geyik bizim işimiz

Haklısın. Ben ne anlatıyorum ne anlaşılıyorömür boyu çalışmadan memur ya da öğretmen gibi yaşarım demek istedim. Oraya lüks yaşarım zrnginim yazdım mı ayol?
Ben de simdi okudum onu yazacaktım polemige girme boşver diye :)
Direkt laf soktun zaten

Dur yarın geçinemiyorum işsizim diye konu açayım bdv ye. En sevdiğim konulardandır. Bir anda trend oluyor
Evet evet en cok reyting alan, bol yorum ve polemikli konularda basi ceker
Hatta asgari ücretle 3 cocukla gecinen de vardir 10 binle gecinemeyen de tam bir sosyal deney konusu

Milletin kocası anasina 5 bin maasiyla 5 binlik klima alir senin mühendis kocan sana bi klima alamadi mi derler
yok valla.daha kızın oda takımının borcunu ödüyor.ben de 2 süpürge taksidi ödüyorum.gırtlağımıza kadar borçluyuz. gocam vantilatör bilem almadı bana.2 tane var biri kızda biri onda bana yohhhhh

Ahahaha gulmekle agzi acik kalma arasinda kaldim
Ben de iki sene once vantilatör almistim daha bu sene kullanmak nasip olmadi is yerindeki klima da çalışmıyor asıl işte lazim
Annemlerde de küçük vantilatör acik diger odaya klima almislar ama orada 1 2 kez oturdum daha cok oda sicakligi 34 olan odada oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…