- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.221
Bizde de yok klima klimayı bırak vantilatör bile yok..Bugün de ben yanıyorum klima da yok buharlaşıyorum
İlk iş al bir vantilatör. Hamilelikle hiç çekilmez sıcaklarBizde de yok klima klimayı bırak vantilatör bile yok..
Alev topuyum resmen
Anam elektriğe gelmiş zam alsam nasıl açayımİlk iş al bir vantilatör. Hamilelikle hiç çekilmez sıcaklar
Ömür boyu mükemmel ol bebeğim yakışırYaşam belirtisi mükemmel
Bende buharlaşiyorum burda. Kim kapadiysa evde biri camimi kapatmış. Bende acik diye kanser icinde kalmışım daha simdi farkettim valla
4 5 gundur cidden ne sıcak bu anlamadim yaKumpas kurmuş demekki
Bende anlamadım birde evdeyim gebeyim diye evde bile buhran geçiriyorum4 5 gundur cidden ne sıcak bu anlamadim ya
Kac aylik bebisBende anlamadım birde evdeyim gebeyim diye evde bile buhran geçiriyorumdışarıda çalışana rabbim kolaylık versin
23 haftalığızKac aylik bebis
Allah bağışlasın canim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.23 haftalığız
efendım canım
+1 iyi yapmışsın ben de öyleyim evim bana özelEvet değil aile yanı ayrı evimde vardı ama erkek demek dert demek diye sevgili edinmedim türü bir şey yazdımevime erkek arkadaşlarım yemeğe kağıt oynamaya vs geldi ama sevgilim flörtüm değillerdi. Miss gibi yaşadım valla yok şunu giyme yok buraya gitme yok şu saatte buluşacaktık yok telini niye kapadın? Ayyyy çekilecek hayat değilmiş en iyisini yapmışımmm
Burda da yazisirdik yaa summer girl diye hatirliyorum konu sahibiniEski bir üyede kendisi
Aynen ben de onu dusunmustum uygun bulmuyon neden soruyon diyeGeldi az once ve uygun bulmadığını ifâde etti. Uygun bulmadığı durumu neden konu açtı ben onu anlamaya çalışıyorum hala :) sevgilin mi ayrılırsın olur biter. Sana uygun değilse konuda uygun denilse ne değişecek onu da anlamadım.
Kk demek bdv demek , bdv demek polemik tartisma akabinde banlanma demek ondan herhaldeHe ya niye açtın o zaman madem uygun değilse kendinde kalsaydı ortalığı karistirdin
Ben arttiriyim kızışmayiHem 6 lı soğuk çay 10 tl lik alışverişe indirimliydi malum markette. Eee devir hesap devri hemen aldım
Aleyküm selamSelamın aleyküm, alevlerimle geldimkaçının
Ben de 5 sene sonra 2019 yazinda almistim gecen sene rahat ettim simdi daha kullanmadim ama nasilsa bos odada, hemen kurabilirim :)Bizde de yok klima klimayı bırak vantilatör bile yok..
Alev topuyum resmen
Aaa bacım gelmiş hoşgelmişefendım canım
Çocuğu parka götürdüm hava çok sıcak saat 7 sonrasını bekliyorum mecburNerdesiniz kızlar
Hu hu cok issiz buralar
Sen unutulurmusun buranın muhtarısın başkanısınabowww ben unutulmuşum
Selam lillySelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?