- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.388
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.621
benim kız 9.5 yaşında bu aradaŞimdiki gençler almıyor öyle ana baba sözüyle
Doktor erkek dedi ama ben daha doğurmadımbenim kız 9.5 yaşında bu arada
Soguk nevale milletingiltere bize vize vermemişti yıllar önce.mal beyanında bulunmadığımız için.halbuki uçak biletleri alınmıştı otel ayrıltılmıştı.gezip gelecektik yahuu sadece.oteli aldıkta uçak biletleri yanmıştı hediye olduğu için zen in
ha ha ha olur.ha bir de arıza üyeler ya da kavgalı olduklarım nik değiştirip geliyorlar bilmeden sohbet ediyorum bir bakıyorumm aaaaa bu ooooooAnam iki haftami tamam artık ben cici kız olucam
Konulara girip siz bilirsiniz efendim yazicam bana cemkirenlere birazda sağdan sağdan diyin efendim diyecem
Dün ki gibi konu olursa ceycey ne güzel hayatınız var diyecem tiptamokuyupta dişhekimi oluyorsunuz diyecem
Masum cici kız.pare olucam olmazsam döv beni
Varmı kızına uygun erkek çocuk ?benim kız 9.5 yaşında bu arada
cıksss o da pek küçükmüş kalsınnnDoktor erkek dedi ama ben daha doğurmadım
Konuya bu aksam goz attim doktor demiş doktora yapıyor demiş birkac sayfa gerisini okudum sen orada yazmissin otrera uyaniksa çağıralim.diyeAnam iki haftami tamam artık ben cici kız olucam
Konulara girip siz bilirsiniz efendim yazicam bana cemkirenlere birazda sağdan sağdan diyin efendim diyecem
Dün ki gibi konu olursa ceycey ne güzel hayatınız var diyecem tiptamokuyupta dişhekimi oluyorsunuz diyecem
Masum cici kız.pare olucam olmazsam döv beni
Kızlar bu yorumu şikayet etsem çıkarmı bişey ?Bir seyi ne kadar cok diyorsan o sende vardir öyle bir soz var
Kkda da oylesi cok zaten
Biz de bulup cikariyoruz saldiracak yer arıyorlar
sen de var yaVarmı kızına uygun erkek çocuk ?
Yok benim iki tane var birini sen biliyorsun birini herkes biliyorha ha ha olur.ha bir de arıza üyeler ya da kavgalı olduklarım nik değiştirip geliyorlar bilmeden sohbet ediyorum bir bakıyorumm aaaaa bu oooooo
Zaten o iş olsa bizim çevre laf eder kız da 9 yaş büyükmüş diyecıksss o da pek küçükmüş kalsınnn
Benim oğlanda futbolcu olacağım diye tutturdu . Oğlum git sana ordan ekmek gelmez diyorum dinlemiyorsen de var ya
Bilmeyenler nereye başvuruyorYok benim iki tane var birini sen biliyorsun birini herkes biliyor
Aaa ben de ingilizim :) ruhen yaniSoguk nevale millet
al işte.gene uykum kaçacakkk.kim ayolll ikincisi kimmmmm?Yok benim iki tane var birini sen biliyorsun birini herkes biliyor
birini hiç sorma.hayatı çok entrikalı maceralı yalan dolanlıBilmeyenler nereye başvuruyor
hoşgeldinnnnn.işte bir öğretmenimiz daha oldu kızlarrrrAaa ben bu başlığı neden geç gördüm??? Heyoo ben de geldimmm
Kimler onlar mutlaka ifşa etha ha ha olur.ha bir de arıza üyeler ya da kavgalı olduklarım nik değiştirip geliyorlar bilmeden sohbet ediyorum bir bakıyorumm aaaaa bu oooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?