- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
- #10.921
Av peşindesin yaniiiBuralardayım yavru geziniyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Av peşindesin yaniiiBuralardayım yavru geziniyorum![]()
Yok bdv bana göre değil hepsi dert yanıyor biras daha enerjik istiyorumAv peşindesin yaniiibdv de vardır yeni düşen kekliklerrr
![]()

Bizim geyikteki kekliklerin peşine düş o zaman. Ben yaşlıyım beni eleYok bdv bana göre değil hepsi dert yanıyor biras daha enerjik istiyorum![]()
Yemek yiyorummmm
Çok iyi aktiviteYemek yiyorummmm![]()
İyi akşamlar.
Kazara kilo veririm yemem lazımmmÇok iyi aktivite![]()
İyiyim hâlâ ortaçağ tarihi çalışıyorumİyi akşamlar.İyiyiz be ya. Sen nasılsın ?
![]()
Alışırsın ya.İyiyim hâlâ ortaçağ tarihi çalışıyorumlisede ne güzel tüm tarihi yazılıdan önceki akşam bitiriyordum o yeteneğimi kaybettiğim herhalde
![]()
Ben de severimAlışırsın ya.Çok severim tarihi.
![]()
Sınava yönelik çalışıyor isen bol soru iş görür. :) Bir de sakinlik.Ben de severimözellikle uygarlık tarihi ve yakın tarih. Osmanlı tarihine gelince benim beynim error vermeye başlıyor
![]()
Halledicez artık bir şekildeSınava yönelik çalışıyor isen bol soru iş görür. :) Bir de sakinlik.![]()
Yanılmıyor isem Osmanlı'nın en uzun dönemi duraklama o yüzden uzun geliyordur. Detaylı işleniyorsa bir de.Halledicez artık bir şekildeduraklama dönemine kadar iyi ama oraya gelince ben de duraklıyorum
![]()
arabam var diye fakir değilmişim.gene sinirlerim zıpladıı akşam akşammm.kapıcının bile arabası varmışYanılmıyor isem Osmanlı'nın en uzun dönemi duraklama o yüzden uzun geliyordur. Detaylı işleniyorsa bir de.Ama sıkıntı yapma , eminim halledeceksin.
Çalışma tarzını bilsem tavsiye vereceğim ama...
![]()

Burada mı oldu bu laf dalaşı ?arabam var diye fakir değilmişim.gene sinirlerim zıpladıı akşam akşammm.kapıcının bile arabası varmış![]()
![]()
panpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilirBurada mı oldu bu laf dalaşı ?Aman Ceycey ne takıyorsun. Bilmiyor musun burayı.
![]()
Haklı bence. Arabanın bakımı, benzini, lpg si derken, bi ev parası yiyopanpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilir![]()
![]()
![]()