- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
- #10.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum.yarın ki planın ne ?neler yapacaksın?haftasonları napıyorsunuzzzz diyorum yanii kısacaaaa![]()
valla benim kız kendini davet ettirmeye çalıştı ama mırın kırın ettiler.eş kişisi gece 3 te gelecekmiş iş seyahatinde.hiç bir şey bulamazsam avm ye giderim hıhhhhhValla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum.Sizden var mı gezme falan ?
![]()
Aman takıl kafana göre.valla benim kız kendini davet ettirmeye çalıştı ama mırın kırın ettiler.eş kişisi gece 3 te gelecekmiş iş seyahatinde.hiç bir şey bulamazsam avm ye giderim hıhhhhh![]()
canlı arkadaş buldumm onla takılacağım artık.canlı derken yanii sanaldan değilllAman takıl kafana göre.![]()
Diğer arkadaşların ölü müydü kız ?canlı arkadaş buldumm onla takılacağım artık.canlı derken yanii sanaldan değilll![]()
Bir süredir sanal hayattakilere ağırlık vermiştim.artık yavaş yavaş dış dünyaya açılıyorum.2 tane buldum capcanlı arkadaş.biri öğretmen hattaDiğer arkadaşların ölü müydü kız ?![]()
Bi pijama nasıl 190 lira olabilir behamile pijaması mı onlar pahalı bir işe de yaramıyorlar.biraz büyük beden normal pijama daha iyi.
kıza lcw den 110 kendime de indirimden suwen den 100 e aldım.hala okk gibi içime oturdularrr.pijama giymek te lüks olmuşş.Bi pijama nasıl 190 lira olabilir be
Üstelik öyle markası olan da değil ha
Düz küçük yer pijamacı pijaması![]()
Suwenden ven niye 250ye buldum ıcıbıkıza lcw den 110 kendime de indirimden suwen den 100 e aldım.hala okk gibi içime oturdularrr.pijama giymek te lüks olmuşş.![]()
Köppek gibi çalışıcam napayımyarın ki planın ne ?neler yapacaksın?haftasonları napıyorsunuzzzz diyorum yanii kısacaaaa![]()
Bim'e giderim belkiValla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum.Sizden var mı gezme falan ?
![]()
Teşekkür ederim
indirim bitmiş demek ki.valla çok ucuza ürünler aldım defacto dan morhipo sitesinde az önce.mağazasından çok çok ucuza.Suwenden ven niye 250ye buldum ıcıbı![]()
pardon hem davet ettim hem kendim yokummm.acil alışveriş yapmam lazımdı morhipodan yoksa bonusum ziyan olacaktı.Teşekkür ederim![]()
ben geldimmmmm ama yoksunuzAşırı doğru.Her gün uğrarım.
![]()