geyik bizim işimiz

Pare bugun benim inadima herkes tost diyor tost demiyoruz kizlar sonra ben diyeti bozuyorum

Sende mi o kokusmus hastanelerinde yattın . Hemşirenin biriyle baya baya kavga etmiştim ben . Cadalozun tekiydi , doymadım açım diyorum yok hakkın bu kadar doymadıysan git kantinden al ye diyor . Bizim buradaki hastaneye ve hemşirelerin eline su dökemezler

deşmeyinn yaramıı.katarlılara sınavsız tıp ı duyduktan sonra daha kendime gelemedimmmm
Sorma bende de ipler koptu o haberle
Ya bak işte
Mesela o konuda nasıl banlanmadın?
Yazmadın di mi oraya hiç?
Yazdim dedim ki senin koca kaynana gibi
Hepiniz eVlisiniz pina ve ben bulalim doktor

Ama benim ki tıpta okuyan dış hekimi.olan biri olsun doktorası olsun mesela
Benimki mümkünse 6 senelik okumus tip hekimi olsun
Ben varım
Pare burdada tost diyorlar yok tost yok kızlar
Yok biz ingiliz tostundan bahsediyoruz ne tostu bu saatte
Aaa bak ara ogunu de kacirdim bugun

Sorma bende de ipler koptu o haberle

Yazdim dedim ki senin koca kaynana gibi

Benimki mümkünse 6 senelik okumus tip hekimi olsun

Ben varım

Yok biz ingiliz tostundan bahsediyoruz ne tostu bu saatte
Aaa bak ara ogunu de kacirdim bugun
Aaa sende bendensin benim ki dış hekimi olucak tip da.okuyacak ama

alla alla hangi hastaneymiş orası.ben hastanelere aboneyimdir ama bana gül gibi baktılar.ama devlet hastanesi değillerdi.devllette sağlık ocağında bile azarlanmışlığım var.ilaç yazdırmaya gittim özel hastanein yazdığı anlaşması olmayan.bana demez mi oraya gitmeye paran varda ilaç almaya niye yok.ne diyorsun sen dedim bedava o hastane bana kafandan uydurma aynı doktor bir kaç ay önce öldü bir ameliyatta genç yaşta.kavga ettiğime de pişman oldum

Pare bugun benim inadima herkes tost diyor tost demiyoruz kizlar sonra ben diyeti bozuyorum
Kiz ne bozuyon ben de diyetteyim hem de şok diyet, üstelik diyetisyen menüsü
Ekmek 1 dilim yani o derece kıtlıktayim :)
Bana ilk iki gun vermediler çünkü hep serum veriyorlardi sonra normal servise aldılar tost mu yoğurt mu demislerdi ben 14 gun yattim.hastanede
I ıh
Bu çok kibar
Bununla en fazla kibarlıktan ceza alır insan
Ahaha benim üslubum bu sekilde bacım napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…