- 10 Nisan 2014
- 43.782
- 116.429
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.321
mutasyonlu virüs sebebiyle öyle vize kolay verilmiyor.zaten gidemezZaten konsolosluk işlemleri durdu suan . Yapabileceğin bişey yok yani
Daha çok gençmişDün vefat etti 67 herhalde. Şeker den dolayı ameliyat etmişler ameliyat ederken pıhtı atmış
Anladım corona maff etti biziZaten konsolosluk işlemleri durdu suan . Yapabileceğin bişey yok yani
Sorma , herkesin eli kolu bağlandıAnladım corona maff etti bizi
Allah sonumuzu hayır etsin... Kesin bu hastalığın ilacı var ama vermiyorlar insanlara.Sorma , herkesin eli kolu bağlandı
kötü gidiyor.borsa da para kazandırmadı 1 haftadır.H Heytttt be sizin piyasa nasıl gidiyor?
Sizdede mi aynı durum varkötü gidiyor.borsa da para kazandırmadı 1 haftadır.
evet piyasalar kötü bu ara. altın alayım dedim 3 4 gram.o da yükseldi alamadım.altından 3700 zararım var şu anSizdede mi aynı durum var
Altın zarar ettirir mi sendeevet piyasalar kötü bu ara. altın alayım dedim 3 4 gram.o da yükseldi alamadım.altından 3700 zararım var şu an
ayı sezonu mu?uykudan mı uyanacak bu borsa?Altın zarar ettirir mi sendebizim borsa ayı sezonuna girsin gör bak altın nasıl çıkıcak
Yok çöküş... Karı alan zengin milyarderler altın alır..ayı sezonu mu?uykudan mı uyanacak bu borsa?
bize ne onlardan.onlar zaten her yerden kazanıyorlar.bana para lazımm paraaaaYok çöküş... Karı alan zengin milyarderler altın alır..
Allah Allah... Altın da ayı sezonunda yahubize ne onlardan.onlar zaten her yerden kazanıyorlar.bana para lazımm paraaaa
kızı koleje yazdıracağımm.erken kayıtta fiyat daha uygun oluyorAllah Allah... Altın da ayı sezonunda yahubekle boğa ya geçecek az kaldı.. Napcan parayı sen
Kolej mikızı koleje yazdıracağımm.erken kayıtta fiyat daha uygun oluyor
benım sınavım var onla ugrasıyorumNeredesiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?