- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.215
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
- #10.261
3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilimnesi varmış o kilonun?doktora da kıl oldum abiiiiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilimnesi varmış o kilonun?doktora da kıl oldum abiiiiiiiii![]()
Benim kız 3 kilo 50 gram doğdu gayet normal bu kilo. Senin doktorun tuhaf3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilim
Benim kız 3 kilo 50 gram doğdu gayet normal bu kilo. Senin doktorun tuhaf
Özele yazdım. Halaa gözetleniyoruz daH Heytttt be kim geldi kız, bulamadım
Borsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrrNeredesinizzzz kızlarrrrr trt![]()
geçmiş olsunBorsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrr![]()
buradayımNeredesinizzzz kızlarrrrr trt![]()
Hıçkırıyor şuandaburadayım
ne yapıyor bebiş
Türk borsasından bir cacık olmaz anlatamıyorum sana.. Yabancı daha iyiBorsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrr![]()
Cacık olmayacağını biliyorum. Ana paramı kurtarmadan çıkmam inadım inat. 800 tl kaldı zararım alacağımmm söke sökeTürk borsasından bir cacık olmaz anlatamıyorum sana.. Yabancı daha iyi![]()
Coin ci yapalım seniCacık olmayacağını biliyorum. Ana paramı kurtarmadan çıkmam inadım inat. 800 tl kaldı zararım alacağımmm söke söke
Yapalım da hiç anlamıyorum kiCoin ci yapalım seni![]()
Türk borasını oynayan Coin i de yaparYapalım da hiç anlamıyorum ki
nasıl hissediyorsun kiHıçkırıyor şuanda![]()
Kafası kalp gibi pıt pıt atıyor hissediyorsunnasıl hissediyorsun ki
yaa ne kadar güzel bi duygu yaKafası kalp gibi pıt pıt atıyor hissediyorsun![]()
Rabbim sanada nasip etsin yavru kuşumyaa ne kadar güzel bi duygu ya