- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.181
Ne güzel rabbim kabul etsin inşallahRamazanda gittim canım ibadetlerime ağırlık verebilmek için. Yoksa gitmesem girmeden duramıyorum :)
Ne güzel rabbim kabul etsin inşallah
Kuzum inancliyim çok şükür rabbim kabul ederse inşalalhAmin canım. Inancini bilmiyorum ama inananların cümlesini diyim.
İnşallah canım aylardir is bakıyorum ince eledim bu sefer burasi istedigim gibi ins netleşir başlarım. Uzun yıllar calasabilecegim profesyonel calisan bi yerAa hayırlı olsun insallah gönlüne göre olur
Ben de çalışırken halim kalmıyor zaten hic bir seye
Telefon konuşması yaptım uzuncaH Heytttt be nere gitti kuzu
Ben metres olana ya da hayatını bedenini satarak kazanana kötü yorumlar yaparım. Onun dışında herkes istediği gibi yaşar saygı duyarım . Kılık kıyafete göre inanca göre insan değerlendirmem.Herkesle her konuda hemfikir olamayız ki zaten. Olabilseydik farklı karakterlerde yaratilmazdik.
Ben metres olana ya da hayatını bedenini satarak kazanana kötü yorumlar yaparım. Onun dışında herkes istediği gibi yaşar saygı duyarım . Kılık kıyafete göre inanca göre insan değerlendirmem.
Tamam canımcik hosgeldinTelefon konuşması yaptım uzunca
Teşekkür ediyorum eşimin de kendimin de aile üyelerinin çoğu muhafazakar sayılır ama ben değilim dekolte asla giymem fakat açık bir kadınım kimse karışmadı bugüne dek bana. Aramızda 5 vakitli de var inançsızda. Niye sorgulanalım ne gerek var. Ayşe haşema giyer ben bikini o namazlı ben sadece oruçluYorumlarınıza denk geliyorum
Teşekkür ediyorum eşimin de kendimin de aile üyelerinin çoğu muhafazakar sayılır ama ben değilim dekolte asla giymem fakat açık bir kadınım kimse karışmadı bugüne dek bana. Aramızda 5 vakitli de var inançsızda. Niye sorgulanalım ne gerek var. Ayşe haşema giyer ben bikini o namazlı ben sadece oruçluama birbirimizi seviyoruz anlıyoruz önemli olan da bu
Dinle alakası da yok kırmızı oje sevmem yakışmıyor çünkü kırık beyaz ya da cila kullanırım sadece. Makyaj öğrenciyken ve iş hayatında yaptım. Son yıllarda yapmıyorum üşeniyorum. Bir rimel bir de beyaz pudra tmm.Aynen öyle. Açık biriyim, makyajımı da yaparım ama dekolte giymem. Bu benim tercihim, giyene de saygı duyarım. Ibadetlerimi elimden geldiği kadar yaparım ama eşim pek oralı değildir:) bu bizim aramızda asla sorun olmaz. Çünkü herkes ibadetini kendine yapar. Bu sebeple yazdiklarinizin tamamına katılıyorum.
Harika bir yorum yapıp geldimm
Nereye ne.oldu yineHarika bir yorum yapıp geldimm
Konuya yaptım. Değerli fikirlerimi yazmazsam çatlarım ayolNereye ne.oldu yine
Uygun muKonuya yaptım. Değerli fikirlerimi yazmazsam çatlarım ayol
Evet değil aile yanı ayrı evimde vardı ama erkek demek dert demek diye sevgili edinmedim türü bir şey yazdımUygun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?