- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.441
Ben de simdi okudum onu yazacaktım polemige girme boşver diye :)Haklısın. Ben ne anlatıyorum ne anlaşılıyorömür boyu çalışmadan memur ya da öğretmen gibi yaşarım demek istedim. Oraya lüks yaşarım zrnginim yazdım mı ayol?
Oy kuzum unutulmadin gunces ceyceyi etiketlemis ben de bahsedilen yorumu bildigimden daldim konuya :)ben unutuldum
Muhtar hoşgeldinben unutuldum
Bı sitede ya zengin olacaksın ya da fakir. Bizim gibi orta gelirliler arafta kalıyor hiç bir gruba alınmıyoruz yahuuBen de simdi okudum onu yazacaktım polemige girme boşver diye :)
Direkt laf soktun zaten
Arafta güzel ikisinede salca olabiliriz.Bı sitede ya zengin olacaksın ya da fakir. Bizim gibi orta gelirliler arafta kalıyor hiç bir gruba alınmıyoruz yahuu
Dur yarın geçinemiyorum işsizim diye konu açayım bdv ye. En sevdiğim konulardandır. Bir anda trend oluyorBı sitede ya zengin olacaksın ya da fakir. Bizim gibi orta gelirliler arafta kalıyor hiç bir gruba alınmıyoruz yahuu
Orta direk kalmadi napak suc bizde miBı sitede ya zengin olacaksın ya da fakir. Bizim gibi orta gelirliler arafta kalıyor hiç bir gruba alınmıyoruz yahuu
Evet evet en cok reyting alan, bol yorum ve polemikli konularda basi cekerDur yarın geçinemiyorum işsizim diye konu açayım bdv ye. En sevdiğim konulardandır. Bir anda trend oluyor
Valla bol bol tartışırız yeminle. Her telden insan düşer oraya millet birbirine girerEvet evet en cok reyting alan, bol yorum ve polemikli konularda basi ceker
Hatta asgari ücretle 3 cocukla gecinen de vardir 10 binle gecinemeyen detam bir sosyal deney konusu
gocam klima almıyor sıcaktan beynim haşlandı boşayayım mı diye de konu açarım misssssValla bol bol tartışırız yeminle. Her telden insan düşer oraya millet birbirine girer
Erkek misin diye sormaya başlarlar tanımayanlar.gocam klima almıyor sıcaktan beynim haşlandı boşayayım mı diye de konu açarım misssss
Milletin kocası anasina 5 bin maasiyla 5 binlik klima alir senin mühendis kocan sana bi klima alamadi mi derlergocam klima almıyor sıcaktan beynim haşlandı boşayayım mı diye de konu açarım misssss
Bir kısımda vantilatör neyine yetmiyor der yada ceryan yaptir evde derlerMilletin kocası anasina 5 bin maasiyla 5 binlik klima alir senin mühendis kocan sana bi klima alamadi mi derler
Ahahahaha haklısınBir kısımda vantilatör neyine yetmiyor der yada ceryan yaptir evde derler
yok valla.daha kızın oda takımının borcunu ödüyor.ben de 2 süpürge taksidi ödüyorum.gırtlağımıza kadar borçluyuz.Milletin kocası anasina 5 bin maasiyla 5 binlik klima alir senin mühendis kocan sana bi klima alamadi mi derler
yaprak kımıldamıyor ahhh ahhh nerede o eski ceryanlarBir kısımda vantilatör neyine yetmiyor der yada ceryan yaptir evde derler
dur bir konu daha buldum .kocam benden 7 yaş büyük acaba çok mu yaşlı boşayayım mı ?Ahahahaha haklısın
Ahahaha gulmekle agzi acik kalma arasinda kaldimyok valla.daha kızın oda takımının borcunu ödüyor.ben de 2 süpürge taksidi ödüyorum.gırtlağımıza kadar borçluyuz.gocam vantilatör bilem almadı bana.2 tane var biri kızda biri onda bana yohhhhh
Yok be ne yaşlısı benimki 15 yas diyen de çıkar, cok yasli ben citiri kaptım diyen dedur bir konu daha buldum .kocam benden 7 yaş büyük acaba çok mu yaşlı boşayayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?