- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.261
sen kimsin?hatırlayamadımBen yokken gelirler ben varkende kimse yok . Kaç gündür bende görüşemedim kimseyle
Gecmis olsun canım ıyıyımısınGrip gibi birşey oldum ne oldum bilmiyorum
ceycey0406 yaaqsen kimsin?hatırlayamadım
Hadi bea ben . Hani şu maket Volvo araba istediğin kızsen kimsin?hatırlayamadım
Hersey üst üste geliyor.. Burnum aktı üşüme geldi sonra hop burnum tıkandı.. En sevmediğim hastalık mide bulantısı burun akıntısıGecmis olsun canım ıyıyımısın
maket VolvoHadi bea ben . Hani şu maket Volvo araba istediğin kız
Keriz silkelemesi yapıyorlarbitcoinlerin ne alemde aybush?
Soguk algınlığı gibi bişey mi ? Geçmiş olsun ? Ateşin var mı ?Grip gibi birşey oldum ne oldum bilmiyorum
ayy öyle desene.işte şimdi şıp diye hatırladımHadi bea ben . Hani şu maket Volvo araba istediğin kız
sen de olma da o kerizlerden.herkes batmışşKeriz silkelemesi yapıyorlar
Ateş yok henüz çok şükür...Soguk algınlığı gibi bişey mi ? Geçmiş olsun ? Ateşin var mı ?
Okus pokus volvosayy öyle desene.işte şimdi şıp diye hatırladım
Gecmis olsun canım dıkkatlı ol cok sukur ben ıyıyım ama işte yorgum bırazHersey üst üste geliyor.. Burnum aktı üşüme geldi sonra hop burnum tıkandı.. En sevmediğim hastalık mide bulantısı burun akıntısısen nasılsın
danimarkadan da arkadaş edinmem lazım.malum kız lego seviyorOkus pokus volvos
Aman olmasın , beni resmen sarstı. 10 senelik borcumu toptan ödedimAteş yok henüz çok şükür...
Kar dan zarar eden de battık diyor... Ben tavandan sattım düşüş den aldımsen de olma da o kerizlerden.herkes batmışş
Ne güzel ya , bide İngiltere’den edin çift katlı otobüs getirsindanimarkadan da arkadaş edinmem lazım.malum kız lego seviyor
sen o legolara servet ödüyorsundanimarkadan da arkadaş edinmem lazım.malum kız lego seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?