- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.291
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.281
evet bol sohbetli bir konu.ha gece de sevgilim göğsümde çizik gördü benden şüphelendi bend e onun sırtında gördüm yok sen benimsin sadece dedi vıdı vıdı tuhaf bir konu vardı ama kısa sürdü konu sahibi konuyu silip banlandı fazla dayanamadıAnlaşılmaz isler
O konu hala mi devam
sokağa çıkma yasağı da yok çıkıp gezseydin biraz.ben tam 4 market gezdim çocukta scooter sürdü birazBugun artik bdvde gezmekten ööög geldi
Biz hic çıkmıyoruz ev bahceli bahceye çıkıyoruz. Ben nasil normale donucem hic bilmiyorumsokağa çıkma yasağı da yok çıkıp gezseydin biraz.ben tam 4 market gezdim çocukta scooter sürdü biraz
hava hiç düzelmedi Ankarada hep yağmur hep yağmur.haftaya pikniğe gideceğim ilk defa evde otur otur izole ol ol yetti artık.2 aile gideceğizSadece tek cikarsam çıkıyorum oğlumla hic cikmiyorum
oyyy yerım sızı can bacılarım+1 iyi yapmışsın ben de öyleyim evim bana özelarkadaslar gelebilir yer icer giderler yatili misafir sevmem
Burda da yazisirdik yaa summer girl diye hatirliyorum konu sahibini
Aynen ben de onu dusunmustum uygun bulmuyon neden soruyon diye
Hani erkek arkadasi oyle biriyse boyle birine denk geldim denir ama uygun bulmam gitmem denebilir de sadece uygun mu diye sorulunca ortalik karışıyor haliyle
Kk demek bdv demek , bdv demek polemik tartisma akabinde banlanma demek ondan herhalde
Ben arttiriyim kızışmayigecen migrosta 75 lira üstüne 9lusu 9 TL idi kaptim bir paket ama simdi diyetteyim sekerli seyler yassahhh
Aleyküm selam
Ben de 5 sene sonra 2019 yazinda almistim gecen sene rahat ettim simdi daha kullanmadim ama nasilsa bos odada, hemen kurabilirim :)
Is yerinre klima bozuk mini masa fanı aldım iyi ki almışım diyorum klima dokunuyor bana zaten, cok çarpıyor
Aaa bacım gelmiş hoşgelmişnasilsin oglan nasil? Merak etme unutur muyuz ask olsun etiket yaparken akla ilk gelenlerdensin
aynen öyleSen unutulurmusun buranın muhtarısın başkanısın
hacı nerdesin?seni de mi askerliğe aldılar diye merak etmeye başlamıştım artıkoyyy yerım sızı can bacılarım
yok bilmiyordum pina.iyileşmiştir diye umuyorum sormaya korkarakBelki demişimdir bilmiyorum benim babam kanserdi ona gecer korkusuyla o kadar kastik ki pandemide simdi asamiyorum.
zaten gıdısatımız emin ol oyle. oglum artık onlarla takılıyor bana şimdıden yol gorunduhacı nerdesin?seni de mi askerliğe aldılar diye merak etmeye başlamıştım artık
allah rahmet eylesin üzüldüm.benim de çocukluk arkadaşım dostum vefat etti pandeminin ilk aylarında covidden.eşim ağır kronik hasta idari izinliydi 15 ay 2 haftadır gidiyor işe.ben de doktor yasağından izole yaşadım psikolojim bozuldu k.k ya sardım valla sıkıntıdan.kitap okudum olmadı netflix bağımlısı oldum olmadı.yatırım işine bulaştım oyalanayım diye.onlar da battı 10 gündür .arabaya biniyorum gidecek yer bulamıyorum.herkes normal yaşıyor maskesiz görüşüyor.bensa hala çift maskeye devamCovid bulasti vefat etti malesef
Teşekkürler canım seninde basin sagolsun. Hayatlarimiz rezil oldu bende cift maske gezenlerdenimallah rahmet eylesin üzüldüm.benim de çocukluk arkadaşım dostum vefat etti pandeminin ilk aylarında covidden.eşim ağır kronik hasta idari izinliydi 15 ay 2 haftadır gidiyor işe.ben de doktor yasağından izole yaşadım psikolojim bozuldu k.k ya sardım valla sıkıntıdan.kitap okudum olmadı netflix bağımlısı oldum olmadı.yatırım işine bulaştım oyalanayım diye.onlar da battı 10 gündür .arabaya biniyorum gidecek yer bulamıyorum.herkes normal yaşıyor maskesiz görüşüyor.bensa hala çift maskeye devam
gitmiyorda ittiriyoruz arkasından hayatınherkes nasıl nasıl gıdıyor hayat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?