- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.501
kursun dökturelımkurudu topik kurudu.
ağa olsan ne muhtar olsan ne maraba kalmadı ki hiçkursun dökturelım
muhtarlıktan ıstıfa edıyorum bedava. ne maas var nede sıgortaağa olsan ne muhtar olsan ne maraba kalmadı ki hiç
et valla.ramazan zor geçiyor bana.çok susuyorumm suuu suuu diye dolanıyorum evde akşama dekk.muhtarlıktan ıstıfa edıyorum bedava. ne maas var nede sıgorta
ya ben ne yapayım yemege duskun bır ıyım her yerde yemek kokusu gelıyo burnuma yemek yemek dıye dolanıyorumet valla.ramazan zor geçiyor bana.çok susuyorumm suuu suuu diye dolanıyorum evde akşama dekk.
yemek vermesinler su versinler 1 sene oruç tutarım gık demedenya ben ne yapayım yemege duskun bır ıyım her yerde yemek kokusu gelıyo burnuma yemek yemek dıye dolanıyorum
bana yemek versinler bıde karpuz kafı bıde yatayım tamamyemek vermesinler su versinler 1 sene oruç tutarım gık demeden
yokluğunda bana köpek saldırdı.canımı zor kurtardım valla.bir sürü sokak köpeği var çevrede asla saldırmazlar.bu köpek başkaydı sanki kanlısıyım hayvanınbana yemek versinler bıde karpuz kafı bıde yatayım tamam
iyi sahurlar kızlaret valla.ramazan zor geçiyor bana.çok susuyorumm suuu suuu diye dolanıyorum evde akşama dekk.
aaaa gecmiş olsun nasılsın şimdıyokluğunda bana köpek saldırdı.canımı zor kurtardım valla.bir sürü sokak köpeği var çevrede asla saldırmazlar.bu köpek başkaydı sanki kanlısıyım hayvanın
Bencede , derin sularda boğulmaktan iyidir
Aşk olsunOo terfi etmişim
Burasi serbest kürsü yaz yaz kimse banlamazBencede , derin sularda boğulmaktan iyidir
Valla beni kesin şikayet etmişlerdirAşk olsundedim o kadar konuda sohbet ettik en azindan buradan devam edelim.kaynatmaya
Valla beni kesin şikayet etmişlerdir
Düşmanım çok
Artık 10 güne mi dönerim 1 yıla mı bilemiyorum
Sanırım bende gidiciyimValla beni kesin şikayet etmişlerdir
Düşmanım çok
Artık 10 güne mi dönerim 1 yıla mı bilemiyorum
İnsan hiç ban almadan nasıl bu güne kadar gelir yaHadi yaa sizle beraber ben de şikayet edilmis olabilirim yapacak bisey yokhic düşünmemiştim aslında ama ölene ve olana care yok şu 10 senelik kk üyeliğimde hic ban da almamıştım
Sen mülayim mülayim takılırsan tabi sabıkan olmaz . Son bir aydır ban yemedim diye böbürleniyodum bende sap diye yedim yine geçen günHadi yaa sizle beraber ben de şikayet edilmis olabilirim yapacak bisey yokhic düşünmemiştim aslında ama ölene ve olana care yok şu 10 senelik kk üyeliğimde hic ban da almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?