geyik bizim işimiz

ciddi mi?valla çok takdir ettim zeki kadınlara bayılırımmmm
Ciddiyim. Uçak bakım merkezi bizim yer. Ben de bakımın son kontrollerini yapıyorum. Ana işim herkesi ve herşeyi kontrol etmek olarak tanımlanabilir:) Ama zeka ile bir ilgisi yok, normal zekada bir insanım. Zaten apronda bu işi yapan tek kadın benim, dolayısıyla pek akıllı değilim bence

mühendissiniz o zaman anladığım kadarıyla.eşim de elektronik mühendisi.ama sadece kumandalı helikopter ve uçak uçuruyor ve tamir ediyor

mühendissiniz o zaman anladığım kadarıyla.eşim de elektronik mühendisi.ama sadece kumandalı helikopter ve uçak uçuruyor ve tamir ediyor
Mühendis değilim aslında. İtü’de Kimya okudum ben. Üniversitede kalite eğitimleri almıştım, düzgün bir iş bulamazsam diye. İlaç, tekstil, altın sektörlerinde kendi branşımda ve kaliteci olarak çalıştıktan sonra 2009’dan beri havacılık sektöründe çalışıyorum.

Bu arada 2006 mezunuyum. Üniversitede hem çalıştım hem okudum. 2002’den beri çalışıyorum. Sadece iki kere doğum izni arası verdim, o kadar.

Hadi bakalım inşallah. Heyecanla bekliyoruz
çok uzun zamandır tanışırız filmdelisi ile.bir ara ben 1.5 yıla yakın siteye girmedim.önemli bir hastalık geçirmiştim .ama bir kaç ay önce dayanamadım geri döndüm kadınlar kulübüne.banlanmazsak her gün burada konuşuyoruz arkadaşlarla işte.

benim eş de yıldız teknik mezunu.hatta inkilap tarihi hocası Meral Akşener miş

Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.

Burası enteresan bir platform. Çok iyi arkadaşlar edindim ben de burada, bir sürü insandan çok şey öğrendim. İş hayatında tek kadın ben olunca kadın kadına sohbet etme ihtiyacımı buradan karşılıyorum ben de:)

Çok kaliteli hoş sohbet kadınlar da var ama akıllara zarar ruh hastaları da var maalesef.yalan dolan hayal dünyalarında yaşıyorlar burada da bizi kandırdıklarını sanıyorlar.aynı kadın 1 ay evli bir ay bekar bir ay iş hayatı var 1 ay yok.unutuyor çünküüü ama ben cin gibiyim unutmuyorummmm

Kim o kız?

Epey değişik insanlar da var hakikaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…