- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.781
Tesekur ederim canım Rabbım senden ve senin gibilerden razı olsunSen benim başımın tacı gözümün nurusun
Asıl sizlerden razı olsun kuzum benim. Yardım lazım olursa emrindeyimTesekur ederim canım Rabbım senden ve senin gibilerden razı olsun
estağfurullah olurmu emır değil rıcam olur..Asıl sizlerden razı olsun kuzum benim. Yardım lazım olursa emrindeyim
gurban oldugum sen mutantı bosver. bız sag salım cıkalımda. utant mutant orda kalsınMutant olmayı bekliyorum çok sıkıldım normal insan olmaktanhayatıma renk gelsin Covid den beklentim büyük
Selam kızlar
Estetik bölümü var. Neden burası he?Selam kızlar
Memesini buyutmek isteyen abla soruyu sormus, ortada komik yorum yokken komik demis bir yoruma. Sonra birine atar yapmis kac beden dedi diye kimse umursamamis cevap verilmemis. Bunu cok tuttum
Aynen birde neden atar yapiyorsun yani durduk yereEstetik bölümü var. Neden burası he?
Roman kadını olacam be yaaa Üfff normal insan olmak istemiyorum sıkıldımgurban oldugum sen mutantı bosver. bız sag salım cıkalımda. utant mutant orda kalsın
2020de normal insanmı kaldı bacım. bıtanesı gene konu acmiş. kocam bana pılavım tavuğum dürümüm diyormuş. dıyecek lafım yok dahaRoman kadını olacam be yaaa Üfff normal insan olmak istemiyorum sıkıldım
O hikaye nin kahramanı benimSelam kızlar
Memesini buyutmek isteyen abla soruyu sormus, ortada komik yorum yokken komik demis bir yoruma. Sonra birine atar yapmis kac beden dedi diye kimse umursamamis cevap verilmemis. Bunu cok tuttum
Orman kadını yazdım T9 azizliği.. Herkes kafayı sıyırdı Covid 19 bitiminde Ruh ve sinir hastalıklarında yer kalmayacak2020de normal insanmı kaldı bacım. bıtanesı gene konu acmiş. kocam bana pılavım tavuğum dürümüm diyormuş. dıyecek lafım yok daha
gidişat bellı. psikoloklar zengın olacaklar artıkOrman kadını yazdım T9 azizliği.. Herkes kafayı sıyırdı Covid 19 bitiminde Ruh ve sinir hastalıklarında yer kalmayacak
Bitcoin kadar değerli olacak...gidişat bellı. psikoloklar zengın olacaklar artık
Amaaan büyüse nolacak kocası istiyosa söylesin kocasına bana da senin pipin bı boy küçük geliyo diyeSelam kızlar
Kaç beden memeciklerin?
Orda yazmışım demi yeni kullanmaya başladım yazdığım kişi ble bukadar sorun yapmamış ciddi anlamda sormuştum düşündüğüm için ama senin gibi insanlarda algı problemi var hadi ablacım işineEstetik bölümü var. Neden burası he?
Sen neden gerginsin bu kadar?Orda yazmışım demi yeni kullanmaya başladım yazdığım kişi ble bukadar sorun yapmamış ciddi anlamda sormuştum düşündüğüm için ama senin gibi insanlarda algı problemi var hadi ablacım işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?