geyik bizim işimiz

erken yaşlanmış.benimki8 yıllıktı.bozulmadı ama çöktüüü evladımm.4300 tl verdim bir süpürgeye içime oturdu parası halaa sindiremedimmm

robot süpürge de almam lazım ama.2 süpürge bir mühendis maaşından fazla.ne günlere kaldıkk.
ıyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercekten

ıyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercekten
Hayırlı akşamlar guzel cekmeyınce mecbur ihtiyaç işte

Hayırlı akşamlar guzel cekmeyınce mecbur ihtiyaç işte
bende almıstım rowenta..o zaman sessızler modaydı toz torbalı..bebegımızde olmustu..sessız dıye almıstık..toz torbası ınanılmazpahalı 5 tanesı 60 tl..ben ayda bır degıstırdım..tam dolmasını beklemedım..çekıs gucu çok azalmadı aslında..10 yıl oldu begendıgım bır supurge var..1800 ındırımlı fıyatı..belkı alırım ama toz torbasızları ıyı cekmıyor sanırım karsı komsumunkını denedım benımkı monun yanında super cekıyor..onun toz torbasızdı bedeva verseler almam..

benımde toz torbasız ama 4yıllık ceyız im artık okadar ıyı cekmıyor benımde annemın rowenta markası suourge vardı koltukları oyle guzel cekıyor

benımde toz torbasız ama 4yıllık ceyız im artık okadar ıyı cekmıyor benımde annemın rowenta markası suourge vardı koltukları oyle guzel cekıyor
evet bıde magazalarda hepsı toz torbasız..teknosa vatan vb..hepsınde toz torbasız var..oysa toz torbası olan daha ıyı cekıyo..moda oldu sanırım

kızceler. aöl sınavından 13 dersıde mukenlmmel bır notla vermişim. Ve inşallah az kaldı mezuniyete

evet bıde magazalarda hepsı toz torbasız..teknosa vatan vb..hepsınde toz torbasız var..oysa toz torbası olan daha ıyı cekıyo..moda oldu sanırım
aslından cekım gucuyle alakalı dıye dusumuyorum. dyson markasımı cok onerıyorlar mesela

aslından cekım gucuyle alakalı dıye dusumuyorum. dyson markasımı cok onerıyorlar mesela
benım ıcın gerek yok ev buyuk degıl bız ıkı kısıyız..evcıl hayvanımız vb yok..tercıh meselesı..herkesın oncelıklerı farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…