geyik bizim işimiz

ne sordunuz ben çok merak ettim?ha önceki yazılara şimdi bakıp gördüm.mümkünse başka yerlere sorarmısın ?bizi ilgilendiren ve bilgimiz olan bir konu değil.yazmayın bir daha da buraya.

Ya yanlış yere yazmışın iyi hoş. Göğüs büyütme ile ilgili konuşup, göğsün kaç beden diye soran üyeye neden yükseliyon? Onun için yazmadın mı?

Ya yanlış yere yazmışın iyi hoş. Göğüs büyütme ile ilgili konuşup, göğsün kaç beden diye soran üyeye neden yükseliyon? Onun için yazmadın mı?
Yazdığım şey fiyat soruyorum zaten belirtiyorum bu başlık altında yazıyorum yeni üye oldum bilmiyorum diye şu an bilen kişilere sordum estetik bölümünden öğrendim insan gibi bana yazılsa bende daha düzgün cevap veririm fiyat soruyorum bana diyoki memelerin kaç beden dalga geçer gibi sence bu normal mi bu kadar büyütülecek ne yapmış olabilirim orda açıkladım sordum doktorlar çok ayrı fiyat verince

bizim konumuz geyik mune.erkek üye olduğunu düşündüm ben yeni üye olup göğüs falan sorduğu için.yeni üye nasıl buldu bizim konumuzu şaştım.bu arada iyi akşamlar dilerim

Topiğe hayırlı olsun diyemeden yazdım, güle güle kullanın hediyemle geldim, servetinizi de görmüştüm ceycey hanım, size layık değil ama naçizane kabul buyurunuz

ilahi mune hanım çok güldüm allahda sizi güldürsün.9 yıldır çiçekler gibi eşimle anneme bakıyoruz rahatsız olduğu için.o pırlantalar ki dahası da var hep anneciğimin bana hediyeleri.kızıma bile elmas set aldı ben göremem evlenirken takarsın diye.ee yaşlılara 2 gün tahammül edemeyen hemen sokağa atmaya kalkan gençlere örnek olsun.iyi niyetli yaşlılardan hiç zarar gelmez aksıne hem maddi hem de manevi çok faydaları olur.kızıma arkadaşlık ediyor ders çalıştırıyor mesela.

Allah sağlıklı ömürler versin büyüklerimize
Geçen gece servetinizi açıklamanıza denk gelmiştim ama pek bir yoğundum takılamadım size, bu akşama kısmetmiş

Allah sağlıklı ömürler versin büyüklerimize
Geçen gece servetinizi açıklamanıza denk gelmiştim ama pek bir yoğundum takılamadım size, bu akşama kısmetmiş
çok ısrar üzerine koydum resmi.zengin fakir geyiği vardı aramızda fakirim diyorum inanmıyorlar ne yapayım.memuruz diyorumm e pırlantaların varmış diyorlar haftalardır.var valla ama bit kadarlar diye ekledim resmi bu seferde neresi bit kadar dediler ellerim 7 yaşında çocuk eli kadar bir de yakından çekmişim vallahi bit kadarlarrrr arkadaşlarrrrrr

ceycey hanımın bu beyanına inananlar el kaldırsın
O yüzükler bit kadarmış hanımlar hep beraber inannnnndıık diyelim de gönlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…