Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben Amerikanın bunu babasının hayrına yapmadıgını dusunuyorum..
Biraz dikkat edersek aslında bazı şeyler çok acık ; Hukumet inatla halkıyla zıtlaşıyor , insanları kırıyor , kışkırtıyor.
Ve hiç ummadığımız kadar yabancılardan destek geliyor, cok ilgileniyorlar bu konuyla ..
Bunlar masum hareketler değil bence

İyi niyetli başladı..Herkesın takdirinini kazandı..Kitap okuma eylemı cok güzeldi..Polisler kaosu çıkardı...Olaylar başladı..
.gunler gecınce katılımlar artınca dış mıhraklarda devreye girdi...

Çarşaflı kadınlar mı erkek mı bellı değil sokaklara çıktı..Amac başbakanı sahıplenmek gıbı gorunup ulkeyı karıştırmak..

Camılerde içki içilıyor dıye resımler yayılıyor....Amaç insanlar daha fazla sokaklara cıksın..

Eylem amacından sapsın ülke karışsın...İkiye üçe bolunsun......

Bu kişilerin elenmesı gerek....

İnsanlarımız yalan haberlere kanmamalı..Haber kaynağını ,resimleri dikkatli inceleemelii

Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim, kendimce diğer başlıkta yeni haberleri paylaşmaya çalışıyordum, ama burası paylaşım için çok daha uygun olacak. Aynı eski başlık gibi.. Umuyorum ki, bunun da kapanmasına müsade etmeden saygı çerçevesi içerisinde birbirimizle konuşup, son gelişmeleri paylaşabileceğiz.

Mutlu Tönbekici CNN Türk te muhteşem anlattı olayları, tepkimizi ,
Medyayıda eleştirdi

[h=5]Ankara'da ciddi bir hareketlilik var, gelen mesajlardan:

Meşrutiyet Konur Selanik Mithatpaşa Sakarya Ziya Gökalp Cadde ve sokaklarına yerden ve havandan gaz bombası atışı var, Bestekar sokağından başında TOMA ve sivil polisler bekliyor... Polis sivillerle birlikte Ziya Gökalp e ilerliyor, sivillerin elinde sopalar var.. YKM önünde iki adet TOMA var.. Sakarya'da her köşede TOMA var.. Esnaf yardımcı oluyor..

Ankara cok kotu herkes duysun.İstanbul gibi değil.İnsanlar toplanamıyor. Barikat kurulamıyor. Her vatandaş burada açık hedef!! #direnankara

destek verin arkadaşlar..

insanların saklanacak güvenli yere ihityacı var kızılay ve sokaklarında..
[/h]

Bu konuda 3 tarafa kizginim
1- polisin gorevinin ne oldugunu unutmasina
2- erdoganin olaylar karsisinda dalga gecer gibi aciklamalarda bulunmasina
3- eylemcilerin icindeki provakatorlere taviz verip teror uretmesine musade etmelerine.

Yazik gunah. Halbuki ne guzel baslamisti eylem. Tam istedigim gibi sarkilar turkuler zararsiz. Once kim dagiti ortami orda degildim bilemeyecegim.
Ama ilk yapilanla ogunun aksamina akan olaydaki insanlarin farkli olduguna eminim. Masumluk yok samimiyet yok. Bu insanlar abimin arkadasinin canina kastediyorlardi neredeyse.
Bildigimiz 3 canli yayin aracinin bir kac otobusun,bir binanin ve 30 a yakin sadece taksimde polis aracanin yandigi.
Ayni zamanda bir cok insanin polis denilen ama cibiliyetsiz insanlar tarafindan yaralandigi.
Sinirden cumlelerimi toparlayamiyorum.
Burda tek tarafli hata yok 3 tarafli hata var. Partiler-polis ve provakatorler.
Acirim acirimda orada bulunan ekmek pesinde kosan esnafa ve samimi davasini zararsiz savunanlara. Malesef istekleri havada kalacak.
Hakliyken haksiz duruma dusmenin ne demek oldugunu en iyi anlatan durumu yasiyoruz. Malesef kurunun yaninda yasta yaniyor.
Not: mobilden yaziyorum yazim hatalari varise ozurdilerim.

işte bu sebepten Ankarada polis daha acımasız...
bu bir iddiadır belirtiyorum...
alıntıdır...

Taraf’ın cemaate yakınlığıyla bilinen eski polis yazarı Emre Uslu’nun bu iddiası çok konuşulacak.

Emre Uslu, polis kaynaklarından aldığı bilgiyi twitter’da takipçileriyle paylaştı.

Polise verilen emirlerin Başbakan Erdoğan’ın direktifleriyle verildiğini öne süren Uslu’nun bir diğer iddiası ise kendisinin de söylediği gibi çok vahimdi.

Uslu, Erdoğan’ın koruma müdürünün eylemcilerin Başbakanlık binasına yaklaşması halinde ‘vur emri’ verileceğini iddia etti.

Son düzenleme:
kızlar ''anıtkabiri de yıkarsak elhamdülillah'' diyen ve hani polisle yanyana elinde bir sopa ile bekleyen fotograf vardı ya o şahıs Ferhat(soyadını anlayamadım) imiş Akp gençlik kolları başkanıymıs
az önce kanal d de söyledi.
ve anıtkabiri yıkarız lafını söyledikten sonra istifası istenmiş istifa etmiş

Amerika niye karışıyor işine gelmez çünkü buradaki eylem onun..

sokaktaki herkes özgürlüğü için orada.

ABD bizim özgür olmamızı ister mi istemez....

Yurtdışında da çok eylem yapılıyor ülkemiz için.

Sadece Türkiye ile sınırlı değil.

Dünyanın dört bir yanından destek var..

bugün alman gazetelerınde de çarşaf çarşaf erdoğanın resımlerı vardı
alman medyası bızden yana hükümetı suçluyor genel olarak
ama bana hıç samımı gelmıyor
merkel bıle açıklama yaptı, bu kadın çok sınsı zaten kesın bı çıkarı vardır

Bu iddia doğru ki..

Dün plastik mermi kullanıldı yaklaşanlara.

Normalde kullanılması yasak bunun.

Birebir müdahalede kullanılabilir.

Toplu saldırı durumunda kullanılamaz.

Kızılayda polis liselileri gözaltına almaya başladı, ayrılın çocuklar ordan

bi de bi adam vardı, duvarında, göstericilerin arasına onlardanmış gibi karışın, insanları körükleyin hendek savaşını hatırlayın yazmış, üzüldüğüm taraf bu şahsın öğretmen olması, sizde görmüşsünüz facebook sayfalarında

Ya siyaset çok yönlü düşüncedir.. Adam gitmiş bütün akp lilerin ta **** diyor. Yahu senin annen baban kerdeşin akrabandan avrsa akpli? ya ne cahiller yahu.. Cahil geldiler böyle yaparak cahil giderler........

şu resim kadar olayın ciddiyetini anlatan var mıdır ya :)

İstanbul'da bir motorcu grubu, Taksim ve Beşiktaş'ta zor durumda kalan herkesi kurtaracağını iletti. numarası: 02122667743

ben yakıp yıkanların kesinle normal halk olduğuna inanmıyorum

Chessim tahribatın sebebi asla halk değilmiş,3-5 provakatör,polis ve sivil polisin ortalığı karıştırmak için yakıp yıktığı söyleniyor.

Polisin attığı gaz bombaları arabaların,evlerin içine giriyormuş ,sopalı ne oldukları bilinmeyen(benim bir fikrim varda neyse) gruplar yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…