- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.421
oglum için sordumannanya şimdi gördüm yazdığını.hayırdır bir durum mu vardı?yazalı da kaç gün geçmiş.nasılsın iyimisin?
neyi var miniğin?oglum için sordum
alerjı malesef bulundugum sehırde detaylı alerjı testı yapılmıyorneyi var miniğin?
Saol kuzum bende açılmasını bekliyorum bir saattir açıldığında gel beklerimMssPARE
Canim tariflerini gördüm ikisi de cok güzel ama ne bir begen tusu var ne yorum yapma hakki, mesaj gonderimine kapali
Ikisi de harika bol sanslar dilerim
Haşhaşli çörek annemin tarifine benziyor ama sekli farkli :)
Ben mutfak forumu için bildirim gelsin secenegini kullanmistim ondan hemen geliyor bildirim :)Saol kuzum bende açılmasını bekliyorum bir saattir açıldığında gel beklerim
Nereye geliyoruz neden geliyoruz?Saol kuzum bende açılmasını bekliyorum bir saattir açıldığında gel beklerim
Canım lily gelmiş mesajlar kapalı olduğu için burdan yazdı şimdi sana ne.diyyeim.yasak burda demek lily dediğinden yola cik gel yada beni takip etDışardayım aşı için.
Nereye geliyoruz neden geliyoruz?
Mss paremiz yemek yarismasina tarifleriyle katılmış ama mesaj gonderimine kapaliydi ondan ben de buradan yaziyim dedim özelden yazmak aklıma gelmediDışardayım aşı için.
Nereye geliyoruz neden geliyoruz?
AcildiMss paremiz yemek yarismasina tarifleriyle katılmış ama mesaj gonderimine kapaliydi ondan ben de buradan yaziyim dedim özelden yazmak aklıma gelmedi
Arkadasimizi yemek yarismasinda desteklemek icin tarif konusuna yazacağız mesaj yazmak açılınca
Gordum az once ve yazdimAcildi
Haklısın. Ben ne anlatıyorum ne anlaşılıyorH Heytttt be banlanma :)
Haklısın. Ben ne anlatıyorum ne anlaşılıyorömür boyu çalışmadan memur ya da öğretmen gibi yaşarım demek istedim. Oraya lüks yaşarım zrnginim yazdım mı ayol?
İyi bayramlar günceşH Heytttt be banlanma :)
İyi bayramlar günceşkorkunç sıcak burası gündüz 41 dereceydi. Avm ye sığındım klima var diye evde klimam da yokkkk duyun aa dostlarrr. Fakirim ayolll
Herkesin şartları başkadır.kişi kendi karar verir hayatını nasıl sürdüreceğine. Ülkemizde herşeye karışıyorlar evlenmekten bekar kalmaya boşanmaya çocuk sahibi olmayı istemeye ya da istememeye kaç çocuk yapacağımıza çalışmamıza alacağımız tişörte dek karışıyorlarIyi bayramlarsinirim zipladi gorunce, paldir kuldur konuya girdim kusura bakma :) burasi da ayni beynime oksijen gitmiyor :)
Herkesin şartları başkadır.kişi kendi karar verir hayatını nasıl sürdüreceğine. Ülkemizde herşeye karışıyorlar evlenmekten bekar kalmaya boşanmaya çocuk sahibi olmayı istemeye ya da istememeye kaç çocuk yapacağımıza çalışmamıza alacağımız tişörte dek karışıyorlar
O öyle sansın. Eşimin dolabı 2 kanat benimki 4 kanat dolu kıyafetleOyle deme kocanin parasina karisilmazmis ogreniyoruz iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?