geyik bizim işimiz

evde ful acıgım. pasayı goturup getırınce saclarımı acıyorum cumku hava almadıkları ıcınde dokulme oluyor

evde ful acıgım. pasayı goturup getırınce saclarımı acıyorum cumku hava almadıkları ıcınde dokulme oluyor
evet görümcemlerde evde açarlar hep.diğer türlü tepeden açılmaya başlıyor saçlar.arada balkonda da güneşe tut o zaman da dökülme duruyor güneş ışığı şart saça

evet görümcemlerde evde açarlar hep.diğer türlü tepeden açılmaya başlıyor saçlar.arada balkonda da güneşe tut o zaman da dökülme duruyor güneş ışığı şart saça
Doktorda demiştı D vitamini önemlı ne yaparsam yapayım d vitaminim eksık hep dısarda ilaclarla gıdayla almıyor vucudum

israil çoğunu aşıladı ama halkının.pek bir sorun yaşamadılar
Piyasada 10 küsür çeşit aşı var . Bizde maalesef seçme hakkı yok , hangisiyle anlamışlarsa o yapılıyor . Bazılarının yan etkisi yok ama ne kadar koruyor orasıda muamma . Artık hayırlısı diyelim . Sözde aşı aşı dediler ama ne oldu ? Hiç azalma olmadığı gibi mutasyondan dolayı artış oldu ...

ölmeyeceğizzz uleynnnn direneceğizzzzz diye bağırasım var ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…