- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.261
Ben ise başladığımdan beri 12yi görmeden uyuyakaliyorumUyudunuz muuu?
Ahahaha bebek var ama koca yok ondan dimiBeni niye çağırmadın bende bekar gibi birşey im
Evli olduğuma bakma sen dışardan evli gibi gözüküyorum görüntülük o
Günaydın tatlımKızlar sabah uyandım
Anneme dedim ki müge başladı mi annemde ne mügesi müge tatile girdi dedi aaa dedim yerine ne koydular bu saatte acaba dedim bilmem dedi annem
Kahvaltı yaptım kardeşim aradı abla ben gelicem diye kız dedim bugün işin yokmu niye ise gitmedin abla dedi bugün pazar nee dedim bugün pazar dedi
Eee dedim dün neydi o zaman
Bana göre dün pazardı bugün pazartesi bu cumartesi nere gitti
Herkese günaydın güzel pazarlarınız olsun
Ben müge bakmam annem çok bakar zaten benim fırsatım olmaz bakmaya bahçe işlerinden sin iki haftadır bakıyorumBen ise başladığımdan beri 12yi görmeden uyuyakaliyorum
Ahahaha bebek var ama koca yok ondan dimi
Günaydın tatlım
Evet sana göre dün pazardi bize de pazar pazar yazmiyim demişsin baya icsellestirmissin demek ki
Hafta ici gündüz kusagi senden soruluyor demekben evden çalışırken bile mugeyi actigimi bilmem
Mugedeki olaylar ister istemez ilgi çekiyor dizi gibi devami nolcak diyorsunBen müge bakmam annem çok bakar zaten benim fırsatım olmaz bakmaya bahçe işlerinden sin iki haftadır bakıyorum
Konya dan osman annesi babası öldürülmüş kız kardeş var büşra merak ettim onlara baktım
Evet ya burayada yazdım pazar herkesin eşi evde diye
Ahahah evett bebek var koca yok ne zaman oldu ki zatenBen ise başladığımdan beri 12yi görmeden uyuyakaliyorum
Ahahaha bebek var ama koca yok ondan dimi
Günaydın tatlım
Evet sana göre dün pazardi bize de pazar pazar yazmiyim demişsin baya icsellestirmissin demek ki
Hafta ici gündüz kusagi senden soruluyor demekben evden çalışırken bile mugeyi actigimi bilmem
Koca nerdeAhahah evett bebek var koca yok ne zaman oldu ki zatenbekar anneyim ben
Sabah 5 veya 7 de evden gidiyor akşam 10 da geliyor yemek yiyip uyuyorKoca nerde
Aman yanında olsa dirdiri olucak gitsin isteSabah 5 veya 7 de evden gidiyor akşam 10 da geliyor yemek yiyip uyuyor
Aynen kuzum evim dağılmıyor en azındanAman yanında olsa dirdiri olucak gitsin iste
Valla doğru.Aynen kuzum evim dağılmıyor en azından
Yeni gördüm gel banlanican simdiHem bdv ye konu açıyorlar hem de kendileri gibi düşünmediğimiz için azarlıyorlar. Olduuuıu
Hayır 2 gün nette konuştukları 2 saatte yemek yedikleri adamdan ne beklenti olabilir ki?Yeni gördüm gel banlanican simdi
Doğrusun ama ben cok yazmadim bazı yorumlara şaşkınlıkla okudum bende yemeğe giderim birlikte olmak icin filan diyenler olduHayır 2 gün nette konuştukları 2 saatte yemek yedikleri adamdan ne beklenti olabilir ki?bizlerde tanıştık vaktiyle. Ama adamları sahiplenmedik yahuu. Niyeti nedir karekteri nedir ne amaçla buluştu hele bir iki hafta bekle ortaya çıkar zaten. Adamın işi iyi eli yüzü düzgün ahhaaaa bu koca adayım dersen daima yanılırsın haksızmıyım?
Adam anlattığı kişi de olabilir dolandırıcı da. Tv de görmüşsündür Ankara da kocası tarafından öldürülen doktoru. Netten tanışmış adam mühendisim demiş ama sabıkalı bir dolandırıcı çıkmış. Sonunda da kadın anlayınca boşanmak isteyince kadını öldürdü oğlunu da yaraladı. Çok dikkatli olmak lazım devir kötüDoğrusun ama ben cok yazmadim bazı yorumlara şaşkınlıkla okudum bende yemeğe giderim birlikte olmak icin filan diyenler oldu
Parasinolan kariyeri olan ışınlaraydı olan biri nette tanıştığı biriyle olmaz olamaz bunu akıl etmiyorlar ve buda doğruysa yani adam.bes.parasizda olabilir
ben burdayımmKizlaaaar nerelerdesiniz
hangi konu?ben dünden beri geçinemeyen öğretmen konusundayımm.Nagpiyorsun canım, kizdirmislar konuda ben dolanırken sakindi bayagi
O konu hala mi devamhangi konu?ben dünden beri geçinemeyen öğretmen konusundayımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?