- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.461
Benim.gibi yas farkini gectim koca bile bulamadım diyen de çıkarYok be ne yaşlısı benimki 15 yas diyen de çıkar, cok yasli ben citiri kaptım diyen de
masa vantilatörü al işyerine bayram sonu düzelmezse.migrostan çok uyguna almıştım ben gayet iş görüyor.Ahahaha gulmekle agzi acik kalma arasinda kaldim
Ben de iki sene once vantilatör almistim daha bu sene kullanmak nasip olmadi is yerindeki klima da çalışmıyor asıl işte lazim
Annemlerde de küçük vantilatör acik diger odaya klima almislar ama orada 1 2 kez oturdum daha cok oda sicakligi 34 olan odada oturdum
pu ha haaaa.bacım yapma etme gazozuna ilaç katarlar kötü yola düşersin neyimmm allah korusunnnnBende buldum 7 erkek 1 kiz bara gidicem. Sizce gitmeli miyim.
Ben de ondan almistim onu goturdum baya isime yaradi hatta masayi ortak kullaniyorduk arkadasla, izne ayrilinca onu da eve bıraktım ben yokken hic ederler gerek yokmasa vantilatörü al işyerine bayram sonu düzelmezse.migrostan çok uyguna almıştım ben gayet iş görüyor.
Hahaha konu gercek tarihi bile belli.pu ha haaaa.bacım yapma etme gazozuna ilaç katarlar kötü yola düşersin neyimmm allah korusunnnn
Git git kacirmaHahaha konu gercek tarihi bile belli.
erkek sayısı az göründü gözüme .olmuşken 11 olsun futbol takımı gibiYok canım kaçırır mıyım
erkek sayısı az göründü gözüme .olmuşken 11 olsun futbol takımı gibi
Nasil bir ortam/atmosfer olacak ben bile merak ettim vallaYok canım kaçırır mıyım
nesi zor bulmanın.bu ülkede nefes alsın yeter ya da adı kadın olsun yeter diye dolanan tonla erkek var11 zor bacım ya. Millet farkli şehirlerden geliyor, biraz artabilir azalabilir de
sosyalleş te gidip netten sabancıyla koçla tanıştım sanıp gelip buraya konu açma.Benim.de sosyallesmem ve ortamlara akmam lazim aslinda ama pandemi sebebiyle tirsiyorum yaaa hala o korkuyu aşamadım
Ben daha hic bir Allahin kuluyla gorusmedim. Coronada olsam gidicem dedim.Benim.de sosyallesmem ve ortamlara akmam lazim aslinda ama pandemi sebebiyle tirsiyorum yaaa hala o korkuyu aşamadım
Bunlar benim 19 yillik arkadaşlarim unideki yakin arkadaşlarim. Girgir şamata gecer. 1 senelik stresi atar dönersin. O kadar yanıNasil bir ortam/atmosfer olacak ben bile merak ettim valla
Yok ben almayım onlarinesi zor bulmanın.bu ülkede nefes alsın yeter ya da adı kadın olsun yeter diye dolanan tonla erkek var
Ben memur istemiyorumsosyalleş te gidip netten sabancıyla koçla tanıştım sanıp gelip buraya konu açma.zor ikna ediyoruz davul dengi dengine çalar diye üyeleri sonra. bir de sen çıkma başımıza.mühendis bul asker bul memur bul
Ben 1.5 sene neredeyse evden cikmadim 1 temmuzda is basi yaptım simdi ailemin yanindayim ama burada da cok gezemedim dinlenmedim de, burada maske takan da yok ben turist gibiyim Allahtan insanlar bilincli! Aşı olan cok burada, bizim oralarda da maske takan yok ama vakalar cok herkes aşı karşıtıBen daha hic bir Allahin kuluyla gorusmedim. Coronada olsam gidicem dedim.
Bunlar benim 19 yillik arkadaşlarim unideki yakin arkadaşlarim. Girgir şamata gecer. 1 senelik stresi atar dönersin. O kadar yanı
Yok ben almayım onlari
böyle alıntılayarak lilly yazar hep.bizlerde okuyana kadar göbeğimiz çatlar.toplanın gelin Ankaraya.pavyonlarımız meşhurdur.ANGARA oyun havaları dinleriz dansöz oynatırız misssBen daha hic bir Allahin kuluyla gorusmedim. Coronada olsam gidicem dedim.
Bunlar benim 19 yillik arkadaşlarim unideki yakin arkadaşlarim. Girgir şamata gecer. 1 senelik stresi atar dönersin. O kadar yanı
Yok ben almayım onlari
Benim avantajim tabi tek olmamam. Seninki cok zor canim. Zaten fabrikadada calistim nerdeyse 1 senesinde.Ben memur istemiyorumben zaten garantici bir insanım bana daha hayata esnek bakan bendeki sabitligi biraz esnetmeme yardimci olacak biri lazim :) asker hic olmaz ben kendimi yeterince askeri duzenle yetiştirdim
Ama internetten tanismalara karşıyım goz göze bakip sohbet edebilmeliyim uc bes muhabbette adami çözerim zaten :)
Ben 1.5 sene neredeyse evden cikmadim 1 temmuzda is basi yaptım simdi ailemin yanindayim ama burada da cok gezemedim dinlenmedim de, burada maske takan da yok ben turist gibiyim Allahtan insanlar bilincli! Aşı olan cok burada, bizim oralarda da maske takan yok ama vakalar cok herkes aşı karşıtı
Ben artik sosyallesmek istiyorum 1.5 senem evde tek basina pc basinda çalışarak geçti
Alinti benim isimböyle alıntılayarak lilly yazar hep.bizlerde okuyana kadar göbeğimiz çatlar.toplanın gelin Ankaraya.pavyonlarımız meşhurdur.ANGARA oyun havaları dinleriz dansöz oynatırız misss
Ankara deme bana aglarim. Dua saatim geldi 2 saat yokum öpüyorum siziböyle alıntılayarak lilly yazar hep.bizlerde okuyana kadar göbeğimiz çatlar.toplanın gelin Ankaraya.pavyonlarımız meşhurdur.ANGARA oyun havaları dinleriz dansöz oynatırız misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?