- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.300
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.161
kadın kadının kurdudur çoğu zaman. Az sayıda arkadaşım var çoktu bir eleme yapıp gereksizleri eledim kurtuldumyok valla kırmadan anlatmaya çalışıyorum ama cildirtana kadar
Valla benim yeni arkadaşım yok en yenisi sanirim 5 senelik hayatımda yuzde 80 ide erkek. Kadinlarin oyunlarından, iki yuzluluklerinden ilallah geliyor bana.
En iyisini yapmışsın valla benimde butun arkadaşlarım 20 yillik üniversite grubum, arkasından eklenen 4 5 kisi var iş hayatımdan. Gereksizlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu, o kadar gereksizlermis ki kendileri gitti valla
Arada geyik yaparım ama halden de anlarım. Zaten gerçek arkadaşlık adımları da böyle böyle atılır. Durmadan birbirini pohpohlayanlar var sitede. Gerçek düşüncelerini bile yazamıyorlar dışlanırım diye
Yıllardır sitedeyim her dünya görüşünden sevdiğim üyeler var ama kendi fikrimi yazmadan geçmem. Kaba göre şekil almamGenelde konuları okumaya son sayfalardan başlarım ki çok isabet olmuş. Buna çok katılıyorum.
Aa hayırlı olsun insallah gönlüne göre olurMuhtemelen 10 gun sonra pek giremem gibi kk ya. Bugünkü is gorusmemde anlaştık, haftaya netleşecek. Olursa anca hafta sonları falan takılabilirim.
Yıllardır sitedeyim her dünya görüşünden sevdiğim üyeler var ama kendi fikrimi yazmadan geçmem. Kaba göre şekil almam
Konu ne iki kisi uyarmış miss pareyiMssPARE boş yere banlanacaksın
Uygun mu konunun adı. Tartışma da gereksiz herkes hayatını istediği gibi yaşar kime ne. Bir şey bana ters gelir diğerine normal. Özgür olmalı insanlar başka bir insana zararı dokunmuyorsaKonu ne iki kisi uyarmış miss pareyi
Yok canım zaten yeni döndüm.bandan ama illa aynı fikri savunacak değiliz olabilir farklı düşüncelerimiz hatırlıyor musun günces yine aynısını yapmıştıMssPARE banlanacaksin gerek yok.
Uygun mu başlık var ya hayatım illa benim.dedigim.dohru diye dayananlar varKonu ne iki kisi uyarmış miss pareyi
Yok canım zaten yeni döndüm.bandan ama illa aynı fikri savunacak değiliz olabilir farklı düşüncelerimiz hatırlıyor musun günces yine aynısını yapmıştı
Yazmam artık çünkü değişmez fikriHatırlıyorum canım. O konuya başka bisi yazma ki banlanma.
Gördüm o konuyuUygun mu başlık var ya hayatım illa benim.dedigim.dohru diye dayananlar var
Bana göre de doğru değil sürekli birileri getir annen evde alacak iş değilGördüm o konuyu
Adam eve sevgili getiriyor tek gecelik bile olsa anasina soruyor falan
Bence de cok uygun değil ne bileyim özel hayat özel kalmalı derim ama yorum yapmadım o konuda
Kimi hic uygun degil der kimi nolcak ki der 2 3 sayfa okumustum.sonra yorum yapmadığım için devamini takip etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?