- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.681
Hadi bakalım insallahnişanlı eylülde evlenecekmiş öyle diyor
Üst üste gelirse hatırlıyorumabovvvvv amma kinciymişsinnn.aynı bennnn ha ha ha
2007 den beri üyesin ha buraya.vallahi sana özel ayrıcalıklar olmalı.ama pro luk bile vermemişlerEvet canım teşekkürler
Heyecanlandım amaCeycey desin ben demem korkuyorum.o çok üstlerde çok yuksekerlde onun adını almak.ne haddimize
biri 2. üyelik alıp beni azarlamıştı.mune sağolsun yakaladııı.Üst üste gelirse hatırlıyorum
Ama tek seferlik olanlar aklımda kalmıyor
cıkssss unutmaya çalışıyorummmm.hafızamı resetliyorummmm.o derecede travmam varHeyecanlandım ama
Yoksa pare muneye mi gıcık oluyooooCeycey desin ben demem korkuyorum.o çok üstlerde çok yuksekerlde onun adını almak.ne haddimize
Pare bugun benim inadima herkes tost diyoryok ben kendi adima ac kalmam :)
Eee senden haber bekliyorduk ama napak
Ay yok cayi sutle bir kere denedim icemedimtost da Turkiyedeki tost degil onlarin tostu bizim kizarmis ekmek bi de recelin altina tereyagi sürüyorlar onu da hastanede sormuslardi cahiliye zamanimdi cocuktum tost dedim gele gele tereyagli recelli ekmek geldi zor yemistim tereyag sevmem
Evde 5 çeşit recel var hic dokunmadim :) anneciğim sagolsun gönderdi de şu aralar sekerden uzak duruyorum
Mune di mi munecıkssss unutmaya çalışıyorummmm.hafızamı resetliyorummmm.o derecede travmam var
Sende mi o kokusmus hastanelerinde yattınyok ben kendi adima ac kalmam :)
Eee senden haber bekliyorduk ama napak
Ay yok cayi sutle bir kere denedim icemedimtost da Turkiyedeki tost degil onlarin tostu bizim kizarmis ekmek bi de recelin altina tereyagi sürüyorlar onu da hastanede sormuslardi cahiliye zamanimdi cocuktum tost dedim gele gele tereyagli recelli ekmek geldi zor yemistim tereyag sevmem
Evde 5 çeşit recel var hic dokunmadim :) anneciğim sagolsun gönderdi de şu aralar sekerden uzak duruyorum
Sorma bende de ipler koptu o haberledeşmeyinn yaramıı.katarlılara sınavsız tıp ı duyduktan sonra daha kendime gelemedimmmm
Yazdim dedim ki senin koca kaynana gibiYa bak işte
Mesela o konuda nasıl banlanmadın?
Yazmadın di mi oraya hiç?
Benimki mümkünse 6 senelik okumus tip hekimi olsunHepiniz eVlisiniz pina ve ben bulalim doktor
Ama benim ki tıpta okuyan dış hekimi.olan biri olsun doktorası olsun mesela
Ben varımhadibea lilly
Yok biz ingiliz tostundan bahsediyoruz ne tostu bu saattePare burdada tost diyorlaryok tost yok kızlar
Bana vermediler hicbirsey bide üstüne albümümude silmişler2007 den beri üyesin ha buraya.vallahi sana özel ayrıcalıklar olmalı.ama pro luk bile vermemişler
I ıhYazdim dedim ki senin koca kaynana gibi
Tamam ben muneye söylememYok kız.mune değil ilahi
Ekran resmi çekerim sadeveYok kız.mune değil ilahi
Aaa sende bendensin benim ki dış hekimi olucak tip da.okuyacak amaSorma bende de ipler koptu o haberle
Yazdim dedim ki senin koca kaynana gibi
Benimki mümkünse 6 senelik okumus tip hekimi olsun
Ben varım
Yok biz ingiliz tostundan bahsediyoruz ne tostu bu saatte
Aaa bak ara ogunu de kacirdim bugun
alla alla hangi hastaneymiş orası.ben hastanelere aboneyimdir ama bana gül gibi baktılar.ama devlet hastanesi değillerdi.devllette sağlık ocağında bile azarlanmışlığım var.ilaç yazdırmaya gittim özel hastanein yazdığı anlaşması olmayan.bana demez mi oraya gitmeye paran varda ilaç almaya niye yok.ne diyorsun sen dedim bedava o hastane bana kafandan uydurmaSende mi o kokusmus hastanelerinde yattın. Hemşirenin biriyle baya baya kavga etmiştim ben . Cadalozun tekiydi , doymadım açım diyorum yok hakkın bu kadar doymadıysan git kantinden al ye diyor . Bizim buradaki hastaneye ve hemşirelerin eline su dökemezler
Kiz ne bozuyon ben de diyetteyim hem de şok diyet, üstelik diyetisyen menüsüPare bugun benim inadima herkes tost diyortost demiyoruz kizlar sonra ben diyeti bozuyorum
Bana ilk iki gun vermediler çünkü hep serum veriyorlardi sonra normal servise aldılar tost mu yoğurt mu demislerdi ben 14 gun yattim.hastanedeSende mi o kokusmus hastanelerinde yattın. Hemşirenin biriyle baya baya kavga etmiştim ben . Cadalozun tekiydi , doymadım açım diyorum yok hakkın bu kadar doymadıysan git kantinden al ye diyor . Bizim buradaki hastaneye ve hemşirelerin eline su dökemezler
Ahaha benim üslubum bu sekilde bacım napalimI ıh
Bu çok kibar
Bununla en fazla kibarlıktan ceza alır insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?