geyik bizim işimiz

Yaa ben komple negatife döndüm izin alamamak, tatile cikamamak is yükünün arttikca artmasi wc bile gidemeyecek kadar sıkıştirilmak vs
Dedigin seyi biliyorum dileklerin gerceklesmesini hızlandıran sirius yildizi mi ne o geçiyormuş
Ben ki herkesin pollyanna dediği kendim de cocuklugumdan beri herseyi pozitife yoran biriydim herkese moral veririm falan ama simdilerde hic olumlu dusunemez oldum 1.5 sene eve hapsol sonra kimsenin maske takmadigi, aşı bile olmaktan kaçındığı insanlarin arasina dal, işe toplu taşımayla.gidiyorum arabam yok beni aracla alip.goturen de yok herkesi saldilar
Yani ölen ölsün kalan saglar bizimdir hesabı oldu
Bilmiyorum önceliğim izin sonra ben de ask istiyorum ne yalan soyliyim artik tek basinaliktan da sıkılıyorum

cok tesekur ederim bıtanem. kafam cok rahat boyle olunca

neden bişeymi oldu
Yazdigimda cok bisey yoktu ama genel bir stres durumunu dile getirmistim ama akabinde neler neler oldu valla tansiyonum fırladı. Sorunlu insanlarla uğraşmak cok zor, söylediğin karsiya gecmeyince acaba bende mi sorun diye düşünüyorsun

üzme kendini sen herseyın ustesınde gelecek kadar guclu sun sen bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…