- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.301
yaw bosver belın agrırgitmiyorda ittiriyoruz arkasından hayatın
zaten o calgıları yokmu. bızım komsu yasaklar bıttı gunden bu yana tum mahalle evlenıyor sokakta. sankı herkes bu gunu beklıyor. nufus cogalıyor. işteBurdada 2 gun davul çaldılar sabahtan geceye artik beynimiz davul oldu
Bizde ilkti ama 2 gun nedir ya sabahtan gece yarısına kadar bunlar 40 gun 40 gece yapacaklar herhalde dedim. Bugun davul yoktu, yan komşuda baba ogul birbirine girdi masalar devrildi. Yarini sabırsızlıkla bekliyorumzaten o calgıları yokmu. bızım komsu yasaklar bıttı gunden bu yana tum mahalle evlenıyor sokakta. sankı herkes bu gunu beklıyor. nufus cogalıyor. işte
Şu an düğündeyim yavrum. İnsan içine çıktım uzun zaman sonra, negzelmiş.zaten o calgıları yokmu. bızım komsu yasaklar bıttı gunden bu yana tum mahalle evlenıyor sokakta. sankı herkes bu gunu beklıyor. nufus cogalıyor. işte
Davul var mi davulŞu an düğündeyim yavrum. İnsan içine çıktım uzun zaman sonra, negzelmiş.
Şu an var.Davul var mi davul
konum at hele bende gelem bu komsununkı cok zengın işi hıc begenmedım. Bu. kımse kımseyı kıskanmıyor herkes cil cil takmiş takiştırmiş ayolŞu an düğündeyim yavrum. İnsan içine çıktım uzun zaman sonra, negzelmiş.
teyyy teyy tiliiiiiiiŞu an var.
Avcılar' da yivrum.konum at hele bende gelem bu komsununkı cok zengın işi hıc begenmedım. Bu. kımse kımseyı kıskanmıyor herkes cil cil takmiş takiştırmiş ayol
kız dur cekırdek versem dugunde kı olayları unutur. anam anam goruyonmu demekkı kırmızı halıda bıle sahte altın takılıyor muş vay anam vayÇekirdek ikram ettin mi komşuya sepetle sal asagi
ben oraya anca 1gunde gelırım. ucak buketı alayım onceAvcılar' da yivrum.
bızım komsu yapıyor hemde zengün işiNe oluyor düğün mu var nerde eee çağırın gelek düğüne
Yasaklar bitti bol bol eğlence düğünbızım komsu yapıyor hemde zengün işi
ben sadece 2gözümün ustun dekı kaslarımla suzuyırum herkesı dugunler deYasaklar bitti bol bol eğlence düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?