- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.381
robot süpürge de almam lazım ama.2 süpürge bir mühendis maaşından fazla.ne günlere kaldıkk.Ne guldum
ben buldum da ne oldu...
Gule gule kullan
Söyledim Züloşa hiç oralı olmadızüleyhaya kardeş geliyor kardeşşşşş
hele bi karnın şişsin anında farkederSöyledim Züloşa hiç oralı olmadı
Evden kaçmalara başladık biz Cocugumun psikolojisimi bozuldu nedir. Yavrum benimhele bi karnın şişsin anında farkeder
benim kızın bile psikolojisi bozuldu bu aralar.herşeye sinirleniyor atarlanıyorEvden kaçmalara başladık biz Cocugumun psikolojisimi bozuldu nedir. Yavrum benim
ah ah o paralarerken yaşlanmış.benimki8 yıllıktı.bozulmadı ama çöktüüü evladımm.4300 tl verdim bir süpürgeye içime oturdu parası halaa sindiremedimmm
senin de mübarek olsun aybushKandiliniz mübarek olsun canlarım
erken yaşlanmış.benimki8 yıllıktı.bozulmadı ama çöktüüü evladımm.4300 tl verdim bir süpürgeye içime oturdu parası halaa sindiremedimmm
ıyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercektenrobot süpürge de almam lazım ama.2 süpürge bir mühendis maaşından fazla.ne günlere kaldıkk.
senın de mübarek olsun canımKandiliniz mübarek olsun canlarım
Hayırlı akşamlar guzel cekmeyınce mecbur ihtiyaç işteıyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercekten
bende almıstım rowenta..o zaman sessızler modaydı toz torbalı..bebegımızde olmustu..sessız dıye almıstık..toz torbası ınanılmazpahalı 5 tanesı 60 tl..ben ayda bır degıstırdım..tam dolmasını beklemedım..çekıs gucu çok azalmadı aslında..10 yıl oldu begendıgım bır supurge var..1800 ındırımlı fıyatı..belkı alırım ama toz torbasızları ıyı cekmıyor sanırım karsı komsumunkını denedım benımkı monun yanında super cekıyor..onun toz torbasızdı bedeva verseler almam..Hayırlı akşamlar guzel cekmeyınce mecbur ihtiyaç işte
benımde toz torbasız ama 4yıllık ceyız imbende almıstım rowenta..o zaman sessızler modaydı toz torbalı..bebegımızde olmustu..sessız dıye almıstık..toz torbası ınanılmazpahalı 5 tanesı 60 tl..ben ayda bır degıstırdım..tam dolmasını beklemedım..çekıs gucu çok azalmadı aslında..10 yıl oldu begendıgım bır supurge var..1800 ındırımlı fıyatı..belkı alırım ama toz torbasızları ıyı cekmıyor sanırım karsı komsumunkını denedım benımkı monun yanında super cekıyor..onun toz torbasızdı bedeva verseler almam..
evet bıde magazalarda hepsı toz torbasız..teknosa vatan vb..hepsınde toz torbasız var..oysa toz torbası olan daha ıyı cekıyo..moda oldu sanırımbenımde toz torbasız ama 4yıllık ceyız imartık okadar ıyı cekmıyor benımde annemın rowenta markası suourge vardı koltukları oyle guzel cekıyor
aslından cekım gucuyle alakalı dıye dusumuyorum. dyson markasımı cok onerıyorlar meselaevet bıde magazalarda hepsı toz torbasız..teknosa vatan vb..hepsınde toz torbasız var..oysa toz torbası olan daha ıyı cekıyo..moda oldu sanırım
benım ıcın gerek yok ev buyuk degıl bız ıkı kısıyız..evcıl hayvanımız vb yok..tercıh meselesı..herkesın oncelıklerı farklı..aslından cekım gucuyle alakalı dıye dusumuyorum. dyson markasımı cok onerıyorlar mesela
cekım gucude fıyatıda orta karar olsun yeteraslından cekım gucuyle alakalı dıye dusumuyorum. dyson markasımı cok onerıyorlar mesela
Benim de ev 3+1 bızde suanlık kalsın supurge sonra inşallah olurbenım ıcın gerek yok ev buyuk degıl bız ıkı kısıyız..evcıl hayvanımız vb yok..tercıh meselesı..herkesın oncelıklerı farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?