- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.321
Evet bı an kendım sandım başta afhjkelektra kullanıcı adlarımız ne kadar yakınmış:)
O gozlere dayanamam,nasil durayim:))Ooo sende mi geldin
elektra da zengin üyelerimizdendir bu aradaelektra kullanıcı adlarımız ne kadar yakınmış:)
Oy yavrum kıyamam, içim gitti...Ya sorma,hep diyorum,herkes icin onwmli ama buyume cagindaki masumlarin ve kisitli zamani kalmis yasli insanlarin omrunden bir KOCAMAN yil gitti yaa://
Kardesim de senin durumunda,gecen yil anaokulu bicak gibi kesildi,bu sene evden 1ci sinif cocukcagiz.
Diyormus anne abim okula giderken disari cikiyordu,benim okulum niye evde:)
Yazdım ohooohemen engin bilgilerini yaz.sana güveniyorummmm
Uluslararasi toplantilar, ve bakilamayan bir adet cocukfilm kuzum yapmaaa .10 çocuk olsa koleje gönderebilirsin sen.ben 1 taneye bakamıyorummm.
Ben İstanbul da yaşıyorum. Zengin değilim kpss kasan atanamamış öğretmenim.elektra sen hangi şehrin zenginlerindensin?
devlet memuruyuz o ecnebiler devlet için bizim evdeler işadamı sanmayasın bizi yanlışlıklaUluslararasi toplantilar, ve bakilamayan bir adet cocuk
Allah kolaylık versin. Branş ne?Ben İstanbul da yaşıyorum. Zengin değilim kpss kasan atanamamış öğretmenim.
Türk Dili ve Edebiyatı kuzumAllah kolaylık versin. Branş ne?
aileden zengin ama.ben de kendimi dededen zengin sanırdım ama 5 kuruş bırakmadı kapı gibi vasiyet bıraktı yerineeeBen İstanbul da yaşıyorum. Zengin değilim kpss kasan atanamamış öğretmenim.
De getfilm kuzum yapmaaa .10 çocuk olsa koleje gönderebilirsin sen.ben 1 taneye bakamıyorummm.
ben alıştım her ay fatura fırçası yemeye sen de alışırsınnDe get
Nasıl bir hayal dünyası acaba. Bugün evde kocayla ufo kavgası yapıyorduk.
Elektrik faturası 400 tl gelmiş.
Balkonda sigara içerken yakıyorum ‘iç de gir diyorum ama oturuyorsun burada soğuk cabası fatura ayrı’ diyor
Ben çalışmadım kız kendimin saymıyorum kendi paramı yemek istiyorumaileden zengin ama.ben de kendimi dededen zengin sanırdım ama 5 kuruş bırakmadı kapı gibi vasiyet bıraktı yerineee
Bölüm çok güzelTürk Dili ve Edebiyatı kuzum
Ben sanacagimi sandimdevlet memuruyuz o ecnebiler devlet için bizim evdeler işadamı sanmayasın bizi yanlışlıkla
Adam vana kapar bir dürtüye sahip.ben alıştım her ay fatura fırçası yemeye sen de alışırsınn
ulennn zorla itiraf ettireceksiniz bana.Hacı Sabancı kuzenim olurBen sanacagimi sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?