geyik bizim işimiz

Herkesle her konuda hemfikir olamayız ki zaten. Olabilseydik farklı karakterlerde yaratilmazdik.
Ben metres olana ya da hayatını bedenini satarak kazanana kötü yorumlar yaparım. Onun dışında herkes istediği gibi yaşar saygı duyarım . Kılık kıyafete göre inanca göre insan değerlendirmem.

Yorumlarınıza denk geliyorum
Teşekkür ediyorum eşimin de kendimin de aile üyelerinin çoğu muhafazakar sayılır ama ben değilim dekolte asla giymem fakat açık bir kadınım kimse karışmadı bugüne dek bana. Aramızda 5 vakitli de var inançsızda. Niye sorgulanalım ne gerek var. Ayşe haşema giyer ben bikini o namazlı ben sadece oruçluama birbirimizi seviyoruz anlıyoruz önemli olan da bu

Ha pandemi öncesi afyonda 5 yıldızlı bir kaplıcada bir kaç kadından baskı gördüm niye kapanmıyorsun diye aşırı rahatsız oldum bir daha gitmem oraya. Yav zaten kadın erkek ayrı bir kaplıca sanane yahu benim giyimimden dedim işte 2 tarafında birbirine saygısı yok. Tüm sorunlarda böyle çıkıyor

Aynen öyle. Açık biriyim, makyajımı da yaparım ama dekolte giymem. Bu benim tercihim, giyene de saygı duyarım. Ibadetlerimi elimden geldiği kadar yaparım ama eşim pek oralı değildir:) bu bizim aramızda asla sorun olmaz. Çünkü herkes ibadetini kendine yapar. Bu sebeple yazdiklarinizin tamamına katılıyorum.

Dinle alakası da yok kırmızı oje sevmem yakışmıyor çünkü kırık beyaz ya da cila kullanırım sadece. Makyaj öğrenciyken ve iş hayatında yaptım. Son yıllarda yapmıyorum üşeniyorum. Bir rimel bir de beyaz pudra tmm.

Ya konu kim ben orayı anlamadım? Sevgilisi ise uymuyorsa ayrılırsın olur biter. Insanlar birbirine düştü ki görüş ayrılığı olabilecek bir konu.

Evet değil aile yanı ayrı evimde vardı ama erkek demek dert demek diye sevgili edinmedim türü bir şey yazdımevime erkek arkadaşlarım yemeğe kağıt oynamaya vs geldi ama sevgilim flörtüm değillerdi. Miss gibi yaşadım vallayok şunu giyme yok buraya gitme yok şu saatte buluşacaktık yok telini niye kapadın? Ayyyy çekilecek hayat değilmiş en iyisini yapmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…