- 10 Nisan 2014
- 43.776
- 116.417
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.481
yav şu nikine bir alışamadım polo diyesim var halaa
yaw bende sevmedim zaten gunu gelsın degıstıreyınyav şu nikine bir alışamadım polo diyesim var halaa
rus sanacaklar seni öyle aklıma geliyor niki görünceyaw bende sevmedim zaten gunu gelsın degıstıreyın
bı ruslugum kaldı. zatenrus sanacaklar seni öyle aklıma geliyor niki görünce
frida kahlo da öyle kaşlı ama tüm dünya hayran kadınabı ruslugum kaldı. zatenrecep ivedilikle kaslarımla
o zaman benımde mesur olmam lazımfrida kahlo da öyle kaşlı ama tüm dünya hayran kadına
Yaparım vallahi çok güzel oldu dudaklarım:) Ama şimdi diyorum bu kadar doğal olmasa biraz daha mı yaptırsam? Sanırım göz çabuk alışıyor. Gebelikten sonra inşallah :)Reklamımıda yaparım diyorsun
yanak dolgusu fiyatı nedirBen de öyle düşünüyorum ama cilt kalitesinin de iyi olması lazım. Mezoterapi, gençlik aşısı gibi işlemler mesela cildin erken yaşlanmasını önlüyor ve parlıyorsun gerçekten. 28 yaşındayım mesela 25 yaşımdan beri düzenli olarak mezoterapi yaptırıyorum. Burun dolgusu dudak dolgusu ve yanak dolgusu da yaptırdım ama asıl olay bence cildin kaliteli olması. Yüz hatlarımın dğeişmesini istemiyorum çünkü başkasına benzemek istemem. Doktorum da doğal bakışı olan biri zaten. En son dudak dolgusu yaptırdım mesela babam bile anlamadı ruj sürdüm sanmış eline sağlık Dr Fırat Sungar
mrb huwaie kasma-donma oluyor mu?Huwaı de yapiyo can dırek.
hayır cok begendıgım bır marka hatta leptop kullanıyorummrb huwaie kasma-donma oluyor mu?
Sapolasın. Güle güle kullanhayır cok begendıgım bır marka hatta leptop kullanıyorum
Tesekur ederim canımSapolasın. Güle güle kullan
bu topik yaşıyormuydu?Tesekur ederim canım
il dısındaydık. sen nerelerdesinbu topik yaşıyormuydu?sen nerelerdesin bu arada?
yohh hepsı sessız ölüyü oynuyorlarbu topik yaşıyormuydu?sen nerelerdesin bu arada?
buralardayım kuzum.il dışı derken hayırdır?il dısındaydık. sen nerelerdesin
kurudu topik kurudu.yohh hepsı sessız ölüyü oynuyorlar
oglumun kontrolleri vardı önemliydı cıkmak zorunda kaldık. sukur sabah eve gondum bugunburalardayım kuzum.il dışı derken hayırdır?
tovbe estağfurullah o profil resmi nedirkurudu topik kurudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?