- 10 Nisan 2014
- 43.728
- 116.259
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.321
düğünde misin?kim evleniyor yahu bu pahalılıkta.altın takan oldu mu barii?Şu an var.
Hahhaha pırlanta bilem takmışlardırdüğünde misin?kim evleniyor yahu bu pahalılıkta.altın takan oldu mu barii?
hiç sanmam ben pırlanta alırken dolar 4 tl altındaydı ekonomik kriz yoktuuuu.şimdilerde bit kadarını alan olmaz valla.çeyreğin çeyreği çıkmış gramın da çeyreği varmış .ne pırlantası ne bileziği ne setiHahhaha pırlanta bilem takmışlardır
Evet ya ceycey bizimde düğünler var çeyrek aldı başını gitti nasıl olucak bilmiyorumhiç sanmam ben pırlanta alırken dolar 4 tl altındaydı ekonomik kriz yoktuuuu.şimdilerde bit kadarını alan olmaz valla.çeyreğin çeyreği çıkmış gramın da çeyreği varmış .ne pırlantası ne bileziği ne seti
Oda olmaz ya hiç takmasın daha iyiSahtesini takıyorlar nasılsa artik
bizimkiler kül yutmaz.sahte mahte takamayızSahtesini takıyorlar nasılsa artik
Bana hemde 2 tane taktilarbizimkiler kül yutmaz.sahte mahte takamayız
Takanı tek tek söylemiyorlar artık, biz takmadık altın.düğünde misin?kim evleniyor yahu bu pahalılıkta.altın takan oldu mu barii?
AaaaaaBana hemde 2 tane taktilar
kutu sepet gibi bir şey dolaştırmıyorlar mı?biz adımızı üstüne yazıp atıyorduk içine.parada mı takmadın ayol?öyle düğüne ben pandemi olmasa hergün giderim.bedava yemek ve eğlenceTakanı tek tek söylemiyorlar artık, biz takmadık altın.
Para taktık yakutu sepet gibi bir şey dolaştırmıyorlar mı?biz adımızı üstüne yazıp atıyorduk içine.parada mı takmadın ayol?öyle düğüne ben pandemi olmasa hergün giderim.bedava yemek ve eğlence
eee yeter yakın akraba değilse.Para taktık yaZarfın içine 200 er TL koyduk ve bomba gibi attık kutuya
Amirimizdi.eee yeter yakın akraba değilse.
neyyyy.kim bilir ne haksızlıklar yapmıştır.100 tl yeterdi onaAmirimizdi.
Hahahahaneyyyy.kim bilir ne haksızlıklar yapmıştır.100 tl yeterdi ona
msspare yarışmaya hangi şehirden katılıyorsun?pina seni de merak ettim.ben uzunn yıllardır Ankaradayım ne varsa burada taş yığını binalardan başkaHahahaha
Kuzum ben konyaliyimmsspare yarışmaya hangi şehirden katılıyorsun?pina seni de merak ettim.ben uzunn yıllardır Ankaradayım ne varsa burada taş yığını binalardan başka
ben oynamayı sevmem ama düğünlerde bulunmayı severim.Ben hiç sevmem düğün dernek ama özledim valla pandemiden dolayı iki senedir gitmem düğüne
Ne kurtlar birikti içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?