?maske artık basımı agrıtor 1saaten fazla takarsam butun gun bas agrısı cekıyorum
sureklı takmak zorundasın. ben takıyorum. Eger dısarıya cıkarsam. cumku maske takmak. idare para cezası kesiliyorAçık havada insanlardan mesefali olunca da mı takmak mecburi ?
Kendi arabanda mesela ?sureklı takmak zorundasın. ben takıyorum. Eger dısarıya cıkarsam. cumku maske takmak. idare para cezası kesiliyor
cevremde gordugum cogu kısı takıyor tabı takmayanda var ama gorevlı memurları gorup takanlar var mesele bızde yolsu tasıyan servıslerde maskesiz alınmıyorKendi arabanda mesela ?
Umarım faydası oluyordur . Bizde sadece iş yerinde zorunluluk var . Örnegin hastalarla temas halindeyken yada iş yerinde 2 metreden daha az mesafe oluncacevremde gordugum cogu kısı takıyor tabı takmayanda var ama gorevlı memurları gorup takanlar var mesele bızde yolsu tasıyan servıslerde maskesiz alınmıyor
İnsallah . Tüm dünya bu belayı defetsin artık ..saglık bakanımız. ve saglık calısanlarımız. kurallara uyan vatandaslarımız tabı basımızdakı devlet buyuklerımız sayesınde Rabbımınde iznıyle cok agır kayıplar olmadan atlattık atlatacagız inşallah temennimiz bu dogrultuda inşallah
bızde 1marta il bazında. normalesmeler baslıyacak inşallah ılk adımlar bu yonde daha kararlastırılmadı. ilerdekı vaka sayılarına gore olacakUmarım faydası oluyordur . Bizde sadece iş yerinde zorunluluk var . Örnegin hastalarla temas halindeyken yada iş yerinde 2 metreden daha az mesafe olunca
Rabbım dusmanıma vermesın cıttten. zor bır surectı hepımız için. tez zamanda tum dunya olarak rahata erelım...İnsallah . Tüm dünya bu belayı defetsin artık ..
Artık maske ve siperliksiz nasıl çalışırız bilmiyorum . Kendimi onsuz resmen cıplak hissediyorumbızde 1marta il bazında. normalesmeler baslıyacak inşallah ılk adımlar bu yonde daha kararlastırılmadı. ilerdekı vaka sayılarına gore olacak
maskeyi mezun olmuş gıbı fırlatacagım havayaArtık maske ve siperliksiz nasıl çalışırız bilmiyorum . Kendimi onsuz resmen cıplak hissediyorum
Ya bide yazın takması çok fena . Düşün ağız kısmın bembeyaz geri kalan kısım ise bronzmaskeyi mezun olmuş gıbı fırlatacagım havaya
ayy bıde o dert var dı yaaa offf Allahtan ben esmerim bellı etmıyorYa bide yazın takması çok fena . Düşün ağız kısmın bembeyaz geri kalan kısım ise bronz
Yakında bu gidişle çarşaf giyeriz artıkayy bıde o dert var dı yaaa offf Allahtan ben esmerim bellı etmıyor
gıdısatımız bu ZatenYakında bu gidişle çarşaf giyeriz artık
Ben yokken gelirler ben varkende kimse yok . Kaç gündür bende görüşemedim kimseyledıgerlerı nerde yaaa
aynen ya sen de yoktun bugunde kizlar yok.Ben yokken gelirler ben varkende kimse yok . Kaç gündür bende görüşemedim kimseyle
Grip gibi birşey oldum ne oldum bilmiyorumSelam canım . Aşı beni bir çarptı hala kendime gelemedim desem ... ben degil bir çok çalışan aynı durumda . Herkes raporlu bende yarı hasta gidip çalışmak zorunda kaldım ... siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?