geyik bizim işimiz

Bu çocuklar niye böyle, bilmiyorum.
Benimkiler de geçen seneden beri ağlamazlar arabada, eskiden et kopmuş gibi ağlar, ağlamaktan morarır kusardı.
Gordiona bile giderken 5 kere dururdum yolda, indirir sakinleştirirdim.
Biz büyüğü 4 yaşına kadar öğlenleri arabada uyuttuk. Hala arabaya binince kafa düşmeye başlar. Ama küçük sevmedi seviyor

Benim kızım Bahçeşehir’de. Park caddesinde olan da . Ocak ayında erken kayıt dönemi başlıyor. Bir bak istersen özel düşünüyorsan.
kendim özelde okudum bir hayrını göremedim işsizim müzmin.o paraya arsa alaydım oralar dutlukken bağlıcadan şimdi zenginlikten puro mu tüttürüp keyfime bakıyordum.fakirim diye ağlaşmıyordum buralarda ahh kafamm ahh

film çocuklara kusur bulma biz sanki normal miyiz?dışardan bir göz yazdıklarımıza baksa basbayağı deli bunlar der ayoll
Benim gayet soğuk nevale bir imajım mevcuttu, korona ile gerçekler gün yüzüne çıktı çok girince.
Salon kadını imajım sağlam çizildiği için saldım artık ya
Hiçbir deliliğimi görmüyorum ben, aksine herkes kafayı yemiş

Ben de tam tersi hep devlette okudum:) Benim özele verme ana sebebim devletin saatlerinde çocuğu alacak, bırakacak kimsemizim olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…