- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.481
ben alkol sevmem. pavyonda içmiyor cimri derler kovarlar.biz başka yere gidelim en iyisi AnkaradaAlinti benim isimhaklisin
hahaha hadi kizlar Ankarada buluşalım tey tey tey
Yok ayol ne gecelere akması . Yanıma aklı basında birini bulamadım ki . Hepsinin içi geçmişHadi bea Antalyada gecelere mi aktın?sesin çıkmıyor.
pandemi olmasa ben atlar gelirdim valla.eğlenirdik doyasıyaYok ayol ne gecelere akması . Yanıma aklı basında birini bulamadım ki . Hepsinin içi geçmiş
Ya demi ne güzel olurdu . Ama millette bir rahatlık ki sorma . Barlar tıklım tıklım , kimse ne maskeyi nede mesafe kurallarını umursuyorpandemi olmasa ben atlar gelirdim valla.eğlenirdik doyasıya
arkadaşlar videolar attı bir de tv de gördüm şaştım kaldım zaten.pandemiden öncesi böyle kalabalık ve dip dibelik yoktu.denizin içi bile mahşer yeri gibiYa demi ne güzel olurdu . Ama millette bir rahatlık ki sorma . Barlar tıklım tıklım , kimse ne maskeyi nede mesafe kurallarını umursuyor
Ben de alkol sevmem icmem deben alkol sevmem. pavyonda içmiyor cimri derler kovarlar.biz başka yere gidelim en iyisi Ankarada
Ah ah ben de tatil yoresindeyim de noluyor bi yere cikamadik sicaktanYok ayol ne gecelere akması . Yanıma aklı basında birini bulamadım ki . Hepsinin içi geçmiş
Akşamları sıkılınca arkadaşla sahile iniyorduk arada , sanki herkes beni bekliyormuşcasına doluşuyordu erkenden . İki kişi zor sığdık koskocaman Konyaaltı sahilinearkadaşlar videolar attı bir de tv de gördüm şaştım kaldım zaten.pandemiden öncesi böyle kalabalık ve dip dibelik yoktu.denizin içi bile mahşer yeri gibi
Deme … hangi şehir ? Neden önceden demedin gelir eğlendirirdim seniBen de alkol sevmem icmem de
Bence de baska bir yer bulalim daha mütevazı bir yer olsun girgir samata olsun ama alkol olmasin :)
Ah ah ben de tatil yoresindeyim de noluyor bi yere cikamadik sicaktan
Muğla..Deme … hangi şehir ? Neden önceden demedin gelir eğlendirirdim seni
devlet sırrı gibi saklıyor valla.ben de sormuyorum hiç.Deme … hangi şehir ? Neden önceden demedin gelir eğlendirirdim seni
Kiz profilimde bile.yaziyor Mugla.diye :)devlet sırrı gibi saklıyor valla.ben de sormuyorum hiç.
sadece kıl olduğum üyelerin profillerine bakıyorumKiz profilimde bile.yaziyor Mugla.diye :)
İnanmıyorumMuğla..
Gecen hafta geldim ama ailem köyde yaşıyor arabasiz bir yere gitmek zor bir de bizim babamın vefatından sonra kalan bazi resmi islemlerle uğraştık artik yeter evde dinleneyim modundaydim gezmekten cok baska islerle uğraştık
Bi kere deniz kiyisina gittik o bile.spontane gelisti yani ben daha da yoruldum dönüyorum.
Muğla’da lilly diye aratırsam hemen bulurum seniKiz profilimde bile.yaziyor Mugla.diye :)
pu ha haaaa.kolay kadın zor kadın gibi oldu hani bdv de konuşulan.denize yüzlerce km uzaktayım bana zor anacığımmmmİnanmıyorum. Ben olacaktım o kıyının destanını yazmıştım . Şaka bir yana ama sürekli erişebileceğini bilmek cazibeligini azaltıyor
Aslına bakarsan İsveç’teki evim sahile 10 dakika yürüme mesafesindepu ha haaaa.kolay kadın zor kadın gibi oldu hani bdv de konuşulan.denize yüzlerce km uzaktayım bana zor anacığımmmm
kızgın emoji koydum kıskançlığımdannnA
Aslına bakarsan İsveç’teki evim sahile 10 dakika yürüme mesafesinde
Gördüm , kader utansın ne diyimkızgın emoji koydum kıskançlığımdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?