geyik bizim işimiz

MssPARE
Canim tariflerini gördüm ikisi de cok güzel ama ne bir begen tusu var ne yorum yapma hakki, mesaj gonderimine kapali
Ikisi de harika bol sanslar dilerim
Haşhaşli çörek annemin tarifine benziyor ama sekli farkli :)

Saol kuzum bende açılmasını bekliyorum bir saattir açıldığında gel beklerim

Dışardayım aşı için.

Nereye geliyoruz neden geliyoruz?
Mss paremiz yemek yarismasina tarifleriyle katılmış ama mesaj gonderimine kapaliydi ondan ben de buradan yaziyim dedim özelden yazmak aklıma gelmedi
Arkadasimizi yemek yarismasinda desteklemek icin tarif konusuna yazacağız mesaj yazmak açılınca

Acildi

Haklısın. Ben ne anlatıyorum ne anlaşılıyorömür boyu çalışmadan memur ya da öğretmen gibi yaşarım demek istedim. Oraya lüks yaşarım zrnginim yazdım mı ayol?

Ya bu bizi calismiyoruz diye vasifsiz falan saniyor yazik :) ugrasmaya degmez. O her konuda birine satasiyor cok denk geldim.

Iyi bayramlar sinirim zipladi gorunce, paldir kuldur konuya girdim kusura bakma :) burasi da ayni beynime oksijen gitmiyor :)
Herkesin şartları başkadır.kişi kendi karar verir hayatını nasıl sürdüreceğine. Ülkemizde herşeye karışıyorlar evlenmekten bekar kalmaya boşanmaya çocuk sahibi olmayı istemeye ya da istememeye kaç çocuk yapacağımıza çalışmamıza alacağımız tişörte dek karışıyorlar

Oyle deme kocanin parasina karisilmazmis ogreniyoruz iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…