- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.361
bebıs buyuyor annesı. varlıgını hissettiriyor annesıne hormonların degıstı..Buralardayım kuzum... Neden bu kadar birden elim ayağım kesildi anlamadım.
züleyhaya kardeş geliyor kardeşşşşşUyumazsam gelirim
kıskanır artıkzüleyhaya kardeş geliyor kardeşşşşş
çocukları seviyordu o.bebeği de sever doğunca bencekıskanır artık
Aybusu paylasırsa tabı..çocukları seviyordu o.bebeği de sever doğunca bence
en son burnunu halletmişti kadının değil mi?Aybusu paylasırsa tabı..
sadece burun olsa ıyı ressmem şiddet uygulamıştı kadına yuzune ıyı bır cerrahi işlemi gıbı yuzune calişmiştı..en son burnunu halletmişti kadının değil mi?
ben hayvanları severim ama kuş ve balık hariç besleyemem sanırım.gece karşılaşsam evde ödüm patlarsadece burun olsa ıyı ressmem şiddet uygulamıştı kadına yuzune ıyı bır cerrahi işlemi gıbı yuzune calişmiştı..
bende seviyorum ama evde besleyemem. cumku hem korkuyorum hemde. dını konular yasak ya yazmak ondan beslenmem evdeben hayvanları severim ama kuş ve balık hariç besleyemem sanırım.gece karşılaşsam evde ödüm patlar
kedi beslenebiliyor köpek olmuyor diye biliyorum benbende seviyorum ama evde besleyemem. cumku hem korkuyorum hemde. dını konular yasak ya yazmak ondan beslenmem evde
kopek olmuyor. kedıdende ben korkuyorum.. ya benı tırmalar yaakedi beslenebiliyor köpek olmuyor diye biliyorum ben
evde ben de istemem tüyünden bile huylanırım.mutfakta da dolaşır yemek yiyemem bir daha oradakopek olmuyor. kedıdende ben korkuyorum.. ya benı tırmalar yaa
ben dokulen sac gelemiyorum . mıdem kalkıyor bır yerde gorsem tum evın halıları fırcalanıyorevde ben de istemem tüyünden bile huylanırım.mutfakta da dolaşır yemek yiyemem bir daha orada
bend e aynı.süpürgemin çekiş gücü azaldı.yenisini aldım halıdaki saçlar için özellikleben dokulen sac gelemiyorum . mıdem kalkıyor bır yerde gorsem tum evın halıları fırcalanıyor
benımkıde artık ıyı cekmıyor yaa 4yılını tamamladı rahmetlibend e aynı.süpürgemin çekiş gücü azaldı.yenisini aldım halıdaki saçlar için özellikle
erken yaşlanmış.benimki8 yıllıktı.bozulmadı ama çöktüüü evladımm.4300 tl verdim bir süpürgeye içime oturdu parası halaa sindiremedimmmbenımkıde artık ıyı cekmıyor yaa 4yılını tamamladı rahmetli
öbür alemde mutlaka zengünnn koca bulacağımmmm.
erken yaşlanmış.benimki8 yıllıktı.bozulmadı ama çöktüüü evladımm.4300 tl verdim bir süpürgeye içime oturdu parası halaa sindiremedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?