geyik bizim işimiz

Anlaşılmaz isler

O konu hala mi devam
evet bol sohbetli bir konu.ha gece de sevgilim göğsümde çizik gördü benden şüphelendi bend e onun sırtında gördüm yok sen benimsin sadece dedi vıdı vıdı tuhaf bir konu vardı ama kısa sürdü konu sahibi konuyu silip banlandı fazla dayanamadı

3 haftadir dolanıyorum yorumlara kizanlara cok kızıyordum konuyu okumasin madem konu sarmadiysa diyordum artik hak veriyorum
sokağa çıkma yasağı da yok çıkıp gezseydin biraz.ben tam 4 market gezdim çocukta scooter sürdü biraz
Biz hic çıkmıyoruz ev bahceli bahceye çıkıyoruz. Ben nasil normale donucem hic bilmiyorum

oyyy yerım sızı can bacılarım

burayı bıraz ıhmal ettım ama valla cok yorgundum kızlar. ondan beyfendı krese devam bız ası olduk. cok sukur. ben kurslara devam bugunde aöl sınavı vardı sukur onuda verdım. bıde unıversıte sınavında vardı onuda hallettim şimdı arapca kursuna basladım

Covid bulasti vefat etti malesef
allah rahmet eylesin üzüldüm.benim de çocukluk arkadaşım dostum vefat etti pandeminin ilk aylarında covidden.eşim ağır kronik hasta idari izinliydi 15 ay 2 haftadır gidiyor işe.ben de doktor yasağından izole yaşadım psikolojim bozuldu k.k ya sardım valla sıkıntıdan.kitap okudum olmadı netflix bağımlısı oldum olmadı.yatırım işine bulaştım oyalanayım diye.onlar da battı 10 gündür .arabaya biniyorum gidecek yer bulamıyorum.herkes normal yaşıyor maskesiz görüşüyor.bensa hala çift maskeye devam

Teşekkürler canım seninde basin sagolsun. Hayatlarimiz rezil oldu bende cift maske gezenlerdenim

millet bu dugun için harcadığı paraları nerden getırıyor suan karsı komsum uz sokakta dugun yapıyor ve heryerde kırmızı halı var yaw durun hele oglumla gıdem bır yuruyus verem bedava kırmızı halı havam olsun bıraz anam hele hele gelınce bak ne guzel de kıvırıyor haspam goruyonmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…