- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.241
Aynen çok sıcak cocuk kucuk mu ceyceyÇocuğu parka götürdüm hava çok sıcak saat 7 sonrasını bekliyorum mecbur
Yok 5. Sınıfa geçti. Ama tek göndermiyorum. Nolur nolmazAynen çok sıcak cocuk kucuk mu ceycey
Iyi yapiyorsun gönderme zaten yanında dur ortalığı duyuyor goriyurszYok 5. Sınıfa geçti. Ama tek göndermiyorum. Nolur nolmaz
yüze yakın araba var apartmanın önünde parkta burada. Gün boyu kargo arabaları sucular eşya getiren kamyonlar eve servis motosikletliler gidiyor geliyor.benle inerse söylediğim yerlerde oynuyor yola falan çıkmıyorIyi yapiyorsun gönderme zaten yanında dur ortalığı duyuyor goriyursz
En iyisini yapıyorsun ceyceycim gözünün önünde dursunĞ
yüze yakın araba var apartmanın önünde parkta burada. Gün boyu kargo arabaları sucular eşya getiren kamyonlar eve servis motosikletliler gidiyor geliyor.benle inerse söylediğim yerlerde oynuyor yola falan çıkmıyor
Valla öyleEş bulacaksın babasının arsası olacak kuzum . Öbür türlü tek maaşla survive yaparak birikir yaşamadan nefes alarak sadece
Konudan ayrılamadım geçim para ekonomi konularına zaafım var napıyımGeyikte kimse yoktu zaten az biraz burayı aktive ediyim
Ben yazacaktım milleet gelin diye bu seferde pazar günü milletin eşi evde benim gibi bekar değillerGeyikte kimse yoktu zaten az biraz burayı aktive ediyim
Aynen. Yedirme paranı hele maaş kartını istesin cıngar çıkarValla öyle
O konuyu sabote etmek istemedim valla anca hayatta kalmaya çalışıyorum (i am a survivor)
Kocayi bulduk da babasından miras arsasi olani bulmak kaldiydi
Ben arabami kendim de alirim da koca evi gecindirecek ben kendime harcicam
Bilmem miKonudan ayrılamadım geçim para ekonomi konularına zaafım var napıyım
Kiz daha pazara yeni giriyoruz ben de bi an tarihe baktim bugun pazarsa yarin is var daha dun gittik diyordumBen yazacaktım milleet gelin diye bu seferde pazar günü milletin eşi evde benim gibi bekar değiller
Aaaa cıngar kelimesi hafif kalir ben daha adamin maasina çökerimAynen. Yedirme paranı hele maaş kartını istesin cıngar çıkar
Uyudunuz muuu?Ben yazacaktım milleet gelin diye bu seferde pazar günü milletin eşi evde benim gibi bekar değiller
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bende anlamadım birde evdeyim gebeyim diye evde bile buhran geçiriyorumdışarıda çalışana rabbim kolaylık versin
Amin kuzumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Beni niye çağırmadın bende bekar gibi birşey imBen yazacaktım milleet gelin diye bu seferde pazar günü milletin eşi evde benim gibi bekar değiller
Hayırlı pazarlar... Bende sabahın 7 sinden beri ayaktayım canım sıkıldıKızlar sabah uyandım
Anneme dedim ki müge başladı mi annemde ne mügesi müge tatile girdi dedi aaa dedim yerine ne koydular bu saatte acaba dedim bilmem dedi annem
Kahvaltı yaptım kardeşim aradı abla ben gelicem diye kız dedim bugün işin yokmu niye ise gitmedin abla dedi bugün pazar nee dedim bugün pazar dedi
Eee dedim dün neydi o zaman
Bana göre dün pazardı bugün pazartesi bu cumartesi nere gitti
Herkese günaydın güzel pazarlarınız olsun
Niye ki ne oldu kiHayırlı pazarlar... Bende sabahın 7 sinden beri ayaktayım canım sıkıldı
Eşimi işe gönderdim sonra uyku tutmadıNiye ki ne oldu ki
Öğleye doğru uyku başarsa uyu bariEşimi işe gönderdim sonra uyku tutmadıuyumak isteyip uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?