- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.341
Gercekten mıBende hamileyim kızlar
Evet kuzum hamileymişim şok oldumGercekten mı
gözün aydın rabbım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kuzum hamileymişim şok oldum
Alllahım çok mutlu oldum . Tebrikler canımBende hamileyim kızlar
Amin kuzumgözün aydın rabbım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kuzum sağolasınAlllahım çok mutlu oldum . Tebrikler canım
Ben de öyle düşünüyorum ama cilt kalitesinin de iyi olması lazım. Mezoterapi, gençlik aşısı gibi işlemler mesela cildin erken yaşlanmasını önlüyor ve parlıyorsun gerçekten. 28 yaşındayım mesela 25 yaşımdan beri düzenli olarak mezoterapi yaptırıyorum. Burun dolgusu dudak dolgusu ve yanak dolgusu da yaptırdım ama asıl olay bence cildin kaliteli olması. Yüz hatlarımın dğeişmesini istemiyorum çünkü başkasına benzemek istemem. Doktorum da doğal bakışı olan biri zaten. En son dudak dolgusu yaptırdım mesela babam bile anlamadı ruj sürdüm sanmış eline sağlık Dr Fırat SungarAynen. Yüz germe falan daha onlar icin çok erken . İlerki yaşlarda yüzüm beni rahatsız ederse neden olmasın. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin bence
Reklamımıda yaparım diyorsunBen de öyle düşünüyorum ama cilt kalitesinin de iyi olması lazım. Mezoterapi, gençlik aşısı gibi işlemler mesela cildin erken yaşlanmasını önlüyor ve parlıyorsun gerçekten. 28 yaşındayım mesela 25 yaşımdan beri düzenli olarak mezoterapi yaptırıyorum. Burun dolgusu dudak dolgusu ve yanak dolgusu da yaptırdım ama asıl olay bence cildin kaliteli olması. Yüz hatlarımın dğeişmesini istemiyorum çünkü başkasına benzemek istemem. Doktorum da doğal bakışı olan biri zaten. En son dudak dolgusu yaptırdım mesela babam bile anlamadı ruj sürdüm sanmış eline sağlık Dr Fırat Sungar
Teşekkür ederim kuzum... Mide bulantısı ve uyku ile geçiyor günlerim buralardaysanız gelirim bol bolAybush çık ortaya çabukkk.seni tebrik etmeye can atıyorumm.banlıyken gördümm yazamadım daaa.maşallah yeni anne adayımızaa
Buralardayım kuzum... Neden bu kadar birden elim ayağım kesildi anlamadım.sen istediğin saatte gel guzel anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?