- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.801
sakin ol şampiyon bu ne gerginlikOrda yazmışım demi yeni kullanmaya başladım yazdığım kişi ble bukadar sorun yapmamış ciddi anlamda sormuştum düşündüğüm için ama senin gibi insanlarda algı problemi var hadi ablacım işine
yokluğumda neler oluyor?bu üye kim neden tartışıldı?sakin ol şampiyon bu ne gerginlik
eee bos bırakırsan boyle olur bacımyokluğumda neler oluyor?bu üye kim neden tartışıldı?
Büyük ikramiye gibi diyorsun
Açılmadı galiba özelden yazisiyorduk onunla biz. Ne zamandır görüldü yapmadıchamallows hala açılmadı mı banın yahu?
Gergin değilim bı soru sordum yeni olduğum icinde buraya yazdım normalde kolay kolay kötü bisey yazıyım derdinde olan bı insan değilim buradaki insanlardan fikir almak istemiştim sadece şimdide burayi siliyorum cidden ayıp yaniSen neden gerginsin bu kadar?
ne sordunuz ben çok merak ettim?ha önceki yazılara şimdi bakıp gördüm.mümkünse başka yerlere sorarmısın ?bizi ilgilendiren ve bilgimiz olan bir konu değil.yazmayın bir daha da buraya.Gergin değilim bı soru sordum yeni olduğum icinde buraya yazdım normalde kolay kolay kötü bisey yazıyım derdinde olan bı insan değilim buradaki insanlardan fikir almak istemiştim sadece şimdide burayi siliyorum cidden ayıp yani
Ya yanlış yere yazmışın iyi hoş. Göğüs büyütme ile ilgili konuşup, göğsün kaç beden diye soran üyeye neden yükseliyon? Onun için yazmadın mı?Gergin değilim bı soru sordum yeni olduğum icinde buraya yazdım normalde kolay kolay kötü bisey yazıyım derdinde olan bı insan değilim buradaki insanlardan fikir almak istemiştim sadece şimdide burayi siliyorum cidden ayıp yani
cevap vermeyin yahu daha yeni üye olmuş ve böyle bir şey soruyor erkek olabilir yüz vermeyinYa yanlış yere yazmışın iyi hoş. Göğüs büyütme ile ilgili konuşup, göğsün kaç beden diye soran üyeye neden yükseliyon? Onun için yazmadın mı?
bizim konumuz geyik mune.erkek üye olduğunu düşündüm ben yeni üye olup göğüs falan sorduğu için.yeni üye nasıl buldu bizim konumuzu şaştım.bu arada iyi akşamlar dilerimHanımlar sakin olun lütfen, tartışmaya gerek yok.
Yazdığım şey fiyat soruyorum zaten belirtiyorum bu başlık altında yazıyorum yeni üye oldum bilmiyorum diye şu an bilen kişilere sordum estetik bölümünden öğrendim insan gibi bana yazılsa bende daha düzgün cevap veririm fiyat soruyorum bana diyoki memelerin kaç beden dalga geçer gibi sence bu normal mi bu kadar büyütülecek ne yapmış olabilirim orda açıkladım sordum doktorlar çok ayrı fiyat verinceYa yanlış yere yazmışın iyi hoş. Göğüs büyütme ile ilgili konuşup, göğsün kaç beden diye soran üyeye neden yükseliyon? Onun için yazmadın mı?
bizim konumuz geyik mune.erkek üye olduğunu düşündüm ben yeni üye olup göğüs falan sorduğu için.yeni üye nasıl buldu bizim konumuzu şaştım.bu arada iyi akşamlar dilerim
ilahi mune hanım çok güldüm allahda sizi güldürsün.9 yıldır çiçekler gibi eşimle anneme bakıyoruz rahatsız olduğu için.o pırlantalar ki dahası da var hep anneciğimin bana hediyeleri.kızıma bile elmas set aldı ben göremem evlenirken takarsın diye.ee yaşlılara 2 gün tahammül edemeyen hemen sokağa atmaya kalkan gençlere örnek olsun.iyi niyetli yaşlılardan hiç zarar gelmez aksıne hem maddi hem de manevi çok faydaları olur.kızıma arkadaşlık ediyor ders çalıştırıyor mesela.Topiğe hayırlı olsun diyemeden yazdım, güle güle kullanın hediyemle geldim, servetinizi de görmüştüm ceycey hanım, size layık değil ama naçizane kabul buyurunuz
Eki Görüntüle 2748768
Eki Görüntüle 2748769
Allah sağlıklı ömürler versin büyüklerimizeilahi mune hanım çok güldüm allahda sizi güldürsün.9 yıldır çiçekler gibi eşimle anneme bakıyoruz rahatsız olduğu için.o pırlantalar ki dahası da var hep anneciğimin bana hediyeleri.kızıma bile elmas set aldı ben göremem evlenirken takarsın diye.ee yaşlılara 2 gün tahammül edemeyen hemen sokağa atmaya kalkan gençlere örnek olsun.iyi niyetli yaşlılardan hiç zarar gelmez aksıne hem maddi hem de manevi çok faydaları olur.kızıma arkadaşlık ediyor ders çalıştırıyor mesela.
çok ısrar üzerine koydum resmi.zengin fakir geyiği vardı aramızda fakirim diyorum inanmıyorlar ne yapayım.memuruz diyorumm e pırlantaların varmış diyorlar haftalardır.var valla ama bit kadarlar diye ekledim resmi bu seferde neresi bit kadar dedilerAllah sağlıklı ömürler versin büyüklerimize
Geçen gece servetinizi açıklamanıza denk gelmiştim ama pek bir yoğundum takılamadım size, bu akşama kısmetmiş
ceycey hanımın bu beyanına inananlar el kaldırsınçok ısrar üzerine koydum resmi.zengin fakir geyiği vardı aramızda fakirim diyorum inanmıyorlar ne yapayım.memuruz diyorumm e pırlantaların varmış diyorlar haftalardır.var valla ama bit kadarlar diye ekledim resmi bu seferde neresi bit kadar dedilerellerim 7 yaşında çocuk eli kadar bir de yakından çekmişim vallahi bit kadarlarrrr arkadaşlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?