- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.381
Ben pandemide girdim, esnek çalışıyorduk, evde sıkıldım.Ben eskiyim ama küllerimden yeniden doğdum 3 haftadir dolaniyom buralarda
Ne bileyim girmediğim konu kalmadı 3 gündürHangi konuda ki.Blackin konusunda mı?
Ağzımdan emzik totisimden bezi çıkarttılar üye oldum2007 yazıyor gördüm.bebekliğinden beri buralardaymışsın
ben de pandemi de bağımlı oldum.ondan önce 1 yılı aşkın hiç giriş yapmamıştım.pandemi bitsin ara ara gelirim hergün bulamazsınız beni.özleyin beni anacığımmm diyeceğimmmBen pandemide girdim, esnek çalışıyorduk, evde sıkıldım.
Basin sağolsunBelki demişimdir bilmiyorum benim babam kanserdi ona gecer korkusuyla o kadar kastik ki pandemide simdi asamiyorum.
Ooo masallah canim neler sığdırmışsın o kadar zamanaburayı bıraz ıhmal ettım ama valla cok yorgundum kızlar. ondan beyfendı krese devam bız ası olduk. cok sukur. ben kurslara devam bugunde aöl sınavı vardı sukur onuda verdım. bıde unıversıte sınavında vardı onuda hallettim şimdı arapca kursuna basladım
Ben tek maskeyle.bile nefes alamıyorum tikaniyorum maske+siperlik is yerinde siperligi cikartiyorum ama tekim odada Allahtan yine de korkuyorum yaa millet maskeleri atali cok oldu birinci dozu olan maskeyi atıyor aşı olmam diyip.dikkat etmeyenler de var gecen yanıma maskesiz gelmeyin diye uyardım ama kimse sallamiyor bir sey olmaz modundaallah rahmet eylesin üzüldüm.benim de çocukluk arkadaşım dostum vefat etti pandeminin ilk aylarında covidden.eşim ağır kronik hasta idari izinliydi 15 ay 2 haftadır gidiyor işe.ben de doktor yasağından izole yaşadım psikolojim bozuldu k.k ya sardım valla sıkıntıdan.kitap okudum olmadı netflix bağımlısı oldum olmadı.yatırım işine bulaştım oyalanayım diye.onlar da battı 10 gündür .arabaya biniyorum gidecek yer bulamıyorum.herkes normal yaşıyor maskesiz görüşüyor.bensa hala çift maskeye devam
Ay bizim de burada sabahtan beri komsular bagiriyor sesten geçilmiyor aksam komsular bahçede oturur yakinda dugun salonu var muzikler son ses, bi de yanki yapıyor 3 kat fazla geliyor ses. 7den 11e kafamiz şişti haftasonu dinlenme sessizlik hak getireBurdada 2 gun davul çaldılar sabahtan geceye artik beynimiz davul oldu
Ahahaha kafan hep para/altin/yatirimdadüğünde misin?kim evleniyor yahu bu pahalılıkta.altın takan oldu mu barii?
Avm mivalla burda pek hayat yok o avm senin bu avm benim dolanıp duruyoruz
Katip bizlen egleniiiiyiiarkadaşlar buKatibin Ruhu hepimize gülüyor konu konu gezip.acep bizle eğleniyor mu?yıllardır aynısını yapıyor tırsıyorum artık
Teşekkürler canım seninde basin sag olsunBasin sağolsun
Ben de babamı kanserden kaybettim
Kendim de kronik hastayım hersey normale döndü insanlar için bense kaygılar ve hastalık korkusuyla uğraşıyorum
Ooo masallah canim neler sığdırmışsın o kadar zamana
Egitimine öncelik vermene sevindim Rabbim muvaffak etsin
Ben tek maskeyle.bile nefes alamıyorum tikaniyorum maske+siperlik is yerinde siperligi cikartiyorum ama tekim odada Allahtan yine de korkuyorum yaa millet maskeleri atali cok oldu birinci dozu olan maskeyi atıyor aşı olmam diyip.dikkat etmeyenler de var gecen yanıma maskesiz gelmeyin diye uyardım ama kimse sallamiyor bir sey olmaz modunda
Psikolojim altust oldu
Yıllık izin alacağım ama o bile verilmeyebilir bana şu isi bitir öyle diye hep şart koşuluyor 2 senelik yillik izinler duruyor bir senenin yarisi yandı 4 sene oldu tatil yapalı valla bezdim hayattan da işten de, resmen sadece nefes almak icin yaşıyorum hic keyif alamıyorum hayattan
