geyik bizim işimiz

Bende buharlaşiyorum burda. Kim kapadiysa evde biri camimi kapatmış. Bende acik diye kanser icinde kalmışım daha simdi farkettim valla

+1 iyi yapmışsın ben de öyleyim evim bana özel arkadaslar gelebilir yer icer giderler yatili misafir sevmem
Eski bir üyede kendisi
Burda da yazisirdik yaa summer girl diye hatirliyorum konu sahibini
Aynen ben de onu dusunmustum uygun bulmuyon neden soruyon diye
Hani erkek arkadasi oyle biriyse boyle birine denk geldim denir ama uygun bulmam gitmem denebilir de sadece uygun mu diye sorulunca ortalik karışıyor haliyle
He ya niye açtın o zaman madem uygun değilse kendinde kalsaydı ortalığı karistirdin
Kk demek bdv demek , bdv demek polemik tartisma akabinde banlanma demek ondan herhalde
Hem 6 lı soğuk çay 10 tl lik alışverişe indirimliydi malum markette. Eee devir hesap devri hemen aldım
Ben arttiriyim kızışmayi gecen migrosta 75 lira üstüne 9lusu 9 TL idi kaptim bir paket ama simdi diyetteyim sekerli seyler yassahhh
Selamın aleyküm, alevlerimle geldim kaçının
Aleyküm selam
Bizde de yok klima klimayı bırak vantilatör bile yok..
Alev topuyum resmen
Ben de 5 sene sonra 2019 yazinda almistim gecen sene rahat ettim simdi daha kullanmadim ama nasilsa bos odada, hemen kurabilirim :)
Is yerinre klima bozuk mini masa fanı aldım iyi ki almışım diyorum klima dokunuyor bana zaten, cok çarpıyor
Aaa bacım gelmiş hoşgelmiş nasilsin oglan nasil? Merak etme unutur muyuz ask olsun etiket yaparken akla ilk gelenlerdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…