- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.461
evde ful acıgım. pasayı goturup getırınce saclarımı acıyorum cumku hava almadıkları ıcınde dokulme oluyorsen kapalısın gene saklarsın ama ben de saklamak ne mümkünurban markasının saç toniği var 32 tl birşey.onu banyodan sonra saç nemliyken diplerine sıkıyorum ne kaşıntı bırakıyor ne de dökülme.ürün büyükçe 3 ay yetiyor.evde kapama saçların hava alsın
evet görümcemlerde evde açarlar hep.diğer türlü tepeden açılmaya başlıyor saçlar.arada balkonda da güneşe tut o zaman da dökülme duruyor güneş ışığı şart saçaevde ful acıgım. pasayı goturup getırınce saclarımı acıyorum cumku hava almadıkları ıcınde dokulme oluyor
Doktorda demiştı D vitamini önemlı ne yaparsam yapayım d vitaminim eksık hep dısarda ilaclarla gıdayla almıyor vucudumevet görümcemlerde evde açarlar hep.diğer türlü tepeden açılmaya başlıyor saçlar.arada balkonda da güneşe tut o zaman da dökülme duruyor güneş ışığı şart saça
damla kullanıyorum ben de kışın d vitamini.gıdayla alınmaz zaten güneş lazımDoktorda demiştı D vitamini önemlı ne yaparsam yapayım d vitaminim eksık hep dısarda ilaclarla gıdayla almıyor vucudum
ooo ne damlalar kullanıyorum ama fayda etmedı. ilk baharı beklıyelımdamla kullanıyorum ben de kışın d vitamini.gıdayla alınmaz zaten güneş lazım
niye yahuu hastamısın?Nefes alabilirsem yaşamaya çalışacağım
Hala aşının yan etkilerini yaşıyorum , corona olsaydım bundan iyiydi şimdiye kadar iyileşmiştimniye yahuu hastamısın?
alla alla annem yaşlı ve hasta onda hiç yan etkisi olmadı aşının.belki çin aşısı olduğundandır bilemem.ölü aşıya bizimkisiHala aşının yan etkilerini yaşıyorum , corona olsaydım bundan iyiydi şimdiye kadar iyileşmiştim
Burdaki yaslılarada verdikleri hiç yan etki yapmadı bize astra zenecanın kini yaptılar , yüzde 70 şinde yan etki oldu...alla alla annem yaşlı ve hasta onda hiç yan etkisi olmadı aşının.belki çin aşısı olduğundandır bilemem.ölü aşıya bizimkisi
biz aşının a sını dahi göremiyoruz.umudum yok 3 aya kadar aşı olacağımaBurdaki yaslılarada verdikleri hiç yan etki yapmadı bize astra zenecanın kini yaptılar , yüzde 70 şinde yan etki oldu...
Olsan da sürekli mutasyon geçiriyor , nasıl bir faydası olucak muamma . Burda aşı olupta corona geçirenler bile varbiz aşının a sını dahi göremiyoruz.umudum yok 3 aya kadar aşı olacağıma
ne diyorsun?iyice psikolojimiz bozuldu erden çıktı bu lanet virüs hayatımızı mahvettiOlsan da sürekli mutasyon geçiriyor , nasıl bir faydası olucak muamma . Burda aşı olupta corona geçirenler bile var
Bazı ülkeler asıyı durdurdu . Kan pıhtılaşmasına bağlı felç yapmış bazılarında . Tabi korkutmak gibi olmasın ama böyle olacağı belliydi...ne diyorsun?iyice psikolojimiz bozuldu erden çıktı bu lanet virüs hayatımızı mahvetti
israil çoğunu aşıladı ama halkının.pek bir sorun yaşamadılarBazı ülkeler asıyı durdurdu . Kan pıhtılaşmasına bağlı felç yapmış bazılarında . Tabi korkutmak gibi olmasın ama böyle olacağı belliydi...
Piyasada 10 küsür çeşit aşı var . Bizde maalesef seçme hakkı yok , hangisiyle anlamışlarsa o yapılıyor . Bazılarının yan etkisi yok ama ne kadar koruyor orasıda muamma . Artık hayırlısı diyelim . Sözde aşı aşı dediler ama ne oldu ? Hiç azalma olmadığı gibi mutasyondan dolayı artış oldu ...israil çoğunu aşıladı ama halkının.pek bir sorun yaşamadılar
ölmeyeceğizzz uleynnnn direneceğizzzzz diye bağırasım var ha ha haPiyasada 10 küsür çeşit aşı var . Bizde maalesef seçme hakkı yok , hangisiyle anlamışlarsa o yapılıyor . Bazılarının yan etkisi yok ama ne kadar koruyor orasıda muamma . Artık hayırlısı diyelim . Sözde aşı aşı dediler ama ne oldu ? Hiç azalma olmadığı gibi mutasyondan dolayı artış oldu ...
Ay yok niye ölelim , grip gibi düşün . Hatta gerçekten de öyle , sadece biraz daha ağır geçiriyor bazılarıölmeyeceğizzz uleynnnn direneceğizzzzz diye bağırasım var ha ha ha
kızburalar amma ıssız muhtar bile terketmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?