geyik bizim işimiz

Et.
Niye vicdan yapacaksın, alemin akıllısı onlar mı?
Ne diye yasaktayız acaba???

Bölüm çok güzel
Çocuklardan önce iyi bir okurdum. Şimdi işe gidip gelirken okuyorum ancak. Türk edebiyatı severim:)
Teşekkür ederim bende batı edebiyatı olsun Türk edebiyatı olsun çok severim. Ama ben biraz daha çok eski dil dallarına düşkünüm atandıktan sonra bu dalda yüksek lisans ile doktora yapma hedefim var hayırlısı

Öğretmenlik mi dil bilimci mi?
Yani formasyon mu aldın?
Şey için soruyorum, türk dili mezunu arkadaşlarım iletişim gibi yüksek lisans yapıp, editörlüğe geçtiler de, o da daima cepte durması gereken bir seçenek bence.

Şikayet etmek yerine önce kendilerini uyarabilirsiniz, baktınız hâlâ ses çok o zaman şikayet edersiniz. Şimdi belki de gürültü yaptıklarının farkında değiller. Çok fazla cezası yahu insanlara üzülürüm. Haklısınız bir yandan ama ne bileyim ben olsam önce uyarırdım. Ses kesilirse de şikayet etmezdim.

Bize 150 geliyor en fazla valla anam o faturayı görse kalpten gider

diğer konuya uğradım şimdi de .benim kuzene talip mişsiniz galiba?

Ama sesleri kesilince korona yayılımı duruyor mu ?
Sonuçta yasak var ?
Korona var ... Ve misafirleri doldurmuş

Bize 150 geliyor en fazla valla anam o faturayı görse kalpten gider
Bize zaten 200 230 falan öyle geliyor.
Ufodan önce 100 şimdi 400 gelse anlayacağım da durum ortada zaten. Neyin tatavası acaba
Hemen intikamımı akşam trendyoldan aldım, bana fatura için laga luga yaptığından mütevellit alışverişle cezalandırdım

tanıştığımıza çok sevindim.sohbetiniz çok güzeldi.gene bekleriz.iyi gecelerrrr

İyi geceler.
Ben o işi şimdi gördüm, küçük uyandı geri yatırdım
Kolaylıklar diliyorum.
Çok teşekkür ederim
Gelirim tabi, benim de 2017’den beri yazdığım bir konum var. İlginizi çekerse beklerim. Linki bırakıyorum.
Sevgiler

Bizim dönemde eğitim fakülteleri kapatıldı aşk tercih yapılamıyordu. Bölümden öğretmen çıkıcak denildi. Bölüm mezunuyum formasyon aldım. Ama eğitim puanı alarak girdim. Aksi olsaydı eğer yine seçerdim bölümü donanımlı olmak adına. Evet editörlük yapılıyor ama ben nedense dil alanına karşı bir ilgim var. Çeviriler kelime tahlilleri vs bayılıyorum. Hani bazı insanlar problem bulmaca vs çözerken zevk alır ya bende bundan zevk alıyorum

Ya zaten şöyle bir durumda var elektrık ödemeyenlerin ki de bıze yazılıyor ya hemde belli şehirlerde bu zam olayları farklı oluyor şaka maka bu yüzden çok tatava yapmasın enişteye selamlar

Ama sesleri kesilince korona yayılımı duruyor mu ?
Sonuçta yasak var ?
Korona var ... Ve misafirleri doldurmuş
Bilmiyorsunuz ki belki de test yaptırdılar ve negatif çıktılar bunun rahatlığıyla buluştular. Sizin evle temas etmedikleri sürece sorun etmeyin, şimdi maddi durumları da kötüyse kişi başı 3biner lira çok ağır gelecektir. Sesten rahatsız olduysanız uyarın dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…