- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Ya siyaset çok yönlü düşüncedir.. Adam gitmiş bütün akp lilerin ta **** diyor. Yahu senin annen baban kerdeşin akrabandan avrsa akpli? ya ne cahiller yahu.. Cahil geldiler böyle yaparak cahil giderler........
Ağlanacak halimize tebessüm desteği de benden
https://www.facebook.com/photo.php?v=591116750908652&set=vb.426029637417365&type=2&theater
Olayların başlangıcını çok merak eden bi arkadaş vardı bu fikir olur ona
canım ekşiye bile düşmüş, ekşide adil gülmez diye arat çıkıyor, resmide paylaşmışlar, resmi paylaşırdım ama doğru olur mu bilemedim, ordan bak istersen
bugün beşiktaş'taki herkesin taksim'e yönlendirilmesi lazım.
polis ve bir o kadar sivil, formaları giyip aramıza inmeye hazırlanıyor akaretler'de. sokaktaki herkesin beşiktaş'tan taksim'e geçmesi ve bu gece beşiktaş'ta yapılmak istenenlere izin verilmemesi gerekiyor.
-alıntı
o gazı ver yandaşlarına anıtkabiri ağızlarına alabilecek cürrete ulaştır sonra istifasını al sıra poliste polise emir verdi her türlü saldır dedi sonunda fatura polise kesilecek..
gördüm.. bıraz ınceledım
eşının facebook profılıne bakınca barız bellı oluyor zaten herşey
ayrıca bu adam Öğretmenler odası dergisi yayın koordinatörümüş....
şuan gereklı kışılere maıl atıcam
gördüm.. bıraz ınceledım
eşının facebook profılıne bakınca barız bellı oluyor zaten herşey
ayrıca bu adam Öğretmenler odası dergisi yayın koordinatörümüş....
şuan gereklı kışılere maıl atıcam
öğretmenlerin daha doğrusu devlet memurlarının eylemlere katılma siyasi söylemlerde bulunma hakkı yoktur bildiğim kadarıyla..okulda bile siyaset konuşulması yasaktır aslında gerçi biz bugün bayan arkadaşlara baya coştuk açığı-kapalısı gurur duydum hepsiyle..
ama bu adam nasıl öğretmenmiş şaştım.
Ara sokaklara dağıldık. Sakarya Ziya Gökalp cok kötü helikopterler havsaladan ağıyorlar
ortalok madde yeri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?