geyik bizim işimiz

M miss
yok valla kırmadan anlatmaya çalışıyorum ama cildirtana kadar
Valla benim yeni arkadaşım yok en yenisi sanirim 5 senelik hayatımda yuzde 80 ide erkek. Kadinlarin oyunlarından, iki yuzluluklerinden ilallah geliyor bana.
kadın kadının kurdudur çoğu zaman. Az sayıda arkadaşım var çoktu bir eleme yapıp gereksizleri eledim kurtuldum

M miss

kadın kadının kurdudur çoğu zaman. Az sayıda arkadaşım var çoktu bir eleme yapıp gereksizleri eledim kurtuldum
En iyisini yapmışsın valla benimde butun arkadaşlarım 20 yillik üniversite grubum, arkasından eklenen 4 5 kisi var iş hayatımdan. Gereksizlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu, o kadar gereksizlermis ki kendileri gitti valla

Genelde konuları okumaya son sayfalardan başlarım ki çok isabet olmuş. Buna çok katılıyorum.

Aynı fikirdeysen sorun yok ama değilsen illa dedikleri olucak yok böyle dunya

Uygun mu başlık var ya hayatım illa benim.dedigim.dohru diye dayananlar var
Gördüm o konuyu
Adam eve sevgili getiriyor tek gecelik bile olsa anasina soruyor falan
Bence de cok uygun değil ne bileyim özel hayat özel kalmalı derim ama yorum yapmadım o konuda
Kimi hic uygun degil der kimi nolcak ki der 2 3 sayfa okumustum.sonra yorum yapmadığım için devamini takip etmedim

Bana göre de doğru değil sürekli birileri getir annen evde alacak iş değil

Hatta dedim ki anne sabah bide çarşaf mi yıkıyacak tobe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…