- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.281
hoşgeldin.fakirsen olur tabii aramıza zengin kabul etmiyoruz biliyorsundurPirlantasiz Deniz olsa olma mi:)
Cok guzel parlarim,hele ay ışığında
İşte hangi civarda oturduğunu bilsem önerilerim olabilir belkiaslaaa önermemmmm.5. sınıf için okul bakıyorum şimdiden.bunu eve çok yakın diye seçmiştim
Zaten lazım olan o, hoşgeldinPirlantasiz Deniz olsa olma mi:)
Cok guzel parlarim,hele ay ışığında
Biz büyüğü 4 yaşına kadar öğlenleri arabada uyuttuk. Hala arabaya binince kafa düşmeye başlar. Ama küçük sevmedi seviyorBu çocuklar niye böyle, bilmiyorum.
Benimkiler de geçen seneden beri ağlamazlar arabada, eskiden et kopmuş gibi ağlar, ağlamaktan morarır kusardı.
Gordiona bile giderken 5 kere dururdum yolda, indirir sakinleştirirdim.
mesa ilkokulunu düşünüyorum mesela özele para bulamazsam gibi gibi.ya da noterler birliğiİşte hangi civarda oturduğunu bilsem önerilerim olabilir belki
2015 den sonraki jenerasyon bir tuhaf, bunu ben değil doktorlar da söylüyorBiz büyüğü 4 yaşına kadar öğlenleri arabada uyuttuk. Hala arabaya binince kafa düşmeye başlar. Ama küçük sevmedi seviyor
Benim kızım Bahçeşehir’de. Park caddesinde olan da . Ocak ayında erken kayıt dönemi başlıyor. Bir bak istersen özel düşünüyorsan.mesa ilkokulunu düşünüyorum mesela özele para bulamazsam gibi gibi.ya da noterler birliği
Mesanın içindeki okul gerçekten çok iyi, bana da önerdiler.mesa ilkokulunu düşünüyorum mesela özele para bulamazsam gibi gibi.ya da noterler birliği
film çocuklara kusur bulma biz sanki normal miyiz?dışardan bir göz yazdıklarımıza baksa basbayağı deli bunlar der ayoll2015 den sonraki jenerasyon bir tuhaf, bunu ben değil doktorlar da söylüyor
hoşgeldin.fakirsen olur tabii aramıza zengin kabul etmiyoruz biliyorsundur
Hee,hoşgeldin.fakirsen olur tabii aramıza zengin kabul etmiyoruz biliyorsundur
Benim büyük 2013’lü, kafası doğduğundan beri bozuk2015 den sonraki jenerasyon bir tuhaf, bunu ben değil doktorlar da söylüyor
kendim özelde okudum bir hayrını göremedim işsizim müzmin.o paraya arsa alaydım oralar dutlukken bağlıcadan şimdi zenginlikten puro mu tüttürüp keyfime bakıyordum.fakirim diye ağlaşmıyordum buralarda ahh kafamm ahhBenim kızım Bahçeşehir’de. Park caddesinde olan da . Ocak ayında erken kayıt dönemi başlıyor. Bir bak istersen özel düşünüyorsan.
Bende 2016 ve 2017 model var.Benim büyük 2013’lü, kafası doğduğundan beri bozuk
Buyuttum de,geeel bana sor
kaç yaşında cinsiyeti ne?Buyuttum de,geeel bana sor
Okullarda surundum bee,hey gidi gunler
Benim gayet soğuk nevale bir imajım mevcuttu, korona ile gerçekler gün yüzüne çıktı çok girince.film çocuklara kusur bulma biz sanki normal miyiz?dışardan bir göz yazdıklarımıza baksa basbayağı deli bunlar der ayoll
Ben de tam tersi hep devlette okudum:) Benim özele verme ana sebebim devletin saatlerinde çocuğu alacak, bırakacak kimsemizim olmaması.kendim özelde okudum bir hayrını göremedim işsizim müzmin.o paraya arsa alaydım oralar dutlukken bağlıcadan şimdi zenginlikten puro mu tüttürüp keyfime bakıyordum.fakirim diye ağlaşmıyordum buralarda ahh kafamm ahh
Ben de sürüneydim okullarda. O aşamaya bi gelseydim ay Allahım...Buyuttum de,geeel bana sor
Okullarda surundum bee,hey gidi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?