- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.761
Allah razı olsun canımMekanı cennet olsun
Allah razı olsun canım. şehıt eşiyım ben kahpe bır catısmadaMekanı cennet olsun çok üzüldüm neden kaybettiniz diye sorabilir miyim
Hayır hayır hayır.. mod düşüren şeyleriii bırakalım yeni yıla girerken pleaseeeValla şimdi kahvem bitince keyfim kaçtı
Aytekin ataş dinliyoruz bide şuan
Bileklerini kescek moda getiriyo insani
İnşallah can haklısın bıraz daha buyusunYaparsın canım en güzelinden en moderninden yaparsın hemde.
Küçük değil mi oğlun ? Onun da Hatırlayacağı bı zaman olsa hani ?
Senden de canım. Ne mutlu ona ki eşsiz bir makama ulaştıAllah razı olsun canım
Rabbim yollarına güller sersin ahirette sefaatcin olsun inşallahAllah razı olsun canım. şehıt eşiyım ben kahpe bır catısmada
Belki bizde gelirizİnşallah can haklısın bıraz daha buyusun
Elhamdülillah sukur Rabbıme ölüm haktır Rabbım hepımıze o guzel makamlara layık gorsunSenden de canım. Ne mutlu ona ki eşsiz bir makama ulaştı
Hea karşımda da süslü ışıklı çam ağacı var . Bence de sahiden olmamis bu şarkı şimdi düşününceHayır hayır hayır.. mod düşüren şeyleriii bırakalım yeni yıla girerken pleaseee
Amin aminn inşallah.Elhamdülillah sukur Rabbıme ölüm haktır Rabbım hepımıze o guzel makamlara layık gorsun
Allah razı olsun bacım hepımızı inşallah sefaatcı olur inşallahRabbim yollarına güller sersin ahirette sefaatcin olsun inşallah
Olmamış tabiiiii değiştir değiştir bir kahve yap kendine mademHea karşımda da süslü ışıklı çam ağacı var . Bence de sahiden olmamis bu şarkı şimdi düşününce
İnşallah kapım hepinize acıkBelki bizde geliriz
İnşallah kapım hepinize acık
Allah selametle cikarsaydi bi2020 az kaldı bıtecek inşallah herkes normalesecek inanıyorum inanmak istiyorum
Sen benim başımın tacı gözümün nurusunAllah razı olsun canım. şehıt eşiyım ben kahpe bır catısmada
İnşallah 2021re cıkanlara gazilik unvanı verılsın hakettık bız. bu nedır yaa psikolojim bozulduAllah selametle cikarsaydi bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?