geyik bizim işimiz

masa vantilatörü al işyerine bayram sonu düzelmezse.migrostan çok uyguna almıştım ben gayet iş görüyor.

Benim.de sosyallesmem ve ortamlara akmam lazim aslinda ama pandemi sebebiyle tirsiyorum yaaa hala o korkuyu aşamadım
sosyalleş te gidip netten sabancıyla koçla tanıştım sanıp gelip buraya konu açma. zor ikna ediyoruz davul dengi dengine çalar diye üyeleri sonra. bir de sen çıkma başımıza.mühendis bul asker bul memur bul

Benim.de sosyallesmem ve ortamlara akmam lazim aslinda ama pandemi sebebiyle tirsiyorum yaaa hala o korkuyu aşamadım
Ben daha hic bir Allahin kuluyla gorusmedim. Coronada olsam gidicem dedim.
Nasil bir ortam/atmosfer olacak ben bile merak ettim valla
Bunlar benim 19 yillik arkadaşlarim unideki yakin arkadaşlarim. Girgir şamata gecer. 1 senelik stresi atar dönersin. O kadar yanı
nesi zor bulmanın.bu ülkede nefes alsın yeter ya da adı kadın olsun yeter diye dolanan tonla erkek var
Yok ben almayım onlari

Ben memur istemiyorum ben zaten garantici bir insanım bana daha hayata esnek bakan bendeki sabitligi biraz esnetmeme yardimci olacak biri lazim :) asker hic olmaz ben kendimi yeterince askeri duzenle yetiştirdim
Ama internetten tanismalara karşıyım goz göze bakip sohbet edebilmeliyim uc bes muhabbette adami çözerim zaten :)

Bunlar benim 19 yillik arkadaşlarim unideki yakin arkadaşlarim. Girgir şamata gecer. 1 senelik stresi atar dönersin. O kadar yanı

Yok ben almayım onlari
Ben 1.5 sene neredeyse evden cikmadim 1 temmuzda is basi yaptım simdi ailemin yanindayim ama burada da cok gezemedim dinlenmedim de, burada maske takan da yok ben turist gibiyim Allahtan insanlar bilincli! Aşı olan cok burada, bizim oralarda da maske takan yok ama vakalar cok herkes aşı karşıtı
Ben artik sosyallesmek istiyorum 1.5 senem evde tek basina pc basinda çalışarak geçti

Yok ben almayım onlari
böyle alıntılayarak lilly yazar hep.bizlerde okuyana kadar göbeğimiz çatlar.toplanın gelin Ankaraya.pavyonlarımız meşhurdur.ANGARA oyun havaları dinleriz dansöz oynatırız misss

Benim avantajim tabi tek olmamam. Seninki cok zor canim. Zaten fabrikadada calistim nerdeyse 1 senesinde.

böyle alıntılayarak lilly yazar hep.bizlerde okuyana kadar göbeğimiz çatlar.toplanın gelin Ankaraya.pavyonlarımız meşhurdur.ANGARA oyun havaları dinleriz dansöz oynatırız misss
Alinti benim isim haklisin
hahaha hadi kizlar Ankarada buluşalım tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…