- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.281
Bayadan beri grip olmuyordum. Grip aşısı taş gibi yapmıştı beni 2 senedir olamıyorumAman olmasın , beni resmen sarstı. 10 senelik borcumu toptan ödedim
o var evde.maltadan da şövalye hediye geldi.venedikten de gondol gelmişti ama ucuzundan almışlar 2 güne elimizde kaldıNe güzel ya , bide İngiltere’den edin çift katlı otobüs getirsin
Sezonluk aşı olmadım hiç , bunuda olmam daha insallahBayadan beri grip olmuyordum. Grip aşısı taş gibi yapmıştı beni 2 senedir olamıyorum
bu hafta çakmasını aldım.valla birebir aynısı orjinalinin.gerçeklerine boşa para vermişimLegolar bizim ülkemizde pahalıdır başka ülkelerde pahalı değildir kesin...
Tüm dünyanın koleksiyonunu yapmayı planlıyorsun herhaldeo var evde.maltadan da şövalye hediye geldi.venedikten de gondol gelmişti ama ucuzundan almışlar 2 güne elimizde kaldı
Oh çok güzel valla ben oluyordum. 2 senedir aşı bulamıyorum... Gripsiz hayat daha güzel aşıyı göze alıyorumSezonluk aşı olmadım hiç , bunuda olmam daha insallah
Burdada pahalıLegolar bizim ülkemizde pahalıdır başka ülkelerde pahalı değildir kesin...
var zaten çoğu ülke.ama volvomuz öldüüü maaleseff.sadece 3 tane termosumuz kaldı volvo markaTüm dünyanın koleksiyonunu yapmayı planlıyorsun herhalde
Canım sana isveç kültürü ile ilgili birşeyler sormak istiyorumBurdada pahalı
Bak o bende yok meselavar zaten çoğu ülke.ama volvomuz öldüüü maaleseff.sadece 3 tane termosumuz kaldı volvo marka
Sor canımCanım sana isveç kültürü ile ilgili birşeyler sormak istiyorum
Karaborsadadır kesinCorona nın geleceğini biliyorlardı herhalde grip aşısı yoktu
Benim amcam vefat etti İsveç’te gidemiyoruz da malesef benim amcamın defin işleri nasıl olacak yakacaklar mı?Sor canım
nası yaniii herkesi yakıyorlar mı?Benim amcam vefat etti İsveç’te gidemiyoruz da malesef benim amcamın defin işleri nasıl olacak yakacaklar mı?
Öncelikle basın sağolsun . Ailesi varsa onlar karar verir. Eğer coronadan öldüyse direk karton tabuta koyup defnediyorlar yada yakıyorlar . Ama cenaze törenleri yapılmıyor . Yani pandemiden dolayı yakılması gerek diye bişey yok.Benim amcam vefat etti İsveç’te gidemiyoruz da malesef benim amcamın defin işleri nasıl olacak yakacaklar mı?
Yengem isveçli ve cocuklarını kendi dinine göre eğitti. Kendisi çok iyi derecede Türkçe konuşur cocukları bilmez.Öncelikle basın sağolsun . Ailesi varsa onlar karar verir. Eğer coronadan öldüyse direk karton tabuta koyup defnediyorlar yada yakıyorlar . Ama cenaze törenleri yapılmıyor . Yani pandemiden dolayı yakılması gerek diye bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?