- 10 Nisan 2014
- 43.798
- 116.450
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.641
ciddi mi?valla çok takdir ettim zeki kadınlara bayılırımmmmPlaza kızımı
Havalimanında apronda uçak tamir ediyorum yahu ben:))
Ciddiyim. Uçak bakım merkezi bizim yer. Ben de bakımın son kontrollerini yapıyorum. Ana işim herkesi ve herşeyi kontrol etmek olarak tanımlanabilir:) Ama zeka ile bir ilgisi yok, normal zekada bir insanım. Zaten apronda bu işi yapan tek kadın benim, dolayısıyla pek akıllı değilim benceciddi mi?valla çok takdir ettim zeki kadınlara bayılırımmmm
mühendissiniz o zaman anladığım kadarıyla.eşim de elektronik mühendisi.ama sadece kumandalı helikopter ve uçak uçuruyor ve tamir ediyorCiddiyim. Uçak bakım merkezi bizim yer. Ben de bakımın son kontrollerini yapıyorum. Ana işim herkesi ve herşeyi kontrol etmek olarak tanımlanabilir:) Ama zeka ile bir ilgisi yok, normal zekada bir insanım. Zaten apronda bu işi yapan tek kadın benim, dolayısıyla pek akıllı değilim bence
Mühendis değilim aslında. İtü’de Kimya okudum ben. Üniversitede kalite eğitimleri almıştım, düzgün bir iş bulamazsam diye. İlaç, tekstil, altın sektörlerinde kendi branşımda ve kaliteci olarak çalıştıktan sonra 2009’dan beri havacılık sektöründe çalışıyorum.mühendissiniz o zaman anladığım kadarıyla.eşim de elektronik mühendisi.ama sadece kumandalı helikopter ve uçak uçuruyor ve tamir ediyor
Hadi bakalım inşallah. Heyecanla bekliyoruzbugün filmdelisine nerede oturduğumu söyleyeceğimmm
Mühendis değilim aslında. İtü’de Kimya okudum ben. Üniversitede kalite eğitimleri almıştım, düzgün bir iş bulamazsam diye. İlaç, tekstil, altın sektörlerinde kendi branşımda ve kaliteci olarak çalıştıktan sonra 2009’dan beri havacılık sektöründe çalışıyorum.
Bu arada 2006 mezunuyum. Üniversitede hem çalıştım hem okudum. 2002’den beri çalışıyorum. Sadece iki kere doğum izni arası verdim, o kad
çok uzun zamandır tanışırız filmdelisi ile.bir ara ben 1.5 yıla yakın siteye girmedim.önemli bir hastalık geçirmiştim .ama bir kaç ay önce dayanamadım geri döndüm kadınlar kulübüne.banlanmazsak her gün burada konuşuyoruz arkadaşlarla işte.Hadi bakalım inşallah. Heyecanla bekliyoruz
benim eş de yıldız teknik mezunu.hatta inkilap tarihi hocası Meral Akşener mişMühendis değilim aslında. İtü’de Kimya okudum ben. Üniversitede kalite eğitimleri almıştım, düzgün bir iş bulamazsam diye. İlaç, tekstil, altın sektörlerinde kendi branşımda ve kaliteci olarak çalıştıktan sonra 2009’dan beri havacılık sektöründe çalışıyorum.
Bu arada 2006 mezunuyum. Üniversitede hem çalıştım hem okudum. 2002’den beri çalışıyorum. Sadece iki kere doğum izni arası verdim, o kadar.
Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.çok uzun zamandır tanışırız filmdelisi ile.bir ara ben 1.5 yıla yakın siteye girmedim.önemli bir hastalık geçirmiştim .ama bir kaç ay önce dayanamadım geri döndüm kadınlar kulübüne.banlanmazsak her gün burada konuşuyoruz arkadaşlarla işte.
Çok kaliteli hoş sohbet kadınlar da var ama akıllara zarar ruh hastaları da var maalesef.yalan dolan hayal dünyalarında yaşıyorlar burada da bizi kandırdıklarını sanıyorlar.aynı kadın 1 ay evli bir ay bekar bir ay iş hayatı var 1 ay yok.unutuyor çünküüüÇok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.
Burası enteresan bir platform. Çok iyi arkadaşlar edindim ben de burada, bir sürü insandan çok şey öğrendim. İş hayatında tek kadın ben olunca kadın kadına sohbet etme ihtiyacımı buradan karşılıyorum ben de:)
Kim o kız?Çok kaliteli hoş sohbet kadınlar da var ama akıllara zarar ruh hastaları da var maalesef.yalan dolan hayal dünyalarında yaşıyorlar burada da bizi kandırdıklarını sanıyorlar.aynı kadın 1 ay evli bir ay bekar bir ay iş hayatı var 1 ay yok.unutuyor çünküüüama ben cin gibiyim unutmuyorummmm
Epey değişik insanlar da var hakikaten:)Çok kaliteli hoş sohbet kadınlar da var ama akıllara zarar ruh hastaları da var maalesef.yalan dolan hayal dünyalarında yaşıyorlar burada da bizi kandırdıklarını sanıyorlar.aynı kadın 1 ay evli bir ay bekar bir ay iş hayatı var 1 ay yok.unutuyor çünküüüama ben cin gibiyim unutmuyorummmm
hangi birini sayayım dolu doluuuuuuKim o kız?
Biri de sürekli geçmişine gidip ordan bir zaman dilimini şimdi yaşıyor gibi yazıyor.hangi birini sayayım dolu doluuuuuuyıllarca kadın sandığımız erkek üyeler bile çıkmıştı ortaya
maaşlara yüzde kaç zam gelecek sence enflasyon farkıyla 6.5 olurmu ki?Kim o kız?
günlük gibi burayı kullanan da var.hergün konu açıyor yahuuu.Biri de sürekli geçmişine gidip ordan bir zaman dilimini şimdi yaşıyor gibi yazıyor.
Bilmem.maaşlara yüzde kaç zam gelecek sence enflasyon farkıyla 6.5 olurmu ki?
memur değil misin bilmen lazımmBilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?