- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.661
Ya bak işteSensizasla123kocasi kaynanadan beter o yuzden bi turlu kpss hazirlanamadi hali uzerine yolluk konusu vardi
O gol yesin diye ben her ay bir depo benzer yakıyor ve ayda 50 euro takım ücreti ödüyorum. Ayakkabılar forma ve eldivenleri de cabasıAy o çocuk isveçte yaşıyor
Hep gol yese ne olur
Her türlü yürür bence
Bizimkiler hayallerinin peşinden gidemiyor
Ülkenin durumu malum
Seninki bari mutlu olsub
Hepiniz eVlisiniz pina ve ben bulalim doktorArtik zaten ya doktor olacak ya artistyoksa para yok
bana bir zararı olmadı ki hatırlayamadımmBenim ki şuan banli yarın bir gün konu acar beklemedeyim yazmayım diyorum olmuyor yapamıyorum
Biz burda nefes aldığımız için nerdeyse para kaybediyoruzO gol yesin diye ben her ay bir depo benzer yakıyor ve ayda 50 euro takım ücreti ödüyorum. Ayakkabılar forma ve eldivenleri de cabası
Gittimi senin kuzen dünya evine ?adam 40 yıl bekledi daha damı beklesin.gözünüzü açaydınız
ooooo yanılıyorsun bekarlar daha fazla aramızda.rakipler çok yaniiiHepiniz eVlisiniz pina ve ben bulalim doktor
Ama benim ki tıpta okuyan dış hekimi.olan biri olsun doktorası olsun mesela
Evet bugün bani bittiyse bilmem zaten konu açılışında.banda pesinden geliyor kendisininAtansın da yazmasın buralara
Ben kendime engel olamıyorum
Mavera mı banlı ?
Kim var ceycey söylese bilelimooooo yanılıyorsun bekarlar daha fazla aramızda.rakipler çok yaniii
Kiz ben buldum biseyler evlenecemHepiniz eVlisiniz pina ve ben bulalim doktor
Ama benim ki tıpta okuyan dış hekimi.olan biri olsun doktorası olsun mesela
nişanlı eylülde evlenecekmiş öyle diyorGittimi senin kuzen dünya evine ?
Ee diğeri kimdiEvet bugün bani bittiyse bilmem zaten konu açılışında.banda pesinden geliyor kendisinin
hadibea lillyKim var ceycey söylese bilelim
Aaaa öyle mi hadi hayırlısı o zamanKiz ben buldum biseyler evlenecem
Pire için yorgan yakmazsam
yok ben kendi adima ac kalmam :)Olmaz kocayi bosarsa ac kalir bu seferde
Eee senden haber bekliyorduk ama napakadam 40 yıl bekledi daha damı beklesin.gözünüzü açaydınız
Ay yok cayi sutle bir kere denedim icemedimSen şimdi cayınıda sütlü tostunu da reçelli yiyorsun dur . Ve sakın 5 çayını asla kacırmam deme
abovvvvv amma kinciymişsinnn.aynı bennnn ha ha haEe diğeri kimdi
Belki o da ortak hasmımızdır
Burda utanıyorsan kulağıma söyle
Şaka yapıyorum tabi . Futbolu çok sevdiği için bende onu bu konuda destekliyorum elimden geldiği kadar . Aradada maçlarını izliyorum ve ben oradayım diye kaleye sığamıyor şoparBiz burda nefes aldığımız için nerdeyse para kaybediyoruz
Ceycey desin ben demem korkuyorum.o çok üstlerde çok yuksekerlde onun adını almak.ne haddimizeEe diğeri kimdi
Belki o da ortak hasmımızdır
Burda utanıyorsan kulağıma söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?