- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
- #1.561
Ya yok ne prezervatifiPrezervatifi ile gülüyor.
Zayen cinsel hayatı olsa buralarda hikaye uydurma peşinde olmayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yok ne prezervatifiPrezervatifi ile gülüyor.
Bütün gün sıcak diye yattım durdumİyidir kuzu nolsun bahçeyle uğraştım bugün. Sen neler yaptın ?
Ohhh iyi yapıyorsun , yat dinlen bi güzel bebişte daha gelişir böyleceBütün gün sıcak diye yattım durdumhiç bir iş yapmadım bulaşık ve yemekten başka
arada sırada Mihrimahla uğraşıyorum
![]()
Göbeğimi çalkalıyorum rahatsız oluyorOhhh iyi yapıyorsun , yat dinlen bi güzel bebişte daha gelişir böylece![]()
Doğuma bir kaç hafta kaldı . Hayırlısıyla kucağına alırsın insallahGöbeğimi çalkalıyorum rahatsız oluyor![]()
![]()
![]()
Amin kuzum rabbim sağlıkla kavuştursunDoğuma bir kaç hafta kaldı . Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah![]()
HosgeldinBen geldim
Islerimi bitirdim geldimHosgeldin
Hayırdır kuzu ?Canım sıkılıyor... Pifz....
Millet bdv de takılıyor sanırımCanım sıkılıyor... Pifz....
Canım gezmek dolaşmak istiyor bu saatteHayırdır kuzu ?
Dilenirken ojede sürelim daha cok para verirler.ankara da arkadaş bile edindin bak.şanslısın valla.hem de benim o .![]()
Sözüm meclisten dışarı Bdv de takılanların bazıları kendilerini çok dürüst çok bilge sanıyorMillet bdv de takılıyor sanırım![]()
Adam mi seçiyon biz varız yaMillet bdv de takılıyor sanırım![]()
sabah erken kalkmam lazım ama sıcaktan uyuyamıyorumMillet bdv de takılıyor sanırım![]()
yeni çık aradannnAdam mi seçiyon biz varız ya
Vantilatör yok mu evdesabah erken kalkmam lazım ama sıcaktan uyuyamıyorum