- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.641
birini hiç sorma.hayatı çok entrikalı maceralı yalan dolanlı
Gerçekten dedektif gibi ipuçlarını mı toplayayım yani?Takibe canım
Belli zaten . Tipik kuralcılar . Saçma sapan kuralları varAaa ben de ingilizim :) ruhen yani
Bir arkadasim da hep ingilizler gibisin karakter olarak der :) bana laf caktin simdi olmadi isvecli
Aslinda yazican tamam diyeceksinizal işte.gene uykum kaçacakkk.kim ayolll ikincisi kimmmmm?
Ask olsunKızlar bu yorumu şikayet etsem çıkarmı bişey ?
delimisin hemen olsun.bak biz memur maaşıyla sürünüyoruzzzz.kıza diyorum ya doktor ol ya da doktor yoksa aç kalırsınnBenim oğlanda futbolcu olacağım diye tutturdu . Oğlum git sana ordan ekmek gelmez diyorum dinlemiyor
Aa o benim de hasmım
Kaleci ki . 10 golden en az 5 şini yiyordelimisin hemen olsun.bak biz memur maaşıyla sürünüyoruzzzz.kıza diyorum ya doktor ol ya da doktor yoksa aç kalırsınn
HosgeldinAaa ben bu başlığı neden geç gördüm??? Heyoo ben de geldimmm
Ahahaha hanimefendiligimden ödün vermem lütfen rica ediciiiimBelli zaten . Tipik kuralcılar . Saçma sapan kuralları varinsan 10 senedir hiç mi ban yemez . Hiç bi hararetli hararetli tartışmanın içine girmez ? Türk değilsin sen , ben tahmin etmiştim zaten
Artik zaten ya doktor olacak ya artistdelimisin hemen olsun.bak biz memur maaşıyla sürünüyoruzzzz.kıza diyorum ya doktor ol ya da doktor yoksa aç kalırsınn
HosgeldinAaa ben bu başlığı neden geç gördüm??? Heyoo ben de geldimmm
Ya da doktor koca bulalım senin kuzen de kendi gibi birini bulmuş zaten kacirdikdelimisin hemen olsun.bak biz memur maaşıyla sürünüyoruzzzz.kıza diyorum ya doktor ol ya da doktor yoksa aç kalırsınn
Benim ki şuan banli yarın bir gün konu acar beklemedeyim yazmayım diyorum olmuyor yapamıyorumAa o benim de hasmım
Ya benim için asıl "guilty pleasure" olan benbirkediyim mi kuş mu ne vardı ya
Oydu
Acımayla gıcık olma arası bi yerde bırakıyordu hep beni
Ama aynı zamanda kopamıyordum da
Allahtan kendi gitti de beni bu dertten kurtardı
aaaa o benim favorilerimden devamlı kaynanasını yazar. atanacak diye yıllardır bekliyoruz kendisiniAa o benim de hasmım
Oydu
Ay o çocuk isveçte yaşıyorKaleci ki . 10 golden en az 5 şini yiyor
Olmaz kocayi bosarsa ac kalir bu seferdeYa da doktor koca bulalım senin kuzen de kendi gibi birini bulmuş zaten kacirdik
adam 40 yıl bekledi daha damı beklesin.gözünüzü açaydınızYa da doktor koca bulalım senin kuzen de kendi gibi birini bulmuş zaten kacirdik
Sen şimdi cayınıda sütlü tostunu da reçelli yiyorsun dur . Ve sakın 5 çayını asla kacırmam demeHosgeldin
Ahahaha hanimefendiligimden ödün vermem lütfen rica ediciiiim
Sensizasla123Aa o benim de hasmım
Oydu
Atansın da yazmasın buralaraaaaa o benim favorilerimden devamlı kaynanasını yazar. atanacak diye yıllardır bekliyoruz kendisini
Mavera mı banlı ?Benim ki şuan banli yarın bir gün konu acar beklemedeyim yazmayım diyorum olmuyor yapamıyorum
deşmeyinn yaramıı.katarlılara sınavsız tıp ı duyduktan sonra daha kendime gelemedimmmmAy o çocuk isveçte yaşıyor
Hep gol yese ne olur
Her türlü yürür bence
Bizimkiler hayallerinin peşinden gidemiyor
Ülkenin durumu malum
Seninki bari mutlu olsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?