geyik bizim işimiz

reelde bend e sessiz sakin hanımefendi tanınırım.buralar bozdu beniiii ben de suç yok.yıllar içerisinde delirdimmm

Bende 2016 ve 2017 model var.
Yakında tımarhanelik olacağım.
Ben oldum seni de beklerim. Hele Mart-Haziran arası evden çalıştık. Kabus gibiydi. Büyüğün online dersleri ve öğretmenlerin beklentileri beni delirtti. Küçük zaten 2 yaş kafası. Büyüğün dersine girmeye çalışıyor, tabletini alıp kaçıyor. Tam parti havası bizim ev

Ben de tam tersi hep devlette okudum:) Benim özele verme ana sebebim devletin saatlerinde çocuğu alacak, bırakacak kimsemizim olmaması.
Ben maddi olarak veremiyorum özele, malum peş peşe olunca aynı anda 2 çocuğu kaldırmayacak bünyemiz
Belki beştepe falan diyorum fiyatları daha makul, çift diploma cezbediyor.

Bahçeşehirin o kampüsü çok seviyorum.
Veren arkadaşlarımız en iyisi incek diyor, yöneticiler alacaatlıyı öneriyor ama her türlü gönderemeyeceğimden ilgilenmedim

biz de 1 oda da saatler süren canlı ders tam karşı odada saatler süren uluslararası toplantılar.evimde çinliler almanlar japonlar ne ararsan var

Ah sorma sorma,o gunleri de ozler olduk vallahi
Ben göremedim de.
Büyük oğlum 7 ay gitti kreşe, pandemi haftası küçüğü başlatacaktım.
Bende bir neşe, bir hazırlık ohoo.
O salı gecesi zart diye yayına girildi ve ‘korona vakası’ açıklaması yapıldı.
4 senelik hayallerimin suya düşüşünü anlatamam sana.
Çocuğa o gün aldığım okul çantası suluğuyla bakıştım uzunca süre

Ana sınıfında başlattım ben. O zaman İncek kampüsü bana çok büyük geldi. Kızım sanki kendini kaybolmuş hisseder diye düşündüm. Bizimkinden memnunum, küçük bina, az öğrenci. Bütün öğretmen ve güvenlikler çocukları ismen tanıyor ki bu benim için önemli.

Beştepe’de güzel okul. Ben karşımda şahıs değil de kurumsal bir kimlik olsun diye de tercih ettim okulu.

Ya sorma,hep diyorum,herkes icin onwmli ama buyume cagindaki masumlarin ve kisitli zamani kalmis yasli insanlarin omrunden bir KOCAMAN yil gitti yaa://
Kardesim de senin durumunda,gecen yil anaokulu bicak gibi kesildi,bu sene evden 1ci sinif cocukcagiz.
Diyormus anne abim okula giderken disari cikiyordu,benim okulum niye evde:)

film kuzum yapmaaa .10 çocuk olsa koleje gönderebilirsin sen.ben 1 taneye bakamıyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…