geyik bizim işimiz

siyah renkte candır

Bende giydim 72 civarlarindayken oluyor yani olmaz diye bir sey yok

Gebelikte kilo alımı herkeste değişiyor galiba
Kimi sekiz kiloyla kurtarıyor kimi on beş kimi 30

Benim abla ilk doğumunda çok ikinci doğumunda 8 kilocuk filan almıştı

Doğumda ne kadarı gidiyor kızlar
Suyuyla bebeğiyle eşiyle filan ?

7-8 diyorlar odem, eşi, bebek , kan , kan basinci vs
Yani 8kg alirsan gene ayni kiloya donuyorsun gbi bir durum.

Kisiden kisiye degisir tabii net degil sonucta dogum odemi falan da var. Birde vucut yapısı

Birde su durum var burda da gördüm ben hamileyken kilo verdim ya da 7 kg aldim dyen oluyor kacla hamile kaldin diyorsun atıyorum 95 diyor. Zaten o kiloda insana kilo verdrr doktor ya da veremiyorsan da dyetli yersin.
Kimi 50 kg kaliyo 20 kg aliyor.
95 le kalip 4 kilo veren digerine ooo ben verdim sen almışsın ohoo falan diyor değişik kafalar yani

Evet dediğin kafadaki kişilere çok rastlıyorum bende

Bana gelince ben hamile olsam un çuvalı gibi yerlerde yuvarlanirim yardımsız kalkamam filan gibime geliyor .

Hergun on kilometre yurusem mi napsam
Zaten hergun yürüyorum alisigim hamileyken zorlanirmiyim acaba
Oluyor ya bir ağırlık halsizlik malum

Alisiksan bir sey olmaz ya yurursun son ayda zorluyor biraz
Riskli gebelik değilse onu yapamam, yemek yapamam, sadece yatıyorum çünkü hamileyim diyene sinir oluyorum. Hamileyiz ya hasta degil
Son aylarda neysede bide gebelik basindan yapan var

sen de tanıt kendini.inmisin cinmisin bilmeden aramıza alamayız senii.bdv den azıcık tanımayla olmazz .dökül bakalımmm
25 yasındayım 22 aylık bir oglum var suanlık ev hanımıyım. oglumla dunyada var olma cabasındayız acık lıse okuyorum. oyle anlatacak farklı bır hayatım yokkı canlar

7-8 diyorlar odem, eşi, bebek , kan , kan basinci vs
Yani 8kg alirsan gene ayni kiloya donuyorsun gbi bir durum.
Yok öyle bir şey
Ben 4 kilo eksildim iki doğumumda da.
Fazlası değil, eve geldiğimde tartıldım ve sadece 4 idi...
Dolayısıyla 8 kilo aldığım hamileliğimden bana 4, diğerinden 8 olmak üzere toplam 12 kilo hediye kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…