- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yer değişikliği mecbur yapacağım da ilk etapta git gel yapmam sorun olmayacak, tayin alana kadar idare edebileceğim bir uni olmali.Daha küçük şehirlerde de özel üniler var ama şu an hangi şehirde olduğuna göre değişir hangi şehirlere gidebileceğin. Derslere onlinr katılabileceğin bir okulda araştırabilirsin düzenini bozmak istemiyorsan.
Öğretmen oldugun icin ders programın ona göre düzenlenebilir de benim öyle bir imkanim yok haftanin 5 günü 8-5 çalışıyorum benim.basvurmayi düşündüğüm üniversitede haftasonu veriliyor derslerBenimki şöyleydi
Tek gün gidebildiğim için maksimum 3 ders alabiliyordum
O şekilde 3 dönemde bitirebildim ders kısmını
Bazı seçmeli derslerde 2 kişiydik toplam mesela
Hocayla görüşüp her zaman gitmiyordul filan gibi
Ama ilk dönem çok yoğundu tabi ki
Ders dönemi bitince ayda bi ya gidiyorsun ya gitmiyorsun zaten
Eh işteE sen istanbuldaymışsın zaten
Yer değişikliği mecbur yapacağım da ilk etapta git gel yapmam sorun olmayacak, tayin alana kadar idare edebileceğim bir uni olmali.
Duzen değiştirmek istememekle birlikte is sorunlarindan mecburum yoksa köle gibi çalışıp stres küpüne döneceğim o da hasta ediyor beni. Bazen istifayi bile düşünüyorum da özelde is bulmak da sıkıntı sonucta devlet memuruyum her yerde çalışırım. Iste dusunmekten kafayi yemek üzereyim hem bedenen hem ruhen yiprandim.
Mantıklı :) işte hangi ilceler sakindir is bakımından benim şimdiye nispeten daha rahat calisabilecegim bir ortami vardir arastirmam lazımNispeten yine sakin bir semte isteyebilirsin o zaman tayinini. Avrupa yakasında e5 üstü özel üni doluatıyorum tamamen b.çekmece mimaroba falan gibi bir yere istesen beykent üni var yakın olarak tam şehrin içine gitmenede gerek kalmayacak şekilde.
Masallah pratiksinBenim hazırlık işleri bitti
Artık boşum yine
Mantikli tabi, dibime gelirsin yalnızda kalmazsın.Mantıklı :) işte hangi ilceler sakindir is bakımından benim şimdiye nispeten daha rahat calisabilecegim bir ortami vardir arastirmam lazım
Işten kacmam calismayi severim ama ne is yaptigimi bilmem lazim her gün yeni is kitlenip nasil yapilir diye kafa yormak beni cok zorluyor
Erkenden kaçarsan boyle olur. 48 sonrasi sabahGece 28. Sayfada biraktigim topik 62.sayfada. Nasil kıydınız kizlar nasil okuyacagim?
Allah dilinize zeval vermesin diyeyim.okuyup geliyom
Ay git allah aşkınaGece 28. Sayfada biraktigim topik 62.sayfada. Nasil kıydınız kizlar nasil okuyacagim?
Bencede okumasin beni sonradan erkek sandiniz zaten aklini karıştırmaya gerek yokAy git allah aşkına
Ne okuyorsun
40 sayfa hem de
Herkws senin gerçek yüzünü öğrenecekBencede okumasin beni sonradan erkek sandiniz zaten aklini karıştırmaya gerek yok
Ahahaha aynenMantikli tabi, dibime gelirsin yalnızda kalmazsın.
Okuma gel kaldigimiz yerden devam edelim gözüne zamanina yazıkGece 28. Sayfada biraktigim topik 62.sayfada. Nasil kıydınız kizlar nasil okuyacagim?
Size anmayın demiştimAha da Mune geldi eyvah eyvah
Bana bi ürperme geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?