geyik bizim işimiz

Ya demi ne güzel olurdu . Ama millette bir rahatlık ki sorma . Barlar tıklım tıklım , kimse ne maskeyi nede mesafe kurallarını umursuyor
arkadaşlar videolar attı bir de tv de gördüm şaştım kaldım zaten.pandemiden öncesi böyle kalabalık ve dip dibelik yoktu.denizin içi bile mahşer yeri gibi

ben alkol sevmem. pavyonda içmiyor cimri derler kovarlar.biz başka yere gidelim en iyisi Ankarada
Ben de alkol sevmem icmem de
Bence de baska bir yer bulalim daha mütevazı bir yer olsun girgir samata olsun ama alkol olmasin :)

Yok ayol ne gecelere akması . Yanıma aklı basında birini bulamadım ki . Hepsinin içi geçmiş
Ah ah ben de tatil yoresindeyim de noluyor bi yere cikamadik sicaktan

arkadaşlar videolar attı bir de tv de gördüm şaştım kaldım zaten.pandemiden öncesi böyle kalabalık ve dip dibelik yoktu.denizin içi bile mahşer yeri gibi
Akşamları sıkılınca arkadaşla sahile iniyorduk arada , sanki herkes beni bekliyormuşcasına doluşuyordu erkenden . İki kişi zor sığdık koskocaman Konyaaltı sahiline

Deme … hangi şehir ? Neden önceden demedin gelir eğlendirirdim seni
Muğla..

Gecen hafta geldim ama ailem köyde yaşıyor arabasiz bir yere gitmek zor bir de bizim babamın vefatından sonra kalan bazi resmi islemlerle uğraştık artik yeter evde dinleneyim modundaydim gezmekten cok baska islerle uğraştık
Bi kere deniz kiyisina gittik o bile.spontane gelisti yani ben daha da yoruldum dönüyorum.

İnanmıyorum . Ben olacaktım o kıyının destanını yazmıştım . Şaka bir yana ama sürekli erişebileceğini bilmek cazibeligini azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…