- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.296
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.361
bak işte içime nasıl yerleşmişsin ki seneler sanıyorummmBuraya geçen sene mayısta girdim. Yıllardır değil.
Ayy koptumbak işte içime nasıl yerleşmişsin ki seneler sanıyorummm
huyu öyle hangi konuya gitsem hangi profile gitsem karşılaşıyoruz kendisiyle.2. mune gibi valla herşeyden haberi vardır katibinAyy koptum
Katip konuya katıl ne kafanı gösterip kaciyon
incekte açık hava serpme kahvaltı mekanları var.şehrimizin lüküs yerleridir haaaa boru değilCeycey beni nereye goturcen avmye mi gezmeye
Sen bizim kızın son konusuna baktın mı? Kedinin.huyu öyle hangi konuya gitsem hangi profile gitsem karşılaşıyoruz kendisiyle.2. mune gibi valla herşeyden haberi vardır katibin
Vuuuaaaaay lüküs takilacazincekte açık hava serpme kahvaltı mekanları var.şehrimizin lüküs yerleridir haaaa boru değil
Nerde karşılaşıyorsun?Bende surekli karsilasiyorum katiple
sevilen üyelerdendir her yerde masası var k.k da kadınınBende surekli karsilasiyorum katiple
Hangi kedi kiz ben nasil kacirdimSen bizim kızın son konusuna baktın mı? Kedinin.
Çok sevildiğim söylememez.sevilen üyelerdendir her yerde masası var k.k da kadının
Sanırım o zamanlar aktif değildin. Ceycey biliyorHangi kedi kiz ben nasil kacirdim
Konularda aaaa lütfen seni farketmedim deme yıkılırım dun mu önceki gün mu alıntıli bilem konustuk sanırımNerde karşılaşıyorsun?
benden fazladır gene sevenin.kıl üyelerdenim bundan da gurur duyuyorummmmÇok sevildiğim söylememez.
tam kaynanan kadar kafana taş düşe diyecektim ki sonunda.gitmişşSanırım o zamanlar aktif değildin. Ceycey biliyor
Hangi konuda ki.Konularda aaaa lütfen seni farketmedim deme yıkılırım dun mu önceki gün mu alıntıli bilem konustuk sanırım
Ben eskiyim ama küllerimden yeniden doğdum 3 haftadir dolaniyom buralardaSanırım o zamanlar aktif değildin. Ceycey biliyor
2007 yazıyor gördüm.bebekliğinden beri buralardaymışsınBen eskiyim ama küllerimden yeniden doğdum 3 haftadir dolaniyom buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?