- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.305
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.141
Kafana göre alınmaz ki şirketleri tanımak lazım grafikleri incelemek lazım. Öbür türlüsü kumara giriyorTesekkur ederim canim bende seninle muhabbet etmeyi cok seviyorum.
Bunlar anlamıyordur zaten batırdılar butun parayi. Benim eniştemde yıllar önce bilgisi olmadığı halde yüklü bir para yatirmis, adam ne kaybettiyse yıllarca psikolojik tedavi gördü
Sende kendine iyi bak görüşürüz canımDışarı çıkacağım akşama görüşürüz kendine iyi bak
Evet burası da öyleÇoook sıcak kızlar Kıçımdan Alev atıyorumm resmen... Serin olan ülkelere gitmek istiyorum
Selam. Pek keyfim yok bu günlerde
Hayirdir canim bir sıkıntı yoktur umarımSelam. Pek keyfim yok bu günlerde
Yorgunum yaa ful strese devam...
Aynen benim deSelam. Pek keyfim yok bu günlerde
Pek konuşmak istemiyorum bu konuda. Kendi içimde çözeceğimHayirdir canim bir sıkıntı yoktur umarım
Iyiyim canım uğraşcak birsey olmayınca burda takılıyorumYorgunum yaa ful strese devam...
Sen nasilsin
Ins biran önce çözersin.Pek konuşmak istemiyorum bu konuda. Kendi içimde çözeceğim
Iyi yapıyorsun :))Iyiyim canım uğraşcak birsey olmayınca burda takılıyorum
Muhtemelen 10 gun sonra pek giremem gibi kk ya. Bugünkü is gorusmemde anlaştık, haftaya netleşecek. Olursa anca hafta sonları falan takılabilirim.Iyi yapıyorsun :))
Hadi hayırlısı. Burda ne var yahuuu bak işine gücüneMuhtemelen 10 gun sonra pek giremem gibi kk ya. Bugünkü is gorusmemde anlaştık, haftaya netleşecek. Olursa anca hafta sonları falan takılabilirim.
Bi kaçınizla muhabbete gelicem, basi cekenlerdensin canim.Hadi hayırlısı. Burda ne var yahuuu bak işine gücüne
Arada geyik yaparım ama halden de anlarım. Zaten gerçek arkadaşlık adımları da böyle böyle atılır. Durmadan birbirini pohpohlayanlar var sitede. Gerçek düşüncelerini bile yazamıyorlar dışlanırım diyeBi kaçınizla muhabbete gelicem, basi cekenlerdensin canim.
Arada geyik yaparım ama halden de anlarım. Zaten gerçek arkadaşlık adımları da böyle böyle atılır. Durmadan birbirini pohpohlayanlar var sitede. Gerçek düşüncelerini bile yazamıyorlar dışlanırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?