- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.301
reelde bend e sessiz sakin hanımefendi tanınırım.buralar bozdu beniiii ben de suç yok.yıllar içerisinde delirdimmmBenim gayet soğuk nevale bir imajım mevcuttu, korona ile gerçekler gün yüzüne çıktı çok girince.
Salon kadını imajım sağlam çizildiği için saldım artık ya
Hiçbir deliliğimi görmüyorum ben, aksine herkes kafayı yemiş
Benim uc tane ceycey,bir ara 5 3 1 yasindalardi,simdi evde bir alay ergen var,pardon rahat olan bendim di mi:))kaç yaşında cinsiyeti ne?
Ben oldum seni de beklerim. Hele Mart-Haziran arası evden çalıştık. Kabus gibiydi. Büyüğün online dersleri ve öğretmenlerin beklentileri beni delirtti. Küçük zaten 2 yaş kafası. Büyüğün dersine girmeye çalışıyor, tabletini alıp kaçıyor. Tam parti havası bizim evBende 2016 ve 2017 model var.
Yakında tımarhanelik olacağım.
Ah sorma sorma,o gunleri de ozler olduk vallahiBen de sürüneydim okullarda. O aşamaya bi gelseydim ay Allahım...
Korona bitecek ve okula gidecekler mi, rüya mı bu
Ben maddi olarak veremiyorum özele, malum peş peşe olunca aynı anda 2 çocuğu kaldırmayacak bünyemizBen de tam tersi hep devlette okudum:) Benim özele verme ana sebebim devletin saatlerinde çocuğu alacak, bırakacak kimsemizim olmaması.
biz de 1 oda da saatler süren canlı ders tam karşı odada saatler süren uluslararası toplantılar.evimde çinliler almanlar japonlar ne ararsan varBen oldum seni de beklerim. Hele Mart-Haziran arası evden çalıştık. Kabus gibiydi. Büyüğün online dersleri ve öğretmenlerin beklentileri beni delirtti. Küçük zaten 2 yaş kafası. Büyüğün dersine girmeye çalışıyor, tabletini alıp kaçıyor. Tam parti havası bizim ev
Dışardan sizi takip edip bir yandan konulara bakıyorum askerlikle ilgili sevgili konusu var ona bakıyorum
Ooo sende mi geldinPirlantasiz Deniz olsa olma mi:)
Cok guzel parlarim,hele ay ışığında
Ben göremedim de.Ah sorma sorma,o gunleri de ozler olduk vallahi
haklısın ben de çalışsam mecbur özele verirdim ama ortaokulda belki de veririm şu an kararsızım aslındaBen de tam tersi hep devlette okudum:) Benim özele verme ana sebebim devletin saatlerinde çocuğu alacak, bırakacak kimsemizim olmaması.
koca arıyorlarsa hemen beni çağır.malum o konuda ordinaryus prof.sayılırımDışardan sizi takip edip bir yandan konulara bakıyorum askerlikle ilgili sevgili konusu var ona bakıyorum
Ana sınıfında başlattım ben. O zaman İncek kampüsü bana çok büyük geldi. Kızım sanki kendini kaybolmuş hisseder diye düşündüm. Bizimkinden memnunum, küçük bina, az öğrenci. Bütün öğretmen ve güvenlikler çocukları ismen tanıyor ki bu benim için önemli.Ben maddi olarak veremiyorum özele, malum peş peşe olunca aynı anda 2 çocuğu kaldırmayacak bünyemiz
Belki beştepe falan diyorum fiyatları daha makul, çift diploma cezbediyor.
Bahçeşehirin o kampüsü çok seviyorum.
Veren arkadaşlarımız en iyisi incek diyor, yöneticiler alacaatlıyı öneriyor ama her türlü gönderemeyeceğimden ilgilenmedim
Benim uc tane ceycey,bir ara 5 3 1 yasindalardi,simdi evde bir alay ergen var,pardon rahat olan bendim di mi:))
Bizim bu kombinasyona bir de 2 yaş bebesi eklebiz de 1 oda da saatler süren canlı ders tam karşı odada saatler süren uluslararası toplantılar.evimde çinliler almanlar japonlar ne ararsan var
6 aylık ilişkide evlenek baskısı yapılıyor neymış kız aılesı baskı yapıyor askere gıtmıyormuşkoca arıyorlarsa hemen beni çağır.malum o konuda ordinaryus prof.sayılırım
Ya sorma,hep diyorum,herkes icin onwmli ama buyume cagindaki masumlarin ve kisitli zamani kalmis yasli insanlarin omrunden bir KOCAMAN yil gitti yaa://Ben göremedim de.
Büyük oğlum 7 ay gitti kreşe, pandemi haftası küçüğü başlatacaktım.
Bende bir neşe, bir hazırlık anlatamam.
O salı gecesi zart diye yayına girildi ve ‘korona vakası’ açıklaması yapıldı.
4 senelik hayallerimin suya düşüşünü anlatamam sana.
Çocuğa o gün aldığım okul çantası suluğuyla bakıştım uzunca süre
film kuzum yapmaaa .10 çocuk olsa koleje gönderebilirsin sen.ben 1 taneye bakamıyorummm.Ben maddi olarak veremiyorum özele, malum peş peşe olunca aynı anda 2 çocuğu kaldırmayacak bünyemiz
Belki beştepe falan diyorum fiyatları daha makul, çift diploma cezbediyor.
Bahçeşehirin o kampüsü çok seviyorum.
Veren arkadaşlarımız en iyisi incek diyor, yöneticiler alacaatlıyı öneriyor ama her türlü gönderemeyeceğimden ilgilenmedim
hemen engin bilgilerini yaz.sana güveniyorummmm6 aylık ilişkide evlenek baskısı yapılıyor neymış kız aılesı baskı yapıyor askere gıtmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?