geyik bizim işimiz

Tamam ya boylara oranlayinca benimde sizin gibi çıkıyor ben öyle 170 e 47 filan dusunce öh dedim.
Çünkü 170 e 52 oldugumda baya baya zayiftim yani. O kadar da iyi olmuyor. En sevdgim 54
Biz senle kilo işini doğumdan sonra düşüncez

Tamam ya boylara oranlayinca benimde sizin gibi çıkıyor ben öyle 170 e 47 filan dusunce öh dedim.
Çünkü 170 e 52 oldugumda baya baya zayiftim yani. O kadar da iyi olmuyor. En sevdgim 54
Aynen ben de bazı kaynaklara göre 169 bazılarına göre 167 çıkarım, ortalama 168 derim ve 47 kilo inanılmaz hastalıklı gösteriyordu.
52 53 ideal bana.

ben 34 beden gömlek giyiyorum koca kilolarımla.malum marka sağolsun devlere üretim yapıyor
Benim şuan 80 kilo olduğuma kimse inanmaz denize girmedikten sonra
Evet kalın görünüyorsun, kilolu görünüyorsun ama kimsenin ‘aa şişman’ dediği kategoride olmuyorsun.

Iyi hissettiriyor dimi cey ordaki 34 u gormek
bir insanın hem 34 hem de 38 beden gömleği oluyor böylece.pantolonda aynı hem 36 hem de 40 giyiyorum.ayaklarım sabit ama 36ellerim 7 yaşında çocuk elifilm ondan benim bit pırlantalar gözüne büyük gözüktü.

Benim şuan 80 kilo olduğuma kimse inanmaz denize girmedikten sonra
Evet kalın görünüyorsun, kilolu görünüyorsun ama kimsenin ‘aa şişman’ dediği kategoride olmuyorsun.
Bizim boyda balik etli 72-73 ten sonra az daha kalin balik etli 76sonra baslar diye tahmin ediyorum. Ama asla sisman değil dimi balik -kalin balik
Hamsi de balik balina da

Daha büyüğü süreyya yalçın olur zaten senin elde

Benim dolapta m üst var yahu, her zaman 2 3 beden farklı pantolonum olur, kalıplar çok oynuyor.

Bizim boyda balik etli 72-73 ten sonra az daha kalin balik etli 76sonra baslar diye tahmin ediyorum. Ama asla sisman değil dimi balik -kalin balik
Hamsi de balik balina da
Öyle öyle
Ben gayet 74 kilomla bikini giyiyordum, 40 bedendim.
Hiç de öyle çirkin durmuyor gerçi vücut yapım gereği zaten leğen kemiğim geniş.
Yatay bir yer kaplama söz konusu

Şuan ciddi kiloluyum aslında ben, bacaklar falan fora ama hala kamufle olabiliyorlar.
Özellikle elbiselerde kruvaze ya da kloş olanlar 10 kilo götürüyor vücuttan

İşi bildikten sonra daha zayıf görünmek mümkün zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…