Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direniş bugün Adana'da eylemcilerin polise çiçek vermesiyle başladı. #direngeziparkı

Güncelleme Boğaziçi Üniveriste öğrencileri Etiler'den taksime doğru yola çıktılar...

Son düzenleme:
[h=5]ALANDA OLACAK HERKES: DİKKAT!!! (PAYLAŞ!!!)
1-Tanıdığınız minimum 10 kişi ile beraber olun.Sizi ısrarla biryerlere götürmeye çalışan (siviller dövmeli,küpeli olabilir!) yabancılardan uzak durun,ikna olmayın!
2-Bu kişiler inandırıcı olmak için orayı burayı kırıp dökme yoluna gidecektir,aldanmayın!
3-Bir anda sanki cep telefonuna SMS gelmiş gibi ''Arkadaşlar meydandan çekilmişler,hep beraber meydana'' gibi galeyan dolu bağrış çağrışa aldanmayın!
4-''İÇKİ İÇMEYİN'',ayık ve kuvvetli olun!Taş atmayın!Zaten kask ve kalkanlardan işe yaramaz.
5-Ambulansların gaz fişekleri taşıdığı doğru!Fakat hepsi bu amaç için kullanılmıyor!En azından aracı darp etmek yerine durdurup içini kontrol edin!ŞİDDETTEN UZAK DURUN!
6-Yavaş yavaş ilerleyen korna çalan,dörtlü flaşörleri yanan araçların (taxi,ambulans vs.) aranıza girmesine izin vermeyin!NAsıl oluyorsa geçtiği yerde insanlar bir anda öksürüp öğürmeye başlıyor.(ALMAN HASTANESİ önünde 2 kez yaşadık)
7-GAZ ATILDIĞINDA PANİK YAPIP KOŞMAYIN!Eli eldivenli maskeli olanlarınız fişekleri ya su içine atsın ya da geri fırlatsın.
8-Bu bir SİVİL HALK HAREKETİDİR.DİRENİŞTİR!Ellerine malzeme vermeyin!
Uygunsuz bulduğunuz hareketleri fotoğraflayın-videoya alın!
[/h]

Ben görmedım bunu..
Nerde olmuş? ne zaman..?
resım bulamadım :26:

evet canım kesinlikle bu yüzden sosyal medya toplumların başbelası ya!! gerçekleri ortaya çıkardığı için, isimlerini bile ortaya çıkarmışlar

Ankara karışmış vaziyette : DUYURUN:ANKARA'DA GÖNÜLLÜ DOKTORLAR 5544338360 5065492685 5363289490 5065846164 5313447188 5331627821 05309235120 05058949054”

Beyoğlunda bu gece nöbetçi eczane belma eczanesi tel:2517178 ingiliz konsolosluğu karşısı

SAAT 21:00 ' DE KORNA ÇAL - CAMA ÇIK TENCERE ÇAL - SOKAKTAYSAN ISLIK ÇAL - IŞIKLARINI AÇ KAPA DESTEK ! RT #BugünGünlerdenGeziParki SON 45dk

Taksim Meydanı ve Gezi Parkı akşam saatlerinde hareketlenmeye başladı.

Sabahtan bu yana nöbet tutan gruplar bekleyişlerini sürdürdü. Çoğunluğu gençlerden oluşan kalabalıklar ayrı ayrı Taksim'e gelmeye başladı. Gezi Parkı tamamen doldu.

Meydanda da hareketlilik yaşanmaya başladı. Halay çeken, dinlenen gençlere her geçen dakika ellerinde bayraklarla yenileri ekleniyor. Bu arada polis, gün boyu Taksim Meydan, İstiklal Caddesi ve çevresinde hiç görünmedi. Öğle saatlerinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait UH-1H tipi askeri bir helikopter meydan üzerinde tur attı.

Meydanda bulunan ve polis tarafından terkedilen bir araç saat 18:30 sıralarında yanmaya başladı. Meydanda bulunan yüzlerce gösterici alevleri söndürmek için çaba gösterdi.

Beşiktaş'ta da Sinanağa Camii yanındaki alanda toplanan kalabalığın sayısı giderek artıyor. Gruplar halinde gelen gençlerin bir bölümü de Beşiktaş Köyiçi'nde toplanıyor.

Ben görmedım bunu..
Nerde olmuş? ne zaman..?
resım bulamadım :26:

canım ekşiye bile düşmüş, ekşide adil gülmez diye arat çıkıyor, resmide paylaşmışlar, resmi paylaşırdım ama doğru olur mu bilemedim, ordan bak istersen

Son düzenleme:
yahu başbakan gücünün göstergesi olarak orada dayak yiyen öğrencilerle neden dalga geçtin ki? neden aşırı uç dedin ki ordaki herkese? Türkiye de bu kadar aşırı uç, marjinal insan olabilir mi? sana tepkili olan herkes marjinal olmak zorundamı? eleştirileri kabul etmek neden bu kadar zor ki hangimiz kusursuz yaratıldık? ne yazık ki seni destekleyenler de bir diktatör yarattıklarının farkındalar ; bir arkadaşımın paylaştığı zaman gazetesindeki yazıdan anlaşılıyor bunu, sana destek verenler dahil şuan ne yapmaya çalıştığını hangi inatla insanlarına bunu reva gördüğünü anlayamıyorlar.

http://www.zaman.com.tr/ahmet-turan-alkan/dedim-birakin-yurusunler_2096443.html

Tunalı'dan çok büyük bir kalabalık Kızılay Meydan'a doğru ilerliyor

burası başkent olduğu için daha şiddetli oluyor.

aynen canım adı üstünde Başkent teslim olursa yenilmiş sayacak kendisini taksimden polisi çekti ama kızılaydan çekmez..

Bende çArşılıyımdır.. Gurur duyuyorum hepsiyle teker teker.

çArşıya da bu yakışırdı..

Helal olsun..

ooooo süpperrr:13::13::13:
gücüne güç katmaya geldiiikkkkkk diyerek girişmiştik çarşım

ABD'den 3. uyarı! Dışışleri Bakanı Kerry AK Partiyi itidale davet etti.

onlar davet ediyo ama bizimki tunusa fasa gidiyooo daha möhüm işleri var daaa

o gazı ver yandaşlarına anıtkabiri ağızlarına alabilecek cürrete ulaştır sonra istifasını al sıra poliste polise emir verdi her türlü saldır dedi sonunda fatura polise kesilecek..

tabikide babasının hayrına yapmıyor kim bu süreçte yanımızdaysa ben şüphe ederim Türkiyenin kendisinden başka dostu yoktur karışmamıza müsaade eden zihniyetle yöetildiğimizden önüne gelen itidal çağrısı yapıyooo aman yapmayın diyooo...bölgede hem müslüman hem laik olan bir Türkiye vardı şimdi keyifle ne hale geldiğimizi izliyorlar gerçi biz onların istediği hale gelemeyecez Allahın iznizle..

Bu iddia doğru ki..

Dün plastik mermi kullanıldı yaklaşanlara.

Normalde kullanılması yasak bunun.

Birebir müdahalede kullanılabilir.

Toplu saldırı durumunda kullanılamaz.

hassas mevzu ya dikkat ediyorum işte iddia diyorum alıntı diyorum yoksa gerçek olduğunu anlamak zor değil direk nişan alıyorlar bi de başbakanlığa doğru bi ulaşsınlar acırlarmı meydanda neler yapıyorlar başbakanlıkta çiçekle karşılamazlar tabiki valla canım Allah fırsat vermesin bunlara..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…