- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.201
Mune de geldi konu iyice heyecanlı olduInsan uygun bulmadığı durumu niye sorar ki? Herkes kendine uygun bulduğu şeyi yapar ki bu kişinin kendisi ile alakalı bir durumdur. Bizi bağlayan bir durum yok ortada.
Bizi bağlamaz o ayrı herkesin kendi yasantisi ama.konu sahibi soruyor sizeniygun mu diye sorunca da herkes kendi düşüncesini yazıyor ve halen daha dalga geçiyorlar halen dayatıyorlarInsan uygun bulmadığı durumu niye sorar ki? Herkes kendine uygun bulduğu şeyi yapar ki bu kişinin kendisi ile alakalı bir durumdur. Bizi bağlayan bir durum yok ortada.
Bizi bağlamaz o ayrı herkesin kendi yasantisi ama.konu sahibi soruyor sizeniygun mu diye sorunca da herkes kendi düşüncesini yazıyor ve halen daha dalga geçiyorlar halen dayatıyorlar
Şuan belki adam.eve kızı atattbiz.kiahlesini çekiyoruz
Konu sahibi yok ama ortalıkta niye açtı acaba konuyuYa konu açınca tabi ki herkes uygun bulduğu görüşü bildirecek onda sorun yok ama uygun bulmayıp sormak için konu açmak bana değişik geldi.
Sıcaktan öleceğim camı açtım yaprak kımıldamıyor soğuk çay içmemde mi sorun ayol?Ay herkes yazılanı üstüne alınıyor şaka gibi ya. Sanırım sıcaklar hepimizi kötü etkiledi :)
Konu sahibi yok ama ortalıkta niye açtı acaba konuyu
He ya niye açtın o zaman madem uygun değilse kendinde kalsaydı ortalığı karistirdinGeldi az once ve uygun bulmadığını ifâde etti. Uygun bulmadığı durumu neden konu açtı ben onu anlamaya çalışıyorum hala :) sevgilin mi ayrılırsın olur biter. Sana uygun değilse konuda uygun denilse ne değişecek onu da anlamadım.
Banlar sıfırlanmış allahtan yoksa ben 2 hafta mapustaydım en azBiri de bana akıl küpü diyor hiç banlanasim yok bu aksam çok sıcak zaten :)
Banlar sıfırlanmış allahtan yoksa ben 2 hafta mapustaydım en az
Iyi de ceycey şu nilayderen yüzünden ban aldım iki gün nasıl sıfırlandıBanlar sıfırlanmış allahtan yoksa ben 2 hafta mapustaydım en az
Iyi de ceycey şu nilayderen yüzünden ban aldım iki gün nasıl sıfırlandı
Ben de banlandım 1 gün akıllara zarar bir üye yüzünden. Bir kerede akıllı bilgili üyeyle takışıp banlanamadım bunca yıl yanarım yanarım ona yanarımIyi de ceycey şu nilayderen yüzünden ban aldım iki gün nasıl sıfırlandı
Yaşamaya calısıyorum bebeğim... Sen
Bugün de ben yanıyorum klima da yok buharlaşıyorumSelamın aleyküm alevleri le geldimkaçının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?