- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.401
ben ankara eşim tokatAsker canim eşinin muduru degil ama bende sen benimkinin akrabası falan değilsindir dimi diye dusunuyordumCeycey aslen nerelisin
Yandım anam biraz daha kurcalamak korkuyorumben ankara eşim tokat
burda komşumla bile karşılaştımm ha ha ha.yazdıklarımdan hemen anlamış ben olduğumu.Yandım anam biraz daha kurcalamak korkuyorum
ben saklanmıyorum ki.reelde tanıdıklarımda var sitede.Oooo ifşa olduk
eee saklannn.hakkındır.çoğu üye saklanıyor zatennnBen saklanıyorum
Mecbur bacum tüm bosanma hikayem burdaeee saklannn.hakkındır.çoğu üye saklanıyor zatennn
ben hatırlamıyorumbaşkaları da hatırlamıyordur.ne hikayeler var burda ne hikayeler.arada kaynar gidersinMecbur bacum tüm bosanma hikayem burda
Yaa ben komple negatife döndüm izin alamamak, tatile cikamamak is yükünün arttikca artmasi wc bile gidemeyecek kadar sıkıştirilmak vsaz önce bir arkadaş alıntı gönderdi ayın 5 i ve 6 sında pozitif düşünecekmişiz ve allahtan dileyecekmişiz istediklerimizi.bir dene bakalımm .ben de yapacağımm.olumsuz düşünmek out bu 2 günde.iyi gecelerrr
cok tesekur ederim bıtanem. kafam cok rahat boyle oluncaBasin sağolsun
Ben de babamı kanserden kaybettim
Kendim de kronik hastayım hersey normale döndü insanlar için bense kaygılar ve hastalık korkusuyla uğraşıyorum
Ooo masallah canim neler sığdırmışsın o kadar zamana
Egitimine öncelik vermene sevindim Rabbim muvaffak etsin
Ben tek maskeyle.bile nefes alamıyorum tikaniyorum maske+siperlik is yerinde siperligi cikartiyorum ama tekim odada Allahtan yine de korkuyorum yaa millet maskeleri atali cok oldu birinci dozu olan maskeyi atıyor aşı olmam diyip.dikkat etmeyenler de var gecen yanıma maskesiz gelmeyin diye uyardım ama kimse sallamiyor bir sey olmaz modunda
Psikolojim altust oldu
Yıllık izin alacağım ama o bile verilmeyebilir bana şu isi bitir öyle diye hep şart koşuluyor 2 senelik yillik izinler duruyor bir senenin yarisi yandı 4 sene oldu tatil yapalı valla bezdim hayattan da işten de, resmen sadece nefes almak icin yaşıyorum hic keyif alamıyorum hayattan
Bilmiyorum boyle nasıl gidecek
Enistenin durumu nasil? Işte yoğun mu ? Benim yaşadığım durumlar yoktur sanirim onda, umarim :/
Ay bizim de burada sabahtan beri komsular bagiriyor sesten geçilmiyor aksam komsular bahçede oturur yakinda dugun salonu var muzikler son ses, bi de yanki yapıyor 3 kat fazla geliyor ses. 7den 11e kafamiz şişti haftasonu dinlenme sessizlik hak getire
Ahahaha kafan hep para/altin/yatirimda
Avm mizinhar girmem o kalabalık ortamlara
Katip bizlen egleniiiiyii
Ne guzel bi de benim kafa rahat olsacok tesekur ederim bıtanem. kafam cok rahat boyle olunca
neden bişeymi olduNe guzel bi de benim kafa rahat olsa
Yazdigimda cok bisey yoktu ama genel bir stres durumunu dile getirmistim ama akabinde neler neler oldu valla tansiyonum fırladı. Sorunlu insanlarla uğraşmak cok zor, söylediğin karsiya gecmeyince acaba bende mi sorun diye düşünüyorsunneden bişeymi oldu
üzme kendini sen herseyın ustesınde gelecek kadar guclu sun sen bacımYazdigimda cok bisey yoktu ama genel bir stres durumunu dile getirmistim ama akabinde neler neler oldu valla tansiyonum fırladı. Sorunlu insanlarla uğraşmak cok zor, söylediğin karsiya gecmeyince acaba bende mi sorun diye düşünüyorsun
Sagol canim iste güçlü olmak da ise yaramıyor bazenüzme kendini sen herseyın ustesınde gelecek kadar guclu sun sen bacım
cok haklısın gercekten ınsanlara fazla deger verdıgımız için oluyor hepSagol canim iste güçlü olmak da ise yaramıyor bazen
Sinirlerim harap oldu çünkü
annanya şimdi gördüm yazdığını.hayırdır bir durum mu vardı?yazalı da kaç gün geçmiş.nasılsın iyimisin?kızlar acil ankarada en ıyı özel hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?