Bilmiyorum boyle nasıl gidecek
Enistenin durumu nasil? Işte yoğun mu ? Benim yaşadığım durumlar yoktur sanirim onda, umarim :/
Ay bizim de burada sabahtan beri komsular bagiriyor sesten geçilmiyor aksam komsular bahçede oturur yakinda dugun salonu var muzikler son ses, bi de yanki yapıyor 3 kat fazla geliyor ses. 7den 11e kafamiz şişti haftasonu dinlenme sessizlik hak getire
Ahahaha kafan hep para/altin/yatirimda
Avm mizinhar girmem o kalabalık ortamlara
Katip bizlen egleniiiiyii
Bende Bende yerleri opucem pandemi bitsin ☺☺☺ben de pandemi de bağımlı oldum.ondan önce 1 yılı aşkın hiç giriş yapmamıştım.pandemi bitsin ara ara gelirim hergün bulamazsınız beni.özleyin beni anacığımmm diyeceğimmm
Benden kurtulamazsin daha lüküs yerlerde kahvaltı yapiciiiiizben de pandemi de bağımlı oldum.ondan önce 1 yılı aşkın hiç giriş yapmamıştım.pandemi bitsin ara ara gelirim hergün bulamazsınız beni.özleyin beni anacığımmm diyeceğimmm
4. dalga gelecekmiş ama 1 ay sonra.bugün hastaneye gittik iğnemiz vardı her hafta yaptırmamız gereken herşeyden şüphelendim oturmadım hiçbiryere poşetle açtım kapıları da.ha pandemi hastanesi de değildi butik bir hastaneydi.böyle hayat mı olur?Bende Bende yerleri opucem pandemi bitsin ☺☺☺
iyi geceler lilly .kap tatili tabiki hakkındırToplu mesajımla günun ozetini cikarmis bulunuyorum yarin is basi offf haftasonu yetmedi gerci idari izindeyken de haftaici haftasonu hep isten aranıyordum yani genel bir dinlenmeye ihtiyacım var zihnim cok dolu o sebeple izin almam lazim
Dua edin yarin izni koparayim kızlar valla izin almak bile belirsizlik iceriyor halbuki taa kac ay öncesinden temmuzda izin alacağım demiştim ama idari izindeydim ya nasilsa evdesin diyip oyalaniyorum.
Neyse ben kaçar zaten daha yarinki yemek/ara öğün vs ayarlayacagim, kıyafetleri de hazirlayim sabah 7de kalkmam lazim nasıl olacaksa
Hepinize iyi geceler
Pinaya dediysen eniste adayı askerdi sankimadam neci ?memur deme sakınnn?
Umarim... müdür verirseiyi geceler lilly .kap tatili tabiki hakkındır
he valla köprü yapsın otel yapsın kuleler yapsın.memur da neymiş hıhhhPinaya dediysen eniste adayı askerdi sankim
Memur koca mi olur dimiolacaksa müteahhit falan olsun en az 10 bin maasi olsun falan filan
Ahahahahe valla köprü yapsın otel yapsın kuleler yapsın.memur da neymiş hıhhh
az önce bir arkadaş alıntı gönderdi ayın 5 i ve 6 sında pozitif düşünecekmişiz ve allahtan dileyecekmişiz istediklerimizi.bir dene bakalımm .ben de yapacağımm.olumsuz düşünmek out bu 2 günde.iyi gecelerrrAhahaha
Bana da lazim öyle zeeeengin koca
Şaka bi yana, ben huzurlu bir hayat istiyorum aksiyon bana göre değil
Gerci memur benim.de ilk tercihim değil ama büyük konusmayim simdi nolur nolmaz
Benimki yüksek dereceli yonetici kadrosundanPinaya dediysen eniste adayı askerdi sankim
Memur koca mi olur dimiolacaksa müteahhit falan olsun en az 10 bin maasi olsun falan filan
O nasil olacakmış dusunelim bakalim ne olacak 7 sinde butum gun ağlamayalım sonraaz önce bir arkadaş alıntı gönderdi ayın 5 i ve 6 sında pozitif düşünecekmişiz ve allahtan dileyecekmişiz istediklerimizi.bir dene bakalımm .ben de yapacağımm.olumsuz düşünmek out bu 2 günde.iyi gecelerrr
eşimin müdürü neyi çıkmasın ha ha ha.hayırlısı olsun diyelim.asker demişti lillyBenimki yüksek dereceli yonetici kadrosundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?