- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.341
Ben severim oynamayı ama düğün kına gecesi sevmem ne dengesiz durum dimiben oynamayı sevmem ama düğünlerde bulunmayı severim.
aa yakınmışsın.annem konyada okumuş öğretmen okulunu.ordan gelen geçen herkes şekerle mevlana getirdi plastikten bana.doldu taştı ev mevlanadan geçilmiyorKuzum ben konyaliyim
Ben ankaraya çok gelirim en son 2 sene oldu malum covitten gelemedikaa yakınmışsın.annem konyada okumuş öğretmen okulunu.ordan gelen geçen herkes şekerle mevlana getirdi plastikten bana.doldu taştı ev mevlanadan geçilmiyor
Istanbul canim tas yiginiysa burasi daha bitermiş sanirim oyle diyorlar hic Ankara'daki gelmedimmsspare yarışmaya hangi şehirden katılıyorsun?pina seni de merak ettim.ben uzunn yıllardır Ankaradayım ne varsa burada taş yığını binalardan başka
ee nerede oynuyorsun disco da mı?ben disco türü ayakta cıstak cıstak yerleri sevmem.ağır abi gibi oturacağım önüme yiyecekler konacak gazino gibi sanatçı izleyip eğleneceğimm.alkol sevmem bir de ayakta dikilmeye tuhaf şekilde sağa sola sallanmaya gidemem oralara.mafya babası gibi gazinonun ön masasına kurulmaksa tam bana göreBen severim oynamayı ama düğün kına gecesi sevmem ne dengesiz durum dimi
Ben ikisinide sevmiyorum vallaben oynamayı sevmem ama düğünlerde bulunmayı severim.
gerçekten mi gelmedin?şaşırdım.virüs azalsın misafir edeyim seniIstanbul canim tas yiginiysa burasi daha bitermiş sanirim oyle diyorlar hic Ankara'daki gelmedim
Yok kız kına gecesini sevmem ama kalk oyna deseler oynarımee nerede oynuyorsun disco da mı?ben disco türü ayakta cıstak cıstak yerleri sevmem.ağır abi gibi oturacağım önüme yiyecekler konacak gazino gibi sanatçı izleyip eğleneceğimm.alkol sevmem bir de ayakta dikilmeye tuhaf şekilde sağa sola sallanmaya gidemem oralara.mafya babası gibi gazinonun ön masasına kurulmaksa tam bana göre
gerçekten mi gelmedin?şaşırdım.virüs azalsın misafir edeyim seni
otelde disco ya bir girerim çıkmam 5 dakikayı geçmez.ama canlı müzik neredeyse ben oradayımdır.en son kurban bayramında tan taşçı ve koray avcı vardı otelde.tanı boşver de koray avcı efsaneydi .sonra pandemi olduuu hızla fakirleştikkk onları anca cd den arabada dinliyorum ha ha haYok kız kına gecesini sevmem ama kalk oyna deseler oynarım
Disko değil baya oldu diskoya gitmiştik bi ara
burdan bir aşk mı var?valla merak ettim bak gece gecegelcem yakinda
Evet çakma ankarali olucamburdan bir aşk mı var?valla merak ettim bak gece gece
valla burda pek hayat yok o avm senin bu avm benim dolanıp duruyoruzEvet çakma ankarali olucam
istanbulda hiç yaşanmaz zengin değilsen.tüm zamanım yollarda geçecek bağır çağır trafikte.her tür manyak insan da orada .cıks kalsın.Düşünüyorum Düşünüyorum biz kalabalıktan onu bile yapmıyoruz
Aynen öyle canım ama trafiği faciaistanbulda hiç yaşanmaz zengin değilsen.tüm zamanım yollarda geçecek bağır çağır trafikte.her tür manyak insan da orada .cıks kalsın.
biliyorum gezmeye gelince yorgunluktan sızıyorum saat 8 de.Aynen öyle canım ama trafiği facia
Hahahahabiliyorum gezmeye gelince yorgunluktan sızıyorum saat 8 de.
Buraya geçen sene mayısta girdim. Yıllardır değil.arkadaşlar buKatibin Ruhu hepimize gülüyor konu konu gezip.acep bizle eğleniyor mu?yıllardır aynısını yapıyor tırsıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?