geyik bizim işimiz

Ben ise başladığımdan beri 12yi görmeden uyuyakaliyorum
Beni niye çağırmadın bende bekar gibi birşey im
Evli olduğuma bakma sen dışardan evli gibi gözüküyorum görüntülük o
Ahahaha bebek var ama koca yok ondan dimi
Günaydın tatlım
Evet sana göre dün pazardi bize de pazar pazar yazmiyim demişsin baya icsellestirmissin demek ki
Hafta ici gündüz kusagi senden soruluyor demek ben evden çalışırken bile mugeyi actigimi bilmem

Ben müge bakmam annem çok bakar zaten benim fırsatım olmaz bakmaya bahçe işlerinden sin iki haftadır bakıyorum
Konya dan osman annesi babası öldürülmüş kız kardeş var büşra merak ettim onlara baktım

Evet ya burayada yazdım pazar herkesin eşi evde diye

Mugedeki olaylar ister istemez ilgi çekiyor dizi gibi devami nolcak diyorsun
Ben çalışmadığım donemde arada açardim sonra baktim bagimli oluyorum bırakmıştim :)

Ahahah evett bebek var koca yok ne zaman oldu ki zaten bekar anneyim ben

Yeni gördüm gel banlanican simdi
Hayır 2 gün nette konuştukları 2 saatte yemek yedikleri adamdan ne beklenti olabilir ki?bizlerde tanıştık vaktiyle. Ama adamları sahiplenmedik yahuu. Niyeti nedir karekteri nedir ne amaçla buluştu hele bir iki hafta bekle ortaya çıkar zaten. Adamın işi iyi eli yüzü düzgün ahhaaaa bu koca adayım dersen daima yanılırsın haksızmıyım?

Doğrusun ama ben cok yazmadim bazı yorumlara şaşkınlıkla okudum bende yemeğe giderim birlikte olmak icin filan diyenler oldu

Parasinolan kariyeri olan ışınlaraydı olan biri nette tanıştığı biriyle olmaz olamaz bunu akıl etmiyorlar ve buda doğruysa yani adam.bes.parasizda olabilir

Adam anlattığı kişi de olabilir dolandırıcı da. Tv de görmüşsündür Ankara da kocası tarafından öldürülen doktoru. Netten tanışmış adam mühendisim demiş ama sabıkalı bir dolandırıcı çıkmış. Sonunda da kadın anlayınca boşanmak isteyince kadını öldürdü oğlunu da yaraladı. Çok dikkatli olmak lazım devir kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